Grizzly Adams Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Не знам шта да ти кажем... Глупо је да разговарамо о томе шта је ко читао и колико зна, нека се то покаже кроз дискусију. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 ... Глупо је да разговарамо о томе шта је ко читао и колико зна, Pa jeste zato sto ces uvek ti nesto da znash vise od mene a ja nesto vise od tebe. Ne postoji covek koji zna sve od svakog vise. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 јао бре звонко, што каменом ако не умеш на аргументе да напишеш нешто кохерентно и смислено? greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1320434026' post='521987] јао бре звонко, што каменом ако не умеш на аргументе да напишеш нешто кохерентно и смислено? greengrin Ma dobro i ja sam kriv, nije u redu da prozivam nekog za ne znanje. Prvi sam ispadao magarac od kad znam za sebe i ispascu josh mnogo puta i ni meni ne bi prijalo da me neko poziva za neznanje iako me mnogo boli cinjenica da ne mogu da znam sve. Sto vise znam to vise znam koliko ne znam i to me vise boli ta cinjenica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Веома је важно како човек барата са својим незнањем. За већину ставова у животу потребно је пуно истраживања и преиспитивања. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука