Srdjan Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 " Западне силе су најпре бомбардовале Србију, затим противправно прогласиле независност Косова, а сада НАТО пуца и користи најбруталнију силу против српског народа. Груба је неистина да су НАТО и Еулекс статусно неутрални, јер они користе сва средства и голу силу да успоставе независну државу Косово. Српски народ на Косову брани своју слободу и своје право да припада држави Србији, и то му право не могу силом отети НАТО и Еулекс. Непријатељство које НАТО и Еулекс показују према српском народу захтева најодлучније кораке Србије у правцу званичног захтева да Еулекс одмах напусти Косово, и да се поново успостави мисија УН, која једина има мандат да сагласно Резолуцији 1244 буде присутна на Косову. Време је да Србија одбаци сва уцењивања од стране ЕУ којима је земља изложена зарад добијања кандидатуре, и да одлучно захтева од ЕУ и међународне заједнице пуно поштовање територијалног интегритета Србије у складу са основним начелима међународног права и Резолуцијом 1244." Војислав Коштуница Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 И ако им је Коштун "сасуо у брк"! "Сада Србија може мирно да спава." hellooooooooo "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 to ce i da se desi, cim im pukne sistem, a to ce biti uskoro Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Ничија није горела до зоре. Само, кад ли ће та зора... "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Ничија није горела до зоре. Само, кад ли ће та зора... Па ти си руски зет. Замоли братију да више припрете овој багри, па да видиш како ће да подвију репове и како ће шиптари да буду ко бубице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 И ако им је Коштун "сасуо у брк"! "Сада Србија може мирно да спава." hellooooooooo Srbija ..sestro slatka,.. spava li spaaava...i bez njegoovijeh uspavanki...i sasunuća... niko zhiv se ne budi... ni na kakav nadrazhaj ... ko u komi da smo.. al ako si rekla... Lepo si rekla... 0202_238 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Ничија није горела до зоре. Само, кад ли ће та зора... Ничија није до зоре горила. "...Не чује се пој славујааа зору да најааавиии..." http://www.youtube.com/watch?v=RUA3OnKb6pU "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Srbija ..sestro slatka,.. spava li spaaava...i bez njegoovijeh uspavanki...i sasunuća... niko zhiv se ne budi... ni na kakav nadrazhaj ... ko u komi da smo.. al ako si rekla... Lepo si rekla... 0202_238 sHa_sarcasticlol Ваки, ЈА кад кажем то је...( помози ми рећи...)...Казано! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Nego $ta je veceras sa vestima sa Kosova... gd eje Mihajlo..nema ga... nema vesti mrak ... I $ta je ovo danas bilo i sa internetom i sa mreyhom mts-a pravi pravcati , $to bi rekli purgeri..Kaos... Ima li neko odgovor... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Ничија није горела до зоре. Само, кад ли ће та зора... Ma gotovo je već. http://www.chomsky.info/articles/20110824.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука