Jump to content

Govor mržnje profesorke u tužilaštvu

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

... као што нема потребе да се они који су дебело црево прогласили полним органом тим ''прогласом'' поносе, тако нема потребе ни да се коцкари поносе коцкарском работом... иако има доста оних за које се вели: рођени коцкар! коцка му је у крви, не може бРез ње! Страст!

тако слично веле и за оне: воли да чачка око дебелог црева, то му је у крви! Страст!

страст = страст

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Добро, сад ми је барем све јасно. И прилично јадно изгледа...

Теби то можда тако изгледа. Мени не.

Уопште ниси успео да испратиш дискусију. Реч је била о насиљу над хомосексуалцима као одговору на насиље државе над народом у смислу притиска да се хомосексуалност прихвати као нешто што је нормално.

Шта да ти кажем осим управо оног што си ти рекао мени:

Врати се па лепо прочитај од почетка целу тему - нити имам времена, нити имам живаца да се прегањам са тобом.

Ипак, овакав безобразлук је тешко оставити необележен:

1. Цитираш моју поруку а затим кажеш:

а касије си наставио са тиме како је насиље оправдано када треба да се боримо за бољу државу.

Ја те питам "где сам то написао" а ти ми онда цитираш исту ону поруку од раније само другу реченицу. Врхунски безобразлук.

2. И да бар има нешто тамо.

Него си узео два питања упућена теби и чудесно их претворио у оправдавање насиља.

3. Коначно, одговарајући на та питања и сам "оправдаваш насиље"

Карађорђу свака част
Нисам ничији представник, него особа коју си цитирао, па је логично да се оно што си рекaо односи на мене.

Наравно да се односи, али ја нисам никога увредио. Ја сам говорио О ОНИМА који испирају мозак а чак ни њих нисам вређао. Ако то ниси ти - нема разлога да се осетиш погођеним. Ако јеси - шта да ти радим.

А ти си епитете упутио директно мени.

Тек толико да видимо ко уме да расправља а ко не.

Суштина расправе, колико је мени познто, није прозивање, него размена аргумената. За коју ти, очигледно, ниси способан....

Суштина размене аргумената је напад на противничке аргументе (као и одбрана својих). Шта је тај напад сем прозивање противничких аргумента. Али, то прозивање треба умети и бити пристојан а не нападати личност саговорника.

Ко је способан за расправу а ко није - боље да оставимо другима на процену.

Подели на овим сајтовима

Видим да уредништво не реагује на моја упозорења (а лепо сам притиснуо оно дугме "извести") па желим да проверим нешто:

1. Када сам ја написао "што си ти смрдљиви атеиста" (болдовање и подвлачење наравно од стране уредника) добио сам 30% упозорења. Пред бановање ваљда. И то је у реду.

2. Када је мој саговорник мени одговорио "Ostani glup kao tocilo i ogranicen kao saksija" он је добио 10% упозорења. И то је у реду.

Објашњење је било:

Вређање саговорника на овај начин није дозвољено на форуму. Ниво упозорења је 10%. Администрација

При том, мој саговорник је био испровоциран мојим бисером па му је то ваљда требало бити узето као олакшавајућа околност... нема везе.

3. Када ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР напише " овде си ти тај коме је испран мозак" онда одједном - ништа.

Јел то због тога што је у питању ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР, или зато што ја не разумем шта је то увреда а шта није? Или можда нисам добро притиснуо дугме "извести" (изгледа да ми је први пут, па можда не умем)?

Шта год да је у питању - можда ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР може да одговори...

Јер ако ово може, открио сам неколико личности на овом форуму који имају испран мозак и баш једва чекам да им то и саопштим...

Подели на овим сајтовима

Која је сврха обавештавати некога коме је испран мозак да му је мозак испран?

Имам два објашњења.

Наиме прво би било да ипак сматраш да му мозак није баш испран јер у противном доводиш свој мозак у питање, ако дакле сасвим поуздано знаш да је некоме мозак испран што ће рећи да је дебилчина, а ти покушаваш да му објасниш да је дебилчина онда је велика вероватноћа да сте обојица дебили.

Пошто не верујем да на овом форуму има дебила , значи ни сам не верујеш да му је мозак испран него просто оћеш мало да га жацнеш.

Друго објашњење, би било да си пуританац , и приметио си да је некоме мозак испран, пошто си пуританац нећеш баш да улазиш у промишљање о сврси објашњавања дебилу његовог дебилизма, већ просто ти је стало да му ставиш до знања да је маркиран-тачније етикетиран, и да ће од сад па убудуће сви знати да је он дебил. Ти то у овом случају не радиш зато што желиш да напакостиш човеку коме је мозак испран, него чисто из хигијенских ( пуританских) разлога да би други учесници знали с каквим (грешним) човеком имају посла и да се не би претерано смарали с њим.Наравно у овом другом случају овакав став ми Срби обично сматрамо дебилним , зато су код нас секташи у малим групама.

Ево колико је ова тема глупа , просто не видим никакав смисао свих ових овде расправа , сем онога што сам с Ивицом диванио чисто да му објасним( из хигијенских разлога) да је демагогија широк појам.

Подели на овим сајтовима

Пошто не верујем да на овом форуму има дебила , значи ни сам не верујеш да му је мозак испран него просто оћеш мало да га жацнеш.

Јесте, о томе се ради.

Ја сам такође ономад могао да се вадим да нема шансе да знам да ли је тај атеиста заиста смрдљив јербо нисмо један другом у близини - али сам свеједно попио 30% упозорења.

Што би рекао Динабластер:

https://www.pouke.org...post__p__500098

jel to moze da prodje?

Тако и ја питам. Јел може то да прође?

Ако може, ће га користимо...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...