Jump to content

Pisma o Muhamedanstvu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ona se na moje izjave razbijesnila i ja sam joj rekao da je jedna od nase dvioje vjere od satane.

Dugo smo se prepirali i ja sam joj savjetovao da procita Novi Zavjet i posle par dana sam joj jedan poklonio.

Ona je obecala da ce ga procitati i posle toga sam primijetio da je njena odusevljenost za islam bila malo slabija.

Posle toga sam joj savjetovao da ode na jednu liturgiji i ona me je poslusala.

Na toj prvoj liturgiji, koju je posjetila, ona je citavo vrijeme plakala. Posle toga dugo nije propustala ni jednu liturgiji u posle godinu dana se krstila pravoslavno.

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Одговори 106
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Vrlo je lako prebaciti muslimana u pravoslavlje, nista lakse od toga, samo pod uslovom, da se moze propovijedati ISTINA.

Ne postoji musliman koji moze biti odusevljen sa islamom. To sto mnogi smatraju vjerom, nije vjera, nego neko sizofrenicno stanje.

Samo pravoslavan covjek moze imati iskustvo sa Bogom, jer samo pravoslavlje sjedinjuje covjeka sa Bogom.

Muslimanstvo je satanska religija par exelens, skoro kao i cifutska talmudisticka "vjera" i svaki musliman, ako ce da bude ISKREN sa samim sobom, vidjece da je :cheesy2: u to sto vjeruje, jer je nemoguce biti ubijedjen u nesto sto dolazi od djavola.

Muhamed je jedan od satane prelescen covjek, kojemu se pojavio demon i dao mu novu vjeru.

Svim muslimanima, koji zaista traze istinu, preporucujem da procitaju Novi Zavjet i da mole Alaha (Alah je Bog i za muslimane i za hriscane, samo sto mi vjerujemo da je Alah Sveta Trojica) da im otkrije ISTINU, jer samo ce nas ISTINA spasti a ne neki sizofrenicni i prelesceni Muhamed, cija je vjera lazna i koji je to svoje ucenje primio od djavola.

Подели на овим сајтовима

Bas zbog toga, sto je veoma lako muslimana preobratiti u pravoslavlje, ali pod uslovom da musliman trazi istinu u svim muslimanskim zemljama je sloboda hriscanstva veoma ugrozena i jevangelizacija prakticno nemoguca.

Lakse je muslimana prevesti u pravoslavlje, nego li jednog papistu ili protestanta. Koliko puta sam vidio muslimane, kako sa velikim zadovoljstvom slusaju o Hristu.

Problem je u tome, sto mi malo misionarimo.

Подели на овим сајтовима

UVAŽENI GOSPODINE VUKMANE: Bog mi je svjedok da ovo što cu reći da je istina:

Živio sam sedam godina u arapskom svijetu i dšao sam do sljedečeg:Da je nama muslimanima prava u evropi kao što vi krščani imate u muslimanskom svijetu.U jordanu su kvartovi krščana, na jednom crkvenom tornju ima križ koji je čini mi se desetak metar dug nama to nesmeta, a nama se u evropi zabranjuje gradnja munara.

Idete ulicom u jordanu, siriji , turskoj krščanin krst oko vrata nosi.Ja kad odem u Srbiju ili Hrvatsku ili negde u evropu i stavim mjesec i poluzvjezdu oko vrata mislim da se nebih bas dobro proveo.

Na crkvama zvona  rade(to mi ne smeta) a mi ne smijemo ezane učiti glasno.Itd.Nemojte molim vas o tim pravima.Bolan hramovi Božiji se kod nas diraju.U BeograDU JEDNA DJAMIJA A KOLIKO IH JE BILO KUD SU NESTALE.A ALLAHAMI POGLEDAJ U :cheesy2:, DAMSK I DRUGE ISLAMSKE METROPOLE KOLIKO IMA SAMO CRKAVA U NJIMA.NEKA IH MENI NE SMETAJU.ljudi od vjere zlo ne nose niti ga preporučuju.Ušao sam u taksi u Siriji .Taksista je bio krščanin(primjer i za mene i za tebe) i rekao sam mu : Tako ti boga reci mi kako vi u Siriji živite sa muslimanima: rekao je Mi smo braća kada nam je praznik dolaze nam kada im je praznik idemo im.kada smo u nevolji pomažu nam kada smo u nevolji pomaqžu nam.Zar to nije primjer koji bi za sve nas pouka bio.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

AKO JE TAKO LAHKO PREOBRATITI U PRAVOSLAVLJE , ETO JA GOVORIM S VAMA SLOBODNO NEMATE OGRANIČENJA NEKAKO ME NISTE PREVELI DA BUDEM VAŠE VJERE.!

Brate, nikada covjeka pravoj vjeri ne privodi covjek, nego covjeka Bogu privodi Bog. Bog nekog covjeka, onda iskoristi kao sredstvo. Dakle, ja gresni Vukman Cejovic nikada ni u snu ne bih mogao pomisliti, da ja mogu nekoga privesti vjeri.

Bogu hvala, imao sam srecu, da me je Bog dva puta iskoristio da dvoje Njemaca prevede u pravoslavlje i mozda ce mi zbog toga mnogi grijesi biti oprosteni.

Da bi mi svi grijesi bili oprosteni, trebao bih citavu Meku, za vrijeme hodoscasca da prevedem u pravoslavlje, sto je nemoguce, osim da me djavo prelijesti.

Подели на овим сајтовима

MOJ VUKMANE, VAŠ NAČIN GOVORA MI NEKAKO DJELUJE DA JE MOŽDA U VAMA DŽAVO.TE RIJEČI SU ZAISTA RIJEČI UVREDE.ČITAO SAM STARI I NOVI ZAVJET NE SLAŽEM SE SA MNOGIM STVARIMA ALI NE SMATRAM DA SU TO KNJIGE OD DŽAVOLA.tAJ VAŠ GOVOR JE ZAISTA NAČIN KOJI MENI A I NAŠIM DRAGIM SUGOVORNICIMA DAJE JASNU SLIKU O VAŠEM NIVOU NEKULTURE.NE MOGU SE SPUSTITI NA VAŠ NIVO I STID ME JE UVAŽENIH SUGOVORNIKA KOJE IMAM OVDJE (OD HRIŠČANA) DA BUDEM MALO PROSTIJI U IZRAŽAVANJU.TAKAV NAČIN GOVORA MI NE GOVORI DA JE U VAMA HRIŠČANSKI DUH.UPRKOS MOJIM NESLAGANJIMA SA VAŠOM SVETOM KNJIGOM, ONA IPAK DJELOM GOVORI O LJUBAVI A TU SU I UVAŽENI VAŠI SUGOVORNICI DALI FINE KOMENTARE.ALI U BVAMA NE VIDIM TAJ DUH LJUBAVI .I AKO HRIŠČANSTVO POZIVA U LJUBAV VI ONDA NISTE HRIŠČANIN JER IZ VAS IZVIRE MRŽNJA. A TO NEDOLIKUJE OVOM FORUMU NA KOJEM ETO PO PRVI PUT PREKO VAS SE UBACI JAKA DOZA VJERSKE NEKULTURE.(IZVINJAVAM SE NA MALO OŠTRIJEM TONU SVOJIM KOREKTNIM SUGOVORNICIMA) OPET VUKANE TI MI NE IZGLEDA DA PLAHO NI CRKVU POSJEČUJEŠ JER U CRKVI SE UČI DRUGIM STVARIMA(ISPRAVI ME BRATE SVEČENICE AKO GRIJEŠIM).

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Kada kazem da je muslimana lako prevesti u pravoslavlje, to kazem zbog toga, jer medju muslimanima ima dosta ljudi koji Boga traze, mngo vise nego u zapadnoj Evropi, naprimjer, gdje je papizam i protestantizam napravio da ljudi mrze Boga.

Samo je jedna prava vjera a to je pravoslavlje, sto ne znaci da u ostalim vjerama nema djelova istine.

Djavo ne moze prevariti covjeka sa nekom naukom gdje nema barem malo istine. Naravno i muhamedanska vjera ima djelova istine, isto kao i budisticka ili cak i samanska, ali to nije potpuna istina.

Potpuna istina se nalazi samo u pravoslavlju i ne samo istina, nego i sva sredstva, pomocu kojih covjek moze da se spase.

Подели на овим сајтовима

Dragi brate, ja sam pravoslavac a ne humanista, kojem je zadatak da vas cesem po usima i izigravam neku kurtoaziju. Ja vas uopste nem mrzim, naprotiv dragi ste mi, najvise zbog toga jer jako vjerujete u vasu vjeru.

Ali, svaki covjek, koji voli brata svojega, zeli svom bratu da bude spasen a spaseni mozemo biti samo preko pravoslavlja, zato je neophodno laznu vjeru nazvati pravim imenom.

I vi brate, ako ste iskreni islamski vjernik, ne mozete vjerovati da je nasa vjera od Boga, jer kada biste tako vjerovali, onda biste bili pravoslavni.

Dakle, jedna od nase dvije vjere je lazna, ili vi mozda mislite da su nase obadvije vjere od Boga.

Подели на овим сајтовима

UVAŽENI GOSPODINE KADA SU MUSLIMANI OTIŠLI U EGZIL U ETIOPIJU KOD KRALJA NEGUSA ON JE REKAO KADA JE POVUKAO LINIJU SVOJIM ŠTAPOM:RAZLIKA IZMEĐU OVE DVIJE VJERE JE POPUT OVE LINIJE I OVE VJERE SU SA JEDNOG IZVORA. UVAŽENI GOSPODINE JA SE ZAHVALJUJEM NA VAŠIM ŽELJAMA, ALI JA VJERUJEM DA JE JEDINI SPAS ČOVJEKU U ISLAMU I TO SU STVARI KOJE SU RAZLIKE IZMEĐU VAS I NAS.

ŠTO SE TIĆE KRŠČANA ONI SU KAO ŠTO KURAN KAŽE: NAJBLIŽI SU VAM ONI KOJI ZA SEBE KAŽU DA SU KRŠČANI.ONO ŠTO STE PISALI SU RIJEČI MRŽNJE, IAKO VAM VJERUJEM DA NISTE TAKO MISLILI. EVO UZ USLOV DAQ IMATE VJERSKO ZNANJE O ISLAMU ŠTO JE PO VAMA U NJEMU SATANSKO?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

EVO UZ USLOV DAQ IMATE VJERSKO ZNANJE O ISLAMU ŠTO JE PO VAMA U NJEMU SATANSKO?

Islam uci da Hristos nije Bog i takvo ucenje moze poteci samo od onoga koji mrzi i Boga i covjeka.

Takvo ucenje moze poteci samo od oca lazi i onoga koji ni meni ni tebi ne zeli spasenje.

Da bi satana unistio covjeka potrebno je da covjek ne vjeruje u Boga.

Posto je to vrlo tesko, jer kao sto jelen trazi vodu, tako dusa covjecija trazi Boga, onda je djavo izmislio laznu vjeru, koja uci da covjekov Spasitelj nije Hristos.

Tako prevaren covjek misli da ide pravim putemn a ne zna da je taj put trasiran od njegovog neprijatlelja, koji kao lav rice i gleda koga ce da ugrabi.

Подели на овим сајтовима

Вукмане, бирај речи. Своју веру веруј а туђу поштуј. Не изигравај овде никаквог судију. Питајмо шта нас интересује а оставимо се блаћења и осуђивања. Вера је ствар слободе коју је Бог даровао човеку. Ако је Бог одлучио да човек буде слободан, онда дајте да то једни другима поштујемо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...