Jump to content

1000.1gb.cz "hiljadujedan gb.cz" češko-srpski zabavno-informativni blog&portal

Оцени ову тему

Препоручена порука

1000.1gb.cz "hiljadujedan gb.cz" češko-srpski zabavno-informativni portal

1000.1gb.cz "tisícjeden gb.cz" česko-srbský zábavně-informační portal

Sutra mi je rođendan pa sam si na poklon darovao sebi i vama ovaj međunarodni portal, prvi takav u Srbiji, u Češkoj i ostatku svijeta, hahahaha!

Umjesto da vas počastim rođendanskom torta ću vam sutra napostovoati neku tu dobru muziku i lijepe slike!

Biće tamo svega šta mi padne na pamet: muzike, vijesti, raznih tih informacija, zabave, slika a poslije kada savladam rad s ovim sajtom i administraciju onda ću vam uključiti razne interaktvne mogućnosti kao mini forum, komentare i pridavanje informacija, vijesti i vaših ličnih priloga, tekstova, slika i muzike. Inače sajt sam postavio ja sam od početka do kraja a sad trebam malo još vremena da se uhodam sa administracijom. Inače kad to uhodam sa vama pokazaću ga i Česima, mladim ljudima ali recimo i nekim poznatim svojim prijateljima i zamoliću i jedne i druge kako Srbe tako i Čehe da mi povremeno napišu članak na neku temu kojom se oni najviše bave. Za sada je tamo samo par članaka ali uskoro toga bude dosta i za čitanje i za gledanje i za slušanje!

Serbia-Czech Republic News&Blog&Fun Portal

http://1000.1gb.cz

gb-1001-2008.jpeg

Srbija_smesko

Molim Admine da mi ne brišu ovaj post, putem njega ću povremeno obavještavati članstvo Foruma o novim člancima i prilozima na 1000.1gb.cz Portalu. Hvala!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...