Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Tebi je UMRO svaki smisao za kriticno razmisljanje i razum. Radikali podrzavaju OVOG coveka: Jaki hriscani podrzavaju psihopatu, a i ti ih branis. Svaka cast brale. Mani ga molim te zbrisao u inonstranstvo osigurao dupe, pa sad prica ko je dobar po Srbiji i udara ga neki kvazi-nacionalizam u glavu. Niko normalan ne moze da kaze nista pozitivno za radikale. Ne znam sto uopste diskutujes sa njime. Vi ateisti imate neku manu kada humoristicku emisiju koristite u svrhu dezavuisanja nekoga. Znas li ti ko je bio Minimaks i kakva te vrsta emisije bila Minimaksovizija? A vidim i ti si sjaja dijagnosticar na daljinu, k'o Mile Ekstrasens. Ali ne sekiraj se, imas drustvo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Koja glupost. Vernik. Verovao je da proganjanjem jevreje radi i boziji posao jer proganja naciju koja je zrtvovala isusa. Gresnu naciju koja nece da prihvati njegovog boga. Za staljina znam da nije a za ostale ne znam. Ne mogu da verujem da mozes da izjavis takvu nekakvu glupost da je "ateizam" izvor nekog zla. Kad uopste nemas nijedan legitimni dokaz za to. Al sa druge strane - sta ce ti to, mozes da pricas gluposti po forumu i za to da ne snosis nikakve posledice. Sto se "zla" tiche evo ti kako ja mogu da argumentujem da je tvoja religija "zla" http://listverse.com...me-of-religion/ http://markhumphrys....y.killings.html Ne brini religioznim fanaticima nisu ruke nista manje krvave nego ateistima. Ustvari religioznim fanaticima su ruke krvavije. A sa tim optuzivanjem ateizma za zlo, oni koji to rade ispadja uvise nego smesni. Svi masovni zlocini su izvrseni u ime i za racun ateizma i za varijacije te iste dusevne perverzije. Hitler, staljin, tito, causesku, enver hodza, robespjer, .... svi do jednog ateisti . Imate sjajno drustvo. Stoga ne solite pamet i ne drzite pridike, narocito ne moralne, boljima od sebe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Takvih manijaka ima svuda, ne samo u one tamo. Fašizam nisu izmislili islamisti, fašizam postoji otkako je nastao čovek. Ili kako beše ono kad Šeki cilja sa pištoljom, ili udara i šamara sagovornike i ostalo? Meni ne treba Velika Srbija do Karlovca i Karlobaga. Ja želim Srbiju koja bi bila najbolja država na svetu. Ovo treba svima nama da bude cilj. Pa se sad pitajmo kakva bi ta najbolja država na svetu trebala da bude.. Pa kada pominjes fasizam i ne volis ga onda prvi trebas biti protiv toga da ambasador zemlje koja pomaze i finansira fasiste,medjunarodne teroriste ili pod njenim pokroviteljstvom i zastitom se trguje ljudskim organima ulazi u srpsku skupstinu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Radikali su kao mala deca: "Udarili ste nas, odsad nećemo nikad više da se igramo sa vama!" Ali život je često takav da se pre ili kasnije mora sa njima. I onda mi moramo da uzrastemo, da se uobrazujemo, da se vaspitamo i uozbiljimo.. i da se naučimo da ne može uvek po našoj volji i onako kako bi mi hteli. Da bi se ipak nešto više dobilo, mora se dugotrajno truditi i dugotrajno raditi, a za ovo mala deca nisu sposobna. Znas kako, covek ima pamcenje, pisu se knjige, uci se istorija u skolama. Sve ostaje zapisano i nista se ne zaboravlja. I Srbi ce pamtiti doveka ko su i sta su im uradili amerikanci. I bice uvek onih koji ce demokratski , civilizovano da pokazu da to nismo i necemo da zaboravimo. To su urafdili radikali u skupstini. I opet, svaka im cast. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Eh ovo ti je sad prazna demagogija. Jedno je ono u šta veruješ, drugo je da dokažeš. I ti živiš u državi koja je pomagala "fašistima" i "teroristima" i koja je bombardovala Srbiju, odakle su bombardovali Srbiju itd., pa kako to da te ne grize savest pa se lepo ne vratiš za Srbiju? Ipak nije tako jednostavno, zar ne.. A i da se vratiš, šta bi time pomogao Srbiji? I ovde, ako si primetio, ljudi demonstriraju po nekada. Ne odlaze iz Italije, Austrije, Francuske kada im nesto ne pase vec se bune. Kao i radikali. Bunili se ljiudi , i treba.I to je sasvim normalna, demokratsko ponasanje. A ja, ovde sam i ovde cu ostati jer je italija na planeti zemlji a ja sam zemljanin, pa stoga mogu da biram gde cu ziveti.I ko se to jos odselio iz kuce jer mu se ne svidja komsija. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Svi masovni zlocini su izvrseni u ime i za racun ateizma i za varijacije te iste dusevne perverzije. Hitler, staljin, tito, causesku, enver hodza, robespjer, .... svi do jednog ateisti . Imate sjajno drustvo. Stoga ne solite pamet i ne drzite pridike, narocito ne moralne, boljima od sebe. Stvarno? Svi masovni zlocini su izvrseni u ime i na racun ateizma? Toliko gluposti da ne mogu da se nacudim. p.s. Hitler nije bio ateista, hitler je sebe smatrao hriscaninom svidelo se to tebi or not. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 tacnije nije bio ni hriscanin ni ateista nego satanista, kolko vise treba da se ponavljaju osnovne stvari, pa nismo u zabavistu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Stvarno? Svi masovni zlocini su izvrseni u ime i na racun ateizma? Toliko gluposti da ne mogu da se nacudim. p.s. Hitler nije bio ateista, hitler je sebe smatrao hriscaninom svidelo se to tebi or not. Nacisti su bili radikalni antihriscani. A to da je sebe smatrao Hriscaninom je nesto sto samo moze ateista reci... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 tacnije nije bio ni hriscanin ni ateista nego satanista, kolko vise treba da se ponavljaju osnovne stvari, pa nismo u zabavistu Shvati da hriscanin nije nesto sto ti odredjujes da li jeste ili nije, on se odredjivao i dozivljavao kao katolik. Mozda je po tvom gledista satanista ali to je irelevantno. Otkud ti znash da je tvoje tumacenje religije ispravnije od njegovog? O tome se raid. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Nacisti su bili radikalni antihriscani. A to da je sebe smatrao Hriscaninom je nesto sto samo moze ateista reci... Zeljko, to u sta bi ti VOLEO DA VERUJEs i da je istina SAVRSHENO JE IRELEVANTNo. Nacisti nikako nisu bili antihriscani: http://en.wikipedia....nt_Reich_Church ne pricaj gluposti. Makar se informisi ono malo. Cak su imali i svoju crkvu kako vidis. Jedini hriscani koje Hitler nije voleo su bili oni koji se ne slazu sa njegovom politikom. Poenta je u tome sto ti mislis da polazes neko pravo i znanje prema tome sta je pravo hriscanstvo i daleko si neobjektivan. Sad da li se to tebi svija ili ne stvarno me se ne tiche mozes slobodno da nastavis da lupetas o tome kako je ateizam odgovoran za sve navodno zlocine i masakre, da ignorises sve sto su uradili ljudi koji veruju u istom coveka kao i ti. Sad sto ga drugacije tumace e to ti je diskutabilno ko ana karenjenina za neke zrtva za neke kurva. Zavisi od ugla posmatracha. Objektivni vide obe strane. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Shvati da hriscanin nije nesto sto ti odredjujes da li jeste ili nije, on se odredjivao i dozivljavao kao katolik. Mozda je po tvom gledista satanista ali to je irelevantno. Otkud ti znash da je tvoje tumacenje religije ispravnije od njegovog? O tome se raid. ne, nego se radi o tome da ti oces posto poto da budes u pravu nipodastavajuci realnost uz pomoc definicija iz knjiga- sigurno da postoji izraz za takvu vrstu demagogije, samo sto ja nisam tolko potkovan pa ga i ne znam :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 p.s. Jedini hriscani koji je staljin ubijao su bili oni koji su stavljali crkvu ispred njegove drzave. Nema apsolutno nikakve veze sa time da li si verovao u postojanje boga ili ne vec u podrsci institucije koja je ugrozavala njihovu vlast. Podrazumeva se od pametnih i razumnih ljudi da to znaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 ne, nego se radi o tome da ti oces posto poto da budes u pravu nipodastavajuci realnost A realnost je ono sto ti kazes da je realnost? Ili sto ti mislis da je realnost, to je realnost? Ti si parametar realnosti? Da ne laskas malo sebi? sigurno da postoji izraz za takvu vrstu demagogije Ne postoji zato sto hitler jeste verovao da u Bibliju. Poenta je sto je biblija knjizevno delo kao i svako drugo podlozno razlicitim subjektivnim tumacenjima. Medjutim ako si pravoslavac naravno da neces da priznash da je katolicko ili neko protenstatsko tumacenje tacnije od tvog pravoslavnog. Zaboraljvas da ti verujes u istinitost toga sto te te uce ali ne mozes da proveris i ne mozes da znash i ne mozes da tvrdis da je realnost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 p.s. Jedini hriscani koji je staljin ubijao su bili oni koji su stavljali crkvu ispred njegove drzave. Nema apsolutno nikakve veze sa time da li si verovao u postojanje boga ili ne vec u podrsci institucije koja je ugrozavala njihovu vlast. Podrazumeva se od pametnih i razumnih ljudi da to znaju. A jel' i on bio Hriscanin k'o 'itler? Mozda su isli jedan drugom na slavu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 realnost o ovoj temi o kojoj upravo pricamo jel, nije u tim tvojim dr mr fr knjigama, nego u hriscanskim knjigama, brate ako oces da pricas na temu u kojoj se ne snalazis bas najbolje onda slusaj druge malo, mozes da dodas jos znanja u tu tvoju zbirku nekako ide ova pesma uz ovu raspravu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука