DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 evo nesto sam sklepao a posto sam sad u sci-fi fazonu evo jedan poster na brzinu nadam se da vam se svidja :lol: micimm poster je bzvze nego radi raznih boja pozadine da se vidi kakvotja Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 men875847'0789 Super je, još nam uradiš jedno drvce za sveslovesnki sajt. Poslije ti pokažem kako bi to otprilike imalo izgledati. Pravimo goganstski sveslovenski sajt s forumom, zabavom, vijestima, multimedijima, muzikom, slikama i videima a biće tamo i miniblog. Bude tamo posla ko na crkvi s tim slikama i nacrtima, hahahaha! prstgore slikanje Владан and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Super, ja sam da se odma stavi na naslovnu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 hvala ima tu jos da se picani, evo neke probe jen dva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Чуј "склепао"! prstgore "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Може и боље ако мене питате... не говорим као критику него подстицај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 naravno da uvek moze bolje lol 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Некако ми је много јака сенка а мислим да ти можеш много боље да одрадиш, да буде баш лого, мада ја не планирам да мењамо садашњи лого ако не изаже неки баш, баш добар који можемо да до максимума експлоатишемо као лого "Поуке.орг" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Ја нацрт'о себи тај "лого", 'нако глобалнозлаћан све се леска, па 'тео да га метнем за аватар... ... пос' ту видим нешта ми шкљоца на профилу. И ето сад. Лидија Миленковић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 овако нешто ми се допада, можеш ли да направиш нешто слично са ЖивеРечиУтехе и знакићем Поуке.орг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Људи, ја мислим да је овај зеленизуб марсовац. animal-smiley-075 зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 овако нешто ми се допада, можеш ли да направиш нешто слично са ЖивеРечиУтехе и знакићем Поуке.орг? Мен' то нешта "конфекцијски" 'нако... ал' ми било духовито због "мисли локално - дејствуј глобално". Искрено, двоумио сам се између тог и аватара с 'челицом... Знакић Поуке.орг би ми требао већих димензија у пикселима. ( да га прецртам, или пребацим, у векторски цртеж па тек онда да га гњавим у неком од тродимезионалаца ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 ево ти велики лого: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 ako treba veci javi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 7, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2011 Нема потребе за већим. Проблем су ми заправо ови радијуси на логотипу, при тој резолуцији ( Resolution: 72 pixels/inch ), да би аутоматски векторизовао цртеж. Оно што аутоматски добијам је неприхватљиво, па се мора радити нов векторски цртеж, тј. прецртавати, што је опет временски прилично захтевно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука