Jump to content

Internet kupovina

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

Хвала!

Добродошла на форум.

Јел то функционише како треба, мислим тај сајт/посредник?

Иначе, стигло ми је ово што сам купио... и веооооооооооооома сам задовољан :)

Подели на овим сајтовима

Ukoliko zelite da izvrsite kupovino bilo cega iz US, a Vi ste iz Srbije, sada je to moguce zahvaljujuci uslugama www.viaddress.com. Sve sto je potrebno jeste da se registujete (potpuno besplatno) i na taj nacin dobijate potpuno besplatni americku virtuelnu adresu, tako da mozete kupovati online iz bilo koje americke prodavnice. Ukoliko prodavnica ne prihvata karticu, oni vrse kupovino umesto Vas, a posiljka Vam stize na kucnu adresu. Preporucujem svima.

Dobrodosla na forum... :)

To znaci da Imas neko licno iskustvo sa ovim sto kazes?

Ja bih imao stosta da kupim od nekih sitnica, ali imam niz dilema - da li to uopste moze, koliko i kako mi naplacuju carinu na robu i tome slicno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Dobrodosla na forum... :)

To znaci da Imas neko licno iskustvo sa ovim sto kazes?

Ja bih imao stosta da kupim od nekih sitnica, ali imam niz dilema - da li to uopste moze, koliko i kako mi naplacuju carinu na robu i tome slicno...

Мислим овако: плаћа се царина за куповину у вредности преко 50е и за поклон у вред. преко 75е

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...