стаклено_око Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Добио сам на поклон половну мајицу са натписом Circle Cross Cowboy Church. Особа која ми је исту поклонила нема појма одакле јој та мајица,а ковели, да ми да поклони мајицу на којој има насликан крст и пише church. искрено, никад чуо нисам за ову групацију. Око тог крста на мајици има као неки круг исплетен од бодљикаве жице и пише Арканзас...можда има неке везе са Кју Клукс Кланом,а можда и не,појма немам. Чуди ме како је та мајица уопште и завршила у Србији,но добро. Да ли неко зна о каквој се заједници ради, да ли је неко чуо за њих? Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Ово им је пастор. По исповедању су ваљда неки баптисти, а по мозгу ретардирани. http://www.thecirclecross.com/photos Има таквих организација колико хоћеш у Америци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Октобар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Жестока ретардација. Мислио сам да су амиши најгори у АмериКи,ал они фурају бар неку своју причу, скромност, узајамна помоћ, изолација од модерног света...али каубојска црква...мислим, треба и то умети смислити и бити дегенерик толиких размера...Вечерас носим ту мајицу на вечерњу службу,да видим реакцију братије за певницом и свештеника Каубој чурч, невероватно brokoli Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Вечерас носим ту мајицу на вечерњу службу,да видим реакцију братије за певницом и свештеника. 0110_hahaha "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Октобар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 .smeha. 0110_hahahaУрадио сам то...било је :bicycle_2: Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука