Jump to content

Радио Живе речи утехе 1-програм

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Дакле, као што сам већ обавестио чланове форума почели смо са емитовањем радио програма-овај канал ће емитовати трибине, беседе, предавања...Дакле, заиста ће то бити живе речи утехе јер ћете чути шта нам поручују најмудрије главе у Србији. Понављам, радио можете слушати на адреси http://radiozru1.listen2myradio.com/ или убацивањем следећег линка у winamp или windows media player( add url) http://78.129.197.241:35093/ .

Тренутно је на програму Vladika Atanasije (Jevtic) - Cirilica(1).mp3 , а следе Vladika Atanasije (Jevtic) - Zablude raskolnika tzv. starokalendaraca(1).mp3 , Mati Makarija (Sokolica) - hriscanski ideal posta(1).mp3, па Vl. Atanasije Jevtic -Isihazam-.mp3 итд. Програм који следи( емисије са трајањем) можете преузети доле у виду winamp листе тј. m3u фајла.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 57
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ускоро и Живе Речи Утехе, други програм, где ћете моћи слушати музику по препоруци Уредништва сајта Поуке.орг. Шаљите нам ваше предлоге, ваше жеље, аудио метеријала... Увек ћемо радо размотрити све могућности.

Ваше Живе Речи Утехе

Подели на овим сајтовима

Eво слушам баш Владику Атанасија одлично и то баш на данашњи велики празник

Рођења Пресвете Богородице...нека је овај радио свима на корист и спасење на многаја љета.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ускоро ћемо кренути са уживо предавањима и емисијама. Сваки предлог ћемо узети у разматрање.

Подели на овим сајтовима

Јуче, поподне сам слушала, звук је одличан, технички гледано све је ок.

Слушала сам предавање везано за филм Мела Гипсона, ''Страдање Исусово''

Радујем се свим следећим снимцима, и само напред, ми смо ту да слушамо.... 0110_hahaha  0110_hahaha

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Управо се емитује `Христос у руским тамницама` што је једна изузетно занимљива и потресна литература. Препоручујем свима...

http://radiozru1.listen2myradio.com/

http://78.129.197.241:35093/

Подели на овим сајтовима

I radio beograd poceo sa 1 programom pa onda tv ,pa satelit ko zna mozda i 2015 godine Tv zru prenosi Vaskrsnju Liturgiju iz Jerusalima  ,, nikad se nezna ,sto bi reko o Ugrin - Mislite o tome

??? ?? ??? ??? ?? ????? ?? ???????? ???????????? ??????? ??? ????? ?????????? ???? ??????? ????? ??????????? ???????.

????? ????? ?? ??????? ?????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости

И ја бих био пресрећан да се направи једна православна телевизија. Ако будемо били довољно истрајни и храби, можемо да направимо за почетак и интернет телевизију. Сигурно ће бити много гледана. Ја сам увек за те подухвате. И сами видимо колико нам то фали.

Подели на овим сајтовима

• Гости

I radio beograd poceo sa 1 programom pa onda tv ,pa satelit ko zna mozda i 2015 godine Tv zru prenosi Vaskrsnju Liturgiju iz Jerusalima  ,, nikad se nezna ,sto bi reko o Ugrin - Mislite o tome

??? ?? ??? ??? ?? ????? ?? ???????? ???????????? ??????? ??? ????? ?????????? ???? ??????? ????? ??????????? ???????.

????? ????? ?? ??????? ?????.

? ?? ????? ? ?????, ???????? ??? ?? ???? ???? ????...

Подели на овим сајтовима

• Гости

I radio beograd poceo sa 1 programom pa onda tv ,pa satelit ko zna mozda i 2015 godine Tv zru prenosi Vaskrsnju Liturgiju iz Jerusalima  ,, nikad se nezna ,sto bi reko o Ugrin - Mislite o tome

?? ???, ??? ?? ?????? ?? ??? ???? ? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако имате неке интересантне православне аудио садржаје( трибине, предавања, беседе, мр3 књиге и сл.) који се не могу наћи на интернету-јавите ми.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...