djoleat Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Samo ja ne vidim Oglove slike ? kron је реаговао/ла на ово 1 Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 još su tu ,ja ih vidim, ali nemam mogućnost da uredim postove,i da ih postavim na drugi server "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Мислим да ова тема из поштовања према Епископу Атанасију неби требала да постоји.. а посебно имаџн шта би Епископ Таса рекао.... постери... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 e sad je ok; na ovima iznad pise samo postavljena slika. verovatno zavisi od servera na kom su okacene. Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 poz. mocartu w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Мислим да ова тема из поштовања према Епископу Атанасију неби требала да постоји.. а посебно имаџн шта би Епископ Таса рекао.... постери... Ал си ти неки преподобан... sHa_sarcasticlol Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Мислим да ова тема из поштовања према Епископу Атанасију неби требала да постоји.. а посебно имаџн шта би Епископ Таса рекао.... постери... to je tvoje pravo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Oglo,kad napraviš poster zapamti sliku na hard pa je postavi na imageshack ili gde već na net jer se slike sa sajta gde se prave posteri brišu vrlo brzo... ajd kad nadješ za shodno-uploaduj slike ponovo i postavi iste postere a neko od admina će valjda već da pobriše tvoje postove bez slika Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 poz. mocartu hvala,bro Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 w.a.mozart and Гост је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Oglo,kad napraviš poster zapamti sliku na hard pa je postavi na imageshack ili gde već na net jer se slike sa sajta gde se prave posteri brišu vrlo brzo... ajd kad nadješ za shodno-uploaduj slike ponovo i postavi iste postere a neko od admina će valjda već da pobriše tvoje postove bez slika ok,evo sada krećem "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Мислим да ова тема из поштовања према Епископу Атанасију неби требала да постоји.. а посебно имаџн шта би Епископ Таса рекао.... постери... Nije da ja ne bih znao sta bi Sale Popovic rekao,al se lepse osecam kad razmisljam kako Tasa razmislja.Mada Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 w.a.mozart, DYNABLASTER and jermel је реаговао/ла на ово 3 Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука