Slobodan Milošević Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 ПОМАЖЕ БОГ. Потребна ми је књига или све књиге Јеванђелски неимар бр. 1, јануар-март 1990, сви остали ранији и каснији бројеви. Слободан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 dobro dosao Slobodane Milosevic-u ! nadam se da ces ovde naci to sto trazis Slobodan Milošević је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 nisam bas od neke koristi ,jel si probao ovde da nadjes ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 našao sam deo http://borbazaveru.info/content/view/1359/56/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodan Milošević Написано Октобар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС. Озбиљно тражим све бројеве Јеванђелски неимар. Хвала Теологу на помоћи. Потребно је да ме упутите на све бројеве или барем ко издаје. Слободан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 http://www.kupindo.com/kupovina/JEVANDjELSKI-NEIMAR/9554324 ja sam nasla ovo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodan Milošević Написано Октобар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 ПОМАЖЕ БОГ. Данас сазнадох: Издавач је Православна хришћанска заједница из Крњева која одавно не постоји. Да ли неко зна неког из Православне хришћанске заједнице из Крњева. IC | XC ---+--- NI | KA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука