Небојша Јовановић Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Dobro reče Željko komšić.U svakoj vjeri ili ideologiji postoje ljudi koji su skloni ovakvim djelovanjima.Međutim ono što je bitno je sljedeće:Mi muslimani se ograđujemo od ovakvih imbecila.Naše vjerske institucije su se ogradile od ovakvih i ovi zaslužuju najžešće osude i kazne. Нисам баш сигуран Зукурлић их користи у политичке сврхе наравно да свуда има екстрема али у Хришћанству нема акција од стране екстрема мене чуди што у Арабији постоји верска школа селафија Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Озбиљна је тема маните шалу! многи муслимани воле овакве смнатрају их правим муслиманима Nemoj tako Nebojša.Oni muslimani koji ovo podržavaju oni ne prestavljaju islam niti išta od islama.Riječi mnogi muslimani, nisu primjerene niti imaju išta sa istinom.Imate i vi vaših terorista...Da li stojite iza njih? Da li je pošteno da njih poistovjetimo sa svima vama.Pogledaj šta je onaj luđak uradio u Skandinaviji... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Mislim brate, na ove reči bih Ti rek'o AMIN..ili ne$to adekvatno iz Islama kad bih znao... No na žalost eto ne znam... tako da to je to... Ja ne dozvoljavam da se bilo što prišije islamu ono što nema veze sa njim.Od ovog je islam čist.a budala svugdje i na svakoj strani ima.Ali ono što me zabrinjava jeste kada druga strana čuje da je neko od prve strane nešto uradio odmah se optuži ta strana da je ona takva.Kod nas u islamu je prtavilo:I niko neće tuđe grijehe nositi.Tj svako će za svoje postupke odgovarati. Ja ovakve smatram u očitoj zabludi a ovakvi sa mnom su imali rasprave i oni mene ne smatraju muslimanom.Sa jednim sam imao raspravu na netu i rekao sam mu:Molim Boga da nikada nedođeš u Bosnu.Ti sa islamom nemaš ništa! Walter је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Овај дечко стварно делује мало луд... Хвала Богу да нико није страдао. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Нисам баш сигуран Зукурлић их користи у политичке сврхе наравно да свуда има екстрема али у Хришћанству нема акција од стране екстрема мене чуди што у Арабији постоји верска школа селафија Oprosti Nebojša, nerazumiješ šta je selefizam. Ovi ne prestavljaju selefijijski pokret niti imaju veze sa njim.Međutim, nažalost imaju sličnost sa selefijama (ljudima koji slijede Kuran i sunnet) po vanjštini a to je nošenje brade isl. Znači nisu ovi selefije.Ovi su budale koji nezaslužuju osim da budu u trajnom zatvoru ili da prisilno grade zgrade i na takav način da budu od koristi ovome društvu... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 mozda je ovaj samo mirno protestovao, a imao je grc u ruci pa nije mogo izaci iz kuce bez mitraljeza, zanimljivo, kad se covek sa oruzijem pojavi ispred USA zgrade i mirno sheta odma ga roknu, a kad USA terroristi banu u tudju zemlju ispred tudjih zgrada pa pocnu da ubijaju sve sto mrda i u zgradi i ispred, onda su oni heroji- eto sta necastivi radi, izokrece vrednosti naopacke ja bi im sve zgrade srusio da nema vise ni jedne jedine... ... ustvari sta ja pricam pa oni i sami sebi ruse zgrade sa sve ljudima unutra (trgovacki centar) nista, izgleda da je ponovni terraforming jedino resenje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Nemoj tako Nebojša.Oni muslimani koji ovo podržavaju oni ne prestavljaju islam niti išta od islama.Riječi mnogi muslimani, nisu primjerene niti imaju išta sa istinom.Imate i vi vaših terorista...Da li stojite iza njih? Da li je pošteno da njih poistovjetimo sa svima vama.Pogledaj šta je onaj luđak uradio u Skandinaviji... Nisam ja ni rekao da oni veza sa Islamom samo znam da mnogi od muslimanske omladine ove ljude smatra pravim muslimanima koji uce Islam iz Arabije a ne ovaj tradicionalni iz turske kako su mi rekli da li je Jusuf Barcic bio selafija??? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Овај дечко стварно делује мало луд... Хвала Богу да нико није страдао. mozda on deluje malo lud, ali oni u toj zgradi su stvarno ludi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Брате, у тој згради су неке секретарице, људи који ударају печате и чекају крај радног времена да оду кући... Нису але и караконџуле. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 pa to je to jednim pecatom pobije hiljadu ljudi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 nisu opasni oni sto izdaju naredjenja, nego oni sto ih izvrsavaju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 A ima dobre caksire .... malo krace, al' dobro .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Znaci srbi opet krivi za sve U.S. embassy in Bosnia-Hezegovina under fire: Serbian terrorist in custody after shooting 23-year-old wounds police officer, shoots at building in Sarajevo Friday, October 28 2011, 4:29 PM Elvis Barukcic/AFP/Getty ImagesMevlid Jasarevic (23), stands at an intersection holding an AK-47, after opening fire upon the United States Embassy in Sarajevo Friday. A suspected Serbian terrorist is in police custody after firing an assault rifle on the U.S. embassy in Sarajevo, Bosnia-Hezegovina. Regional media identified the shooter as 23-year-old Mevlid Jasarevic, a member of the conservative Wahabi sect of Islam, the same order that rules U.S. ally Saudi Arabia, the Associated Press reported. A photo from the 30-minute standoff shows a young man with close-cropped brown hair and long beard dressed in a dark coat, brandishing a Kalashnikov assault rifle. The gunman reportedly wounded a police officer guarding the embassy before a single gunshot - possibly from a police or embassy sniper - felled him and he was taken into custody. No employees of the embassy were injured, according to the State Department. Local police sealed off the area while they searched for accomplices, Agence France-Presse reported. During Bosnia's 1992-95 war, Muslims from around the world flocked to the Balkan country to join the fight. Some in the mostly moderate Bosnian Muslim community have converted to the more radical Islam banner. With News wire services. [email protected] Read more: http://www.nydailynews.com/news/world/u-s-embassy-bosnia-hezegovina-fire-serbian-terrorist-custody-shooting-article-1.967570#ixzz1cAvN6Wwk Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 хпашења у Босни и Србији 17 у Новом Пазарз Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Нисам баш сигуран Зукурлић их користи у политичке сврхе наравно да свуда има екстрема али у Хришћанству нема акција од стране екстрема мене чуди што у Арабији постоји верска школа селафија Ja želim da slijedim prve generacije muslimana jer su one islam najbolje razumijevale.To znači selefija.Ali ovaj nema veze sa njima jer kod nas sve selefije su digle glas protiv ovoga i nazvali ga luđakom i osudile taj luđački postupak. Nažalost postoje sigurno pojedinci koji imaju istu vanjštinu sa selefijama i koji rade gluposti.Žaso mi je nedužnih koji će imati problema zbog ovih. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука