Иван ♪♫ Написано Децембар 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Хвала! Добродошла на форум. Јел то функционише како треба, мислим тај сајт/посредник? Иначе, стигло ми је ово што сам купио... и веооооооооооооома сам задовољан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Ukoliko zelite da izvrsite kupovino bilo cega iz US, a Vi ste iz Srbije, sada je to moguce zahvaljujuci uslugama www.viaddress.com. Sve sto je potrebno jeste da se registujete (potpuno besplatno) i na taj nacin dobijate potpuno besplatni americku virtuelnu adresu, tako da mozete kupovati online iz bilo koje americke prodavnice. Ukoliko prodavnica ne prihvata karticu, oni vrse kupovino umesto Vas, a posiljka Vam stize na kucnu adresu. Preporucujem svima. Dobrodosla na forum... To znaci da Imas neko licno iskustvo sa ovim sto kazes? Ja bih imao stosta da kupim od nekih sitnica, ali imam niz dilema - da li to uopste moze, koliko i kako mi naplacuju carinu na robu i tome slicno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Dobrodosla na forum... To znaci da Imas neko licno iskustvo sa ovim sto kazes? Ja bih imao stosta da kupim od nekih sitnica, ali imam niz dilema - da li to uopste moze, koliko i kako mi naplacuju carinu na robu i tome slicno... Мислим овако: плаћа се царина за куповину у вредности преко 50е и за поклон у вред. преко 75е Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука