Danijela Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Pomaze Bog! Pripremam casopis za mlade pa sam se malo vise zaglavila sa idejama. Potrebna mi je pomoc u vidu nekih grckih ili ruskih pravoslavnih casopisa bilo sajt, e-forma ili bilo sta drugo vezano za dizajn, fotografiju.... Ako neko moze da pomogne... Hvala! Danijela P.S. Ako sam omasila gde treba da se postavi tema, molim urednika da prebaci gde joj je mesto. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Pa za koliko mlade..decu, tinejdzere... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Srednoskolci, studenti i svi oni koji se osecaju mladi 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Srednoskolci, studenti i svi oni koji se osecaju mladi 0104_cheesy Nist onda, da je za decu ima jedan dobar domaci.Probaj politikin zabavnik , ako nista drugo pojavice se ideja, pravoslavni caspois za omladinu tesko da ces naci bilo gde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Srednoskolci, studenti i svi oni koji se osecaju mladi 0104_cheesy Nist onda, da je za decu ima jedan dobar domaci.Probaj politikin zabavnik , ako nista drugo pojavice se ideja, pravoslavni caspois za omladinu tesko da ces naci bilo gde Naglasak je na PRAVOSLAVNI. Znaci, nije za zabavu i zezanje nego se bavi nedoumica, pitanjima i pogledom mladih na pravoslavlje. Pisu mladi pravoslavni ljudi, ugledni svestenici, vladike, profesori... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Pogledaj danijela ovde imaš na spisku neke pravoslavne časopise za decu, možda ti daju ideju https://www.pouke.org/forum/index.php/board,5.20.html Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Pogledaj danijela ovde imaš na spisku neke pravoslavne ?asopise za decu, možda ti daju ideju https://www.pouke.org/forum/index.php/board,5.20.html Hvala ti, Lazarice, ali meni je neophodan dizajn. Na ovom linkovima su samo izvedeni tekstovi i sajtovi. Ja se bavim dizajnom i pripremom za stampu tako su potrebni PDF-i ili AI fajlovi. Ovo sve do sada je WEB dizajn Hvala na trudu ali izgleda da nema odogovora za mene. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Niko nista da pomogne? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Niko nista da pomogne? ????, ??? ?? ???? ????. ??????? ?? ????????????? ?????? ????, ??? ?? ???? ?????? http://www.hristianstvo.ru/ ?? ?????? ????? ???????, ?? ????? ????? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Niko nista da pomogne? ????, ??? ?? ???? ????. ??????? ?? ????????????? ?????? ????, ??? ?? ???? ?????? http://www.hristianstvo.ru/ ?? ?????? ????? ???????, ?? ????? ????? ?????... Probala ali nema nista. Moracu da trazim hard copy po svetu :smiley: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Sto tebi i nece predstavljati neki problem Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Sto tebi i nece predstavljati neki problem 0110_hahahaMa sad pretstavlja posto mi istice vreme a inspiraciji ni od kuda "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Ne znam da li bi ti pomoglo ali pogledaj ovaj primer. Nije nesto fancy a nije ni casopis za mlade. http://svetisimeon.org/serb/?page_id=168 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Ne znam da li bi ti pomoglo ali pogledaj ovaj primer. Nije nesto fancy a nije ni casopis za mlade. http://svetisimeon.org/serb/?page_id=168 Hvala "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука