Jump to content

Ко је уопште овај лик :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Питам се да ли је Бели Очњак који је оставио најдужи коментар исти онај који се овде скоро учланио... https://www.pouke.org/forum/user/8236-%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d1%87%d1%9a%d0%b0%d0%ba/

Подели на овим сајтовима

Јеси ли хтео ово да поставиш?

post-6964-0-23107800-1318534867_thumb.jp

Ма да,али се слабо сналазим са постављањем и брисањем ...

Само да кажем,да су артемити из мени непознатог разлога,дозволили да пишем на њиховом фејс профилу,а томе се не може одолети... 4chsmu1

Не дуго затим, су ме одстранили уз молитвени поклич...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Zoske pa ti si postao famous guy algabacaju

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма да,али се слабо сналазим са постављањем и брисањем ...

Само да кажем,да су артемити из мени непознатог разлога,дозволили да пишем на њиховом фејс профилу,а томе се не може одолети... 4chsmu1

Не дуго затим, су ме одстранили уз молитвени поклич...

Од њих, што би Жељко рекао, ни аспирин...

Но, ако заиста они у Теби или сличнима виде опасност за Православље онда је све јасно... свако ко се не слаже са расколништвом у рушењем Цркве је њихов непријатељ. Но, њихова ствар, нешто ми је мрско да се бавим са њима. Шта сам имао, одавно сам рекао. Неофити и они који никада нису се ни потрудили да спознају веру данас се постављају за учитеље, а нарочито су ми занимљиви анонимуси који се бусају у груди. Свашта трпи овај интерплет.

Подели на овим сајтовима

Каква креативност! "Невеста Франкенштајна" Оригинално, иако бесмислено...

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Упознам лика на локалу пре годину дана, оно Србенда, јуначина, нема шта , сви су му ставови по пеесу. Кад ми о Цркви а он удри дрвље и камење на већину попова , на владике, те завера, те екомунисти , те ово те оно , сева бре очима, ајд рецимо за неке ствари је и у праву , али није то црквеност , нема њега у Цркви , али зато Артемије је једина истина...

Доооброоо прође годину дана , сретнемо се ми , ја га питам шта мисли о овим маџарским неонацошима што умлаћују децу по селу , а он вели пази сад:" Не треба дизати тензије, знам ја тог (име и презиме познато уредништву и полицији) није он лош момак , ето мало је алкохоличар, били смо добри , ишли на пецање заједно , а проћиће то њега ."

Ја тајац , реко какав је ово Србенда , шта би са нолким Србином ?

Реко ја њему па ти си брале пожутео ко восак.

А он :" Шта сад ви оћете , ви би највише волели да овде буде рата , ја сам добар са мојим комшијама , и нећу са њима да се свађам."

Ама соме - реко ја њему, ко бре оће рат , који ми , шта си сад подвио реп ко претучено куче, јуче си србово а сад си се утроњо од пар неонациста , сад ћу за казну да те цинкарим тим маџарским нацошима и рећу да си им поручио да ћеш их сломити.

Побего је од мене...

Ето , толико о том фејсбук јуначењу и осталим јуначењима.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Упознам лика на локалу пре годину дана, оно Србенда, јуначина, нема шта , сви су му ставови по пеесу. Кад ми о Цркви а он удри дрвље и камење на већину попова , на владике, те завера, те екомунисти , те ово те оно , сева бре очима, ајд рецимо за неке ствари је и у праву , али није то црквеност , нема њега у Цркви , али зато Артемије је једина истина...

Доооброоо прође годину дана , сретнемо се ми , ја га питам шта мисли о овим маџарским неонацошима што умлаћују децу по селу , а он вели пази сад:" Не треба дизати тензије, знам ја тог (име и презиме познато уредништву и полицији) није он лош момак , ето мало је алкохоличар, били смо добри , ишли на пецање заједно , а проћиће то њега ."

Ја тајац , реко какав је ово Србенда , шта би са нолким Србином ?

Реко ја њему па ти си брале пожутео ко восак.

А он :" Шта сад ви оћете , ви би највише волели да овде буде рата , ја сам добар са мојим комшијама , и нећу са њима да се свађам."

Ама соме - реко ја њему, ко бре оће рат , који ми , шта си сад подвио реп ко претучено куче, јуче си србово а сад си се утроњо од пар неонациста , сад ћу за казну да те цинкарим тим маџарским нацошима и рећу да си им поручио да ћеш их сломити.

Побего је од мене...

Ето , толико о том фејсбук јуначењу и осталим јуначењима.

Е свака ти дала. Па да, то је уобичајено да се српство брани на фејсу,по кафанама, из дијаспоре...а кад зарати, одаједном све србенде у Америки

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...