Anatolij Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Ja zaista mislim da je to nebitna stvar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Шта недостаје оним старим ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Зими, када је нека мећава или вејавица предлажем капут, шал и капу (шубару). bliss jeeee А лети нешто лагано. grouphug За орнаменте нисам компетентан, питајте шалтер поред, на шалтеру пише bandit ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bixp Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Neka ih nose dostojanstveno to je jedino bitno,ovakve kakve su su izuzetno lijepe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Ја сам чуо да неки хоће да се одежде упросте,налик на оне у раној Цркви. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 У последње време са порастом евхаристијске свести код народа и међу свештенством доста су популарни детаљи грожђа (вино-крв) и жита (хлеба-тела Христовог), затим Христа као доброг пастира.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Одежде за Литургију да буду што свечаније, златоткане, везене, са златним (позлаћеним) кадионицама, Путиром и Дискосом, све велелепно и свечано. Да буде лепо "к'о у Цркви" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Мени су лепе ове везене: [table][tr][td][/td] [td][/td][/tr] [tr][td][/td][/tr][/table] Suzana Sebez је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Ја имам једне сличне овим одеждама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Одежде металик сребрне боје. Са холограмима који дају слику четри оцила на све четри стране света, тако да како се свештеник окреће око њега као лајт шоу иду четири оцила. Кадионица на електрику, на дугме наравно , чим је притиснеш она ужари дно на неких 300 степени и мећеш тамјан без брикета који непотребно чади и тукне на сумпор, вако чисто па просто. Затим епитрахиљ који мења боје у складу са околином као камелеон. наставиће се... п.с. немојте да преписујете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Одежде металик сребрне боје. Са холограмима који дају слику четри оцила на све четри стране света, тако да како се свештеник окреће око њега као лајт шоу иду четири оцила. Кадионица на електрику, на дугме наравно , чим је притиснеш она ужари дно на неких 300 степени и мећеш тамјан без брикета који непотребно чади и тукне на сумпор, вако чисто па просто. Затим епитрахиљ који мења боје у складу са околином као камелеон. наставиће се... п.с. немојте да преписујете. Сад ме збуни... "осила" или "оцила" ?! Мислим да је "с" због САМО СЛОГЕ.... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Сад ме збуни... "осила" или "оцила" ?! Мислим да је "с" због САМО СЛОГЕ.... 0104_cheesy http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%86%D0%B8%D0%BB%D0%BE Ocilo ili ognjilo je vrsta turpije savijena u oblik koji se može videti na Srpskom grbu. Kresanjem kremena o ocilo skakala je varnica koja je služila za potpaljivanje vatre. Ovaj predmet domaćinstva koji služi za kresanje vatre, bacanjem iskre u trud (vrstu pečurke), se ponekad zove i očilo. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Одежде металик сребрне боје. Са холограмима који дају слику четри оцила на све четри стране света, тако да како се свештеник окреће око њега као лајт шоу иду четири оцила. Кадионица на електрику, на дугме наравно , чим је притиснеш она ужари дно на неких 300 степени и мећеш тамјан без брикета који непотребно чади и тукне на сумпор, вако чисто па просто. Затим епитрахиљ који мења боје у складу са околином као камелеон. наставиће се... п.с. немојте да преписујете. Једва чекам наставак, држи ме прикованог за компјукторски астал. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Сад ме збуни... "осила" или "оцила" ?! Мислим да је "с" због САМО СЛОГЕ.... 0104_cheesy http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%86%D0%B8%D0%BB%D0%BE Ocilo ili ognjilo je vrsta turpije savijena u oblik koji se može videti na Srpskom grbu. Kresanjem kremena o ocilo skakala je varnica koja je služila za potpaljivanje vatre. Ovaj predmet domaćinstva koji služi za kresanje vatre, bacanjem iskre u trud (vrstu pečurke), se ponekad zove i očilo. Тханкс! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Тханкс! 0442_feelЈедва чекам наставак, држи ме прикованог за компјукторски астал. :cheesy:И ја сам нестрпљив. Какве ли су тек тахнике кађења? ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука