Ратко :( Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Цитат ђуска у пола ноћи, не спава ми се http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VUuLnsh2qmY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Цитат Цитат ђуска у пола ноћи, не спава ми се 0102_laugh http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VUuLnsh2qmY пре нешто овако sHa_sarcasticlol 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geheiligt Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Вата ме неко смирење, слушајући релаксирајућу музику http://www.youtube.com/watch?v=XnxpGHlUbFw VIRTUS, NON COPIA VINCIT. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2011 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 greengrin greengrin greengrin crvenilo bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Цитат greengrin greengrin greengrin crvenilo bliss jeeee bliss jeeee Ево и Александриду уватило смирење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2011 greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Pa da greengrin greengrin greengrin crvenilo bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Kad dremate... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Ђе си љепотице (акценат је на и). greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Evo greengrin greengrin crvenilo bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee greengrin Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Па, онако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Чуј...вата...?! Ма, уфатијо, има десетину дана, но не пушћа, овај премор.Липцах начисто. Скроз ми ме жао greengrin greengrin greengrin Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Цитат Чуј...вата...?! Ма, уфатијо, има десетину дана, но не пушћа, овај премор.Липцах начисто. Скроз ми ме жао crvenilo bliss jeeee bliss jeeee to i ja mogu da kažem greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Цитат Чуј...вата...?! Ма, уфатијо, има десетину дана, но не пушћа, овај премор.Липцах начисто. Скроз ми ме жао greengrin crvenilo bliss jeeee Ајде, Лики, немој да се обесхрабрујеш. И од горег има горе. Видећеш сјутра. greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Lidoooo prstgore prstgore Ne daj se,ovo vreme me ubi,ali ako je ovako prstgore 7896634 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука