Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Сувише је бучан с обзиром на бројку. Али то изгледа код нас иде тако. Слабо упориште у народу надокнађује се буком, како би се остало на сцени. To ti je demokratija i sloboda. Svako ima pravo da bude buchan pa makar nemao nijednog glasaca. Makar cak ne bio ni politicar. I ja ga ne volim nikada ne bih glasao za njega ali jednostavno lupanje je gluposti da oce da "odcepi vojvodinu" i da je "nepirajtelj srbije" to moze samo da izjavi tezak debil. I koliko god ga ne volim ovaj ambasador se ponasa kao da smo ruska kolonija. Podjednako bih glasan bio kada bi amerikanci uradili nesto slichno ili bilo koji drugi ambasador. Jer je Srbija MOJA SUVERENA DRZAVA. Gde pravo polazu GRADJANI koji biraju svoje PREDSTAVNIKE. Ako izaberu radikale - izabrali su, ako izaberu canka izabrali su. Ja nisamk bio dovoljno mali devedesetih pa sam se naslushao prica o stranim placenicima, ljudima koji oce da cepaju Srbiju i slichno. Uvek je izvor tih ideja bio neopisiva glupost i ignorancija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Немој два пута да кажеш да му то није крајњи циљ. Ја се не бих кладио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Немој два пута да кажеш да му то није крајњи циљ. Ја се не бих кладио. A sto bi mu to bio krajnji cilj? Ajd daj mi motiv. Na osnovu cega si zakljucio da mu je to krajnji cilj? I kako mislis da to sprovede u delo? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 A sto bi mu to bio krajnji cilj? Ajd daj mi motiv. Na osnovu cega si zakljucio da mu je to krajnji cilj? I kako mislis da to sprovede u delo? На основу свега што је до сада рекао. 99% сам сигуран да му је то циљ. Никако, док су Срби већина у Војводини. Зато сам Чанка фигуративно и назвао дворском лудом, јер је његова политика обично лапрдање које нема упоришта у народу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Gle, malo je jedna dozivotna robija , tri robije i vise su mera koju nije ni Staljin primenjivao. Nije mi jasno zasto robija?Sve tri stranke imaju svoje glasace, i sta cemo sa njima da radimo za njihvo glasanje za svoje politicke poglede. Njih evidentirati i neka malo robijaju , Ja zelim da zivim u okruzenju gde mi niko ne preti robijom za moju politicku opciju.Kakve su to strahote ucinili pomenuti politicari da ih treba osuditi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 На основу свега што је до сада рекао. 99% сам сигуран да му је то циљ. Prosto zanemim pred ovako kvalitetnim argumentima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Gle, malo je jedna dozivotna robija , tri robije i vise su mera koju nije ni Staljin primenjivao. Nije mi jasno zasto robija?Sve tri stranke imaju svoje glasace, i sta cemo sa njima da radimo za njihvo glasanje za svoje politicke poglede. Njih evidentirati i neka malo robijaju , Ja zelim da zivim u okruzenju gde mi niko ne preti robijom za moju politicku opciju.Kakve su to strahote ucinili pomenuti politicari da ih treba osuditi? Zato sto Solomon ima neke malo Autokrativno-fasisticke stavove prema politicarima u Srbiji i generalno prema tome kakva vlast treba biti. Za njega svako ko se ne slaze sa njim skodi Srbiji i zalsuzuje privatne zatvore na dozivotno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Prosto zanemim pred ovako kvalitetnim argumentima. Па изволи, анализирај Чанка. Ја знам шта је говорио од почетка вишестраначја у Србији. Знам и шта људи, Срби у Војводини мисле о њему и његовој политици. Веома си млад Јурис, па ти је и политички поглед веома кратак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Zato sto Solomon ima neke malo Autokrativno-fasisticke stavove prema politicarima u Srbiji i generalno prema tome kakva vlast treba biti. Za njega svako ko se ne slaze sa njim skodi Srbiji i zalsuzuje privatne zatvore na dozivotno. Према политици која отворено заговара издају властите земље, признавање окупације, и не треба имати благонаклон став. Не треба имати никакве политичке милости према таквим идејама. Онај који говори да је Косово "најближи сусед" Србије, који тражи да Србија прихвати "Ахтисарија", зарад мало ЕУ шаргарепе, не заслужује ништа друго него да се нађе на политичком сметлишту. То ће се, верујем, десити на следећим изборима Вуку и компанији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Па изволи, анализирај Чанка. Ја знам шта је говорио од почетка вишестраначја у Србији. Знам и шта људи, Срби у Војводини мисле о њему и његовој политици. Веома си млад Јурис, па ти је и политички поглед веома кратак. Da nemam iskustva da namirisem strane placenike i domace izdajnike kao Canak jel? A da nisi ti malo mator i malo navikao na devedesete i te fore "cepaca srbije" "strane placenike" "domace izdajnike" "vele izdajnike" i ostale. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Према политици која отворено заговара издају властите земље, признавање окупације, и не треба имати благонаклон став. Nista od toga sto si rekao nije istina. Vec politicka propaganda organizacija tipa Obraz, Nasi etc. Jer to samo od njih mogu da cujem. Онај који говори да је Косово "најближи сусед" Србије, који тражи да Србија прихвати "Ахтисарија", зарад мало ЕУ шаргарепе, не заслужује ништа друго него да се нађе на политичком сметилишт. То ће се, верујем, десити на следећим изборима Вуку и компанији. Njegov politicki program. Ljudi se ne slazu sa tim politickim programom end. Oni oce da prihvate i sprovedu u stvarno de facto nezavisnost kosova zarad "olaksanja" budzeta srbije u toj borbi (koji je veliki inace) i vaistinu, dosta bi nam ekonomski gledano dobro doslo da se "odreknemo" borbe za Kosovo. Ima nas koji se ne zalazemo za to i zelimo da kosovo ostane De Jure Srpsko. Sta je tu problem? Kosovo de facto nije deo Srbije i prejako nas udara po dzepu i drugim stvarima, oni procenjuju da nije isplativa De Jure borba jer smo rat izgubili fakticki gledano. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Мислиш ако једна бараба другој бараби да овакав "комплимент", да га то аутоматски аболира? То што је рекао Мишковићу је у праву, али то нема везе са оним што ја говорим. Не знам да ли је Чанак нечији плаћеник, али знам да је његова политика штеточинска када су интереси Србије у питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Мислиш ако једна бараба другој бараби да овакав "комплимент", да га то аутоматски аболира? То што је рекао Мишковићу је у праву, али то нема везе са оним што ја говорим. Znam ja sto hejtujete vi toliko canka. Jer hejtuje vas i vasu veru. Nego ne smete to jasno da kazete pa pricate o tome kako eto "Izdaje srbiju" Не знам да ли је Чанак нечији плаћеник, али знам да је његова политика штеточинска када су интереси Србије у питању. Aleksandre to ti je demokratija i ja mislim da je njegova politika stetocinska po interese Srbije i ne glasam za njega. Ali ne smatram da svako sa ki mse ne slazem treba da bude smatran za izdajnika a josh manje da pricam price o tome kako oce "nezavisnost" vojvodine i Srpske nebuloze. Svako ko kaze da ga treba "hapsiti" zbog toga je mnogo veci izdajnik Srbije, jer udara na neke osnovne civilizacijske tekovine slobode govora i misljenja. Hapse se ljudi samo koji to "rade" A da bi canak sproveo samo "nepriznavanje" kosova prvo mora da napise novi ustav. Po kom kosovo nije deo teritorije Srbije i taj ustav da baci na referendum. Tako da je ta prica poprilichno nemoguca. Isto vazi i za vojvodinu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Nista od toga sto si rekao nije istina. Vec politicka propaganda organizacija tipa Obraz, Nasi etc. Jer to samo od njih mogu da cujem. Njegov politicki program. Ljudi se ne slazu sa tim politickim programom end. Oni oce da prihvate i sprovedu u stvarno de facto nezavisnost kosova zarad "olaksanja" budzeta srbije u toj borbi (koji je veliki inace) i vaistinu, dosta bi nam ekonomski gledano dobro doslo da se "odreknemo" borbe za Kosovo. Ima nas koji se ne zalazemo za to i zelimo da kosovo ostane De Jure Srpsko. Sta je tu problem? Kosovo de facto nije deo Srbije i prejako nas udara po dzepu i drugim stvarima, oni procenjuju da nije isplativa De Jure borba jer smo rat izgubili fakticki gledano. Ма браво Јурисе! Економски би било најбоље да се сведемо на "круг двојке" и београдски пашалук. Да се курталишемо све беде на "југу" и незадовољних паора на "свереу", па да БГ пашалук поносно и задовољно оде у ЕУ: Дефакто, Србија је много пута била у сличним ситуацијама. Међутим, никада се није мирила са окупацијом своје територије. Онај ко кратковидо размишља, ко прихвата окупацију, не заслужује друго него политичко сметлиште. И окани ме се више Образа и Наших. На политичко смеће шаљу гласачи у Србији, као што ћеш имати прилике да ускоро видиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Znam ja sto hejtujete vi toliko canka. Jer hejtuje vas i vasu veru. Nego ne smete to jasno da kazete pa pricate o tome kako eto "Izdaje srbiju" Aleksandre to ti je demokratija i ja mislim da je njegova politika stetocinska po interese Srbije i ne glasam za njega. Ali ne smatram da svako sa ki mse ne slazem treba da bude smatran za izdajnika a josh manje da pricam price o tome kako oce "nezavisnost" vojvodine i Srpske nebuloze. Svako ko kaze da ga treba "hapsiti" zbog toga je mnogo veci izdajnik Srbije, jer udara na neke osnovne civilizacijske tekovine slobode govora i misljenja. Hapse se ljudi samo koji to "rade" A da bi canak sproveo samo "nepriznavanje" kosova prvo mora da napise novi ustav. Po kom kosovo nije deo teritorije Srbije i taj ustav da baci na referendum. Tako da je ta prica poprilichno nemoguca. Isto vazi i za vojvodinu. Нисам рекао да га треба хапсити. Моја опција за дотичну господу је: ПОЛИТИЧКО СМЕТЛИШТЕ И ИСТОРИЈСКО ЦРВЕНИЛО НА ЛИЦУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука