Jump to content

Kako se banuje

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

Још чекаш одговор?! Ево ја ћу да ти кажем што се тиче бановања на форуму. Администратор оде на профил члана и кликне на опцију "бан" а онда одреди на колико времена се члан банује и укратко због чега, а све према Правилнику форума. Ако је члан трајно банован, испод аватара ће добити титула "банован".

eto.gif

Подели на овим сајтовима

Не, назнака "банован" се појави без обзира на дужину бана. Бановати се може на више начина (технички) али мислим да то није било питанје члана "grigorije22". Банује се сваки члан који крши правила форума и излази из граница цивилизованог разговора са другим корисницима форума. Бановати може само АДМИНИСТРАТОР. Дужину бана одређује АДМИНИСТРАТОР по свом личном нахођењу или у разговору са другим члановима АДмин-мод тима а по предходно сагледаној "тежини" преступа корисника. Молио бих вас да не помислите да АДМИНИСТРАТОР може удаљити кога како хоће или када он то жели, о сваком евентуалном бану Администрација разговара између себе унапријед осим у случајевима строгих преступа (псовања, вријеђања на вјерској, националној или било којој другој основи, неоснованих и гнуслних клевета и лажи упућених канонским Црквама итд) а када је одрежени АДМИНИСТРАТОР сам на форуму.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

vi ste mnogo fini ovde na zru

svratih skoro do nekog foruma ,kod njih postoji tema ko je banovan

pa pored imena banovanog moze da pise :

- zna on zasto

ili

- zato sto ga mama i tata nisu lepo vaspitali

ili

- ima dovoljno razloga

ili

- zbog ne vaspitanosti

meni se licno svidjaju ovakvi odgovori ,jer mislim da svako zna zasto je banovan

predlazem da i vi uvedete slicnu temu

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio banovan bez ikakvog razloga i kada sam nakon isteka bana zamolio za objasnjenje bana, bio sam ignorisan... Jednostavno nekim adminima odjednom zasmeta neki ateista ili ima los dan pa mu ateisti na pravoslavnom forumu sluze kao topovsko meso da isprazni frustracije... vidjeno milion puta do sad...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio banovan bez ikakvog razloga i kada sam nakon isteka bana zamolio za objasnjenje bana, bio sam ignorisan... Jednostavno nekim adminima odjednom zasmeta neki ateista ili ima los dan pa mu ateisti na pravoslavnom forumu sluze kao topovsko meso da isprazni frustracije... vidjeno milion puta do sad...

kad ? i ne znas zasto su te banovali ?

a jel si se preispitao sta si pisao i kako si pisao .....

pravo da ti kazem ni ne znam da su te banovali ,i ne branim administraciju

samo

da sam ta tvom mestu krenula bi od sebe

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

невинашце

Ma nisam ja tolko uvredljiv kolko vi niste normalni u svojoj nadmenosti i ponosu wink.gif.

Ej, neka neko kaze onom adminu da ja nisam zensko. Mada mogu i sam da mu pokazem cime me je bog obdario :) ako je od boga dobar je wink.gif

https://www.pouke.org...098#entry361098

Подели на овим сајтовима

Treba imati dostojanstvo cak i kad treniras silu koju posedujes kao administrator i onom kojeg banujes lepo obrazlozis zbog cega dobija taj ban... meni je to odlika civilizovanog odnosa a i to je ono sto oduvek fali ovde.

Подели на овим сајтовима

Ivane ilicu, ako me vec vuces za jezik, taj post je reakcija na to sto ste me na forumu proglasili za zensko i to zato sto ste zloupotrebili svoje pravo da vidite mai kojim sam prijavljen, sto je za rezultat imalo maltretiranje moje supruge (ciji sam mail koristio) preko facebooka od strane jednog dela administracije...

Pa mi reci da nisam imao pravo da tako reagujem... ako je vama u redu da se segacite sa nekim i da ga nazivate "zenom" i pritom saljete poruke njegovoj supruzi, meni nije... meni je to bezobrazno i sramotno...

Подели на овим сајтовима

Мултиверсе, једноставно сам ушао на твој профил, насумично погледао неку од твојих тема и видео овај пост, где (читајући кроз редове) помињеш величину своје обдарености а саговорнике називаш ненормалнима. Нит сам знао шта те је натерало да тако пишеш, нити сам даље тражио "сочније" постове. Ово је било довољно да схватим да вероватно има добрих разлога за бановање.

Веома ми је жао ако ти је неко малтретирао жену.

Подели на овим сајтовима

Pitanje prosto na koji nacin se banuje neko ko krsi pravila foruma, ili na fejsbuk grupi?

Molitvama svetih moderatora,i našeg Administratora,

kome priliči ban,amin ili upozorenje

za opomenu svim članovima:

Izgoni se član (taj i taj) sa foruma...Izgoni se!

Izgoni se člam (taj i taj) sa foruma ...izgoni se!

Izgoni se član (taj i taj) sa foruma izgoni se!

Sada slijedi trikratno prijavljivanje i verifikovanje odluke o banu.

Član foruma (taj i taj) u ime pouke.org se izgoni sa foruma,

pri čemu forumski duh silazi na druga člana,i on silom sviše

više nije na forumu...

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Treba imati dostojanstvo cak i kad treniras silu koju posedujes kao administrator i onom kojeg banujes lepo obrazlozis zbog cega dobija taj ban... meni je to odlika civilizovanog odnosa a i to je ono sto oduvek fali ovde.

Често је боље никада нед сазнати образложење за упозорење.

Подели на овим сајтовима

Имам једну бриљантну идеју. Да на пар дана наши администратори пређу на форум ИХТУС,а они оданде да дођу овде....ал би то био посо:)

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...