Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 san није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 1000 zasto,1000 zato .mislise. Давидова and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 doom metal мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Хех, па лерма... "666 Поруке". мирођија, Anette and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 u to ime... pesma http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Omw-rwUST8g зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 i ovaj Moca..kada mu se svidi nesto onda to svi primete... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 inace me vata jaka nervoza kada vidim koliko je gordost glupaaaa,jako glupa...ne vidi prst pred nosom.. Давидова је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 greh je isuviše glup da bi video van sebe-Alfred lord Tenison,engl. pesnik Весна and Јелена је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 'vataju me 2 slastoljubiva iskusenja Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Valjevsko - ladno pivo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 On 12. 1. 2012. at 18:15, Tanja ex Petrija рече Valjevsko - ladno pivo A za naaaas? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 грижа савести ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Besparica :'( -------------------------- - Nermine, sine, hoće li biti bolje? - Biće bolje, biće bolje... Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlanaaa Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Мене хвата плата до врата.... а када уђем на врата не знам где ми је плата !!!! :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 nemam više lajkova... kolegnice po vratima i zbunjenosti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука