Гости Guest Florensita Написано Септембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 Nazivam ih tako zato sto svasta pricaju za naseg Boga... Non stop mi pricaju nad glavom...Znam svaku njihovu recenicu... Mozda nisu svi ali to su moja shvatanja iz okoline... Neki znaju i da opsuju Hrista sto me najvise zaboli i tad se razgnevim...Branim Ga svim svojim silama...Molim se za njih i ne nazivam ih tako ih zle namere... Oni su duhovni bolesnici dusa im je bolesna od zabune...pobledela od slusanja lazi... A postoje i drugi bolennici (ludaci) Ja sam licno mislila na ove prve... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Да, схватам те, али прави муслиман неће никад псовати Христа јер је он ипак за њих један од највећих пророка. Ти који раде такву гадост ни сами не знају о својој вери, њима се слободно може рећи, дакле, да ни своју веру нису упознали како треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Септембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Epa oni koji mi pricaju verovatno nemoju pojma, mislim slusala sam sa svih strana i svakakva misljenja... Ali ova su najgora... A opet svi pricaju da znaju svi o pravoslavlju vise i od samih Hriscana, u sta ne verujem niti mi ulazi u glavu... Kako moze da zna neko kakva je jabuka koju jedem ako je nikad nije probao... Svako dobro od Boga... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Септембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Evo dokaza da je Hristos bio raspet i da je vaskrsao 3. dan po pismu: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 ??, ??????? ??, ??? ????? ???????? ???? ????? ??????? ?????? ??? ?? ?? ???? ?? ??? ????? ?? ???????? ???????. ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ?? ????? ? ?????? ????, ???? ?? ???????? ???? ????, ?????, ?? ?? ????? ???? ???? ???????? ???? ?????. ????? ???? ???,??????? ?? ? ????? ??????????,??? ?????????? ?? ???????? ??? ???? ???? ???????,???????? ?? ????? ? ????????? ?? ???? ? ??????:??? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?????? ??? ???? ???? ? ???? ? ? ??????????? ??? ???????.? ????? ? ??????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 ??, ??????? ??, ??? ????? ???????? ???? ????? ??????? ?????? ??? ?? ?? ???? ?? ??? ????? ?? ???????? ???????. ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ?? ????? ? ?????? ????, ???? ?? ???????? ???? ????, ?????, ?? ?? ????? ???? ???? ???????? ???? ?????. ????? ???? ???,??????? ?? ? ????? ??????????,??? ?????????? ?? ???????? ??? ???? ???? ???????,???????? ?? ????? ? ????????? ?? ???? ? ??????:??? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?????? ??? ???? ???? ? ???? ? ? ??????????? ??? ???????.? ????? ? ??????. ???? ??? ?? ???? ?????? ???? ????? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ?????? ?????????? ?????? ??? ???? ????????. ?? ??? ?? ????? ???? ?? ??? ??????? ???? ???, ????? ??? ?????? ???????? ???? ??????????? ????? ? ??? ????? ?????? ?? ??. ?? ?? ???? ? ???, ? ????? ? ???? ???? ??????, ???? ?? ?? ???? ????? ? ?? ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ?????? ... ?????? ?? ?? ???? ?????????? ? ??????? ?? ??? ?????? ?? ?????? ???? ????? ????? ?????? ? ????? ?? ??? ?? ?????? ?? ?? ???? ????? ? ???? ????, ????? ?? ???? ''?? ??? ??'' ?? ????? ??? ?? ?? ????? , ''?? ????? ?? ?? ?? ????'', ???? ?? ?? ??? ???. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Bolje u ovoj temi ne ici dalje,jer nema smisla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Зашто? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ?????? Zato!!!! jednostavno! nismo toliko potkovani pa da se damo u kas na ovoj temi! moze neko pogresno protumaciti.. a to nam nije cilj!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 А које ти то ``поткивање`` треба у расправи са муслиманима 0104_cheesy Довољно ти је да ишчиташ дјела ученика Светих Апостола и дјела Тацита,Флавија,Плинија и Талуса и да дискутујеш са њима само о дјелима из првог вијека.То није никакав проблем.Не треба ти за дискусију са њима неко велико знање 0409_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ? ???? ?? ?? ``?????????`` ????? ? ???????? ?? ??????????? 0104_cheesy ??????? ?? ?? ?? ??????? ????? ??????? ?????? ???????? ? ????? ??????,???????,??????? ? ?????? ? ?? ?????????? ?? ???? ???? ? ??????? ?? ????? ??????.?? ???? ??????? ???????.?? ????? ?? ?? ????????? ?? ???? ???? ?????? ????? ne vidim razlog zasto uopste zapocinjati ista?? imamo dovoljno tema drugih... naravno da se zna kakvi ce odgovori biti na ovu temu kad je postavljena u pravoslavnom forumu.... nidje veze... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Они су позвани да дођу и да изнесу аргументе и ја не знам зашто ми Православни морамо довијека да ћутимо на њихове клевете? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ??? ?? ??????? ?? ???? ? ?? ?????? ????????? ? ?? ?? ???? ????? ?? ??????????? ?????? ???????? ?? ?????? ?? ?????? ???????? prastaj prastaj.. prastaj... zar stalno?? stalno... jer si Hriscanin..i trpi... i opet kada te gaze i odu podigni se... i opet... Ne slusaju Hriscani druge... no samo Hrista... i ugledajmo se na Njega... Lomili su ga.. pljuvali... razdirali Svetu kozu... trnov vjenac na glavu mecali... Jel se bunio? Jel se bunio? On najvisi od svih nas... Ucimo se o ugledanju na Hrista.. i vise mu vremena davajmo.. no da se trosimo na ovim diskusijama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 To je sve sto se tice mene i ove teme,koja ne zasluzuje moju paznju.. .. .. .. .. kao ni parada ponosa (ma znas kako mi je frka za nju bilo,pih) i slicne gluposti... svako ce da odgovara za sebe.. ima vremena.. samo jadni mi kad dodje trenutak pa vidimo da od sebe nismo uradili nista jer smo se previse zadrzavali na tudjim vratima.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ??? ?? ??????? ?? ???? ? ?? ?????? ????????? ? ?? ?? ???? ????? ?? ??????????? ?????? ???????? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ????? ???? ????????? ?????? ?????? ?? ???? ?????? ???, ??? ???? ?????? ? ???? ? ???? ????? ? ?? ????? ??? ? ???? ?? ?????? ??? ???????? ?? ??? ????? ?? ????? ????? ?????? ?????????. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука