Михајло Написано Септембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Ne bih da citam, jer sam siguran da se ne odnosi na slucajeve u kojima gradjani setaju ulicom i nose zastave. ???? Значи......више ти воља да напамет причаш... ..ако желиш да живиш у свом свету има бољих начина.. Ево ти пример Русина... Ова застава је дозвољена јер је њихово обележје..а не застава неке државе! http://www.rusini.rs...-i-sveto-sr.htm А закон о мањинама 3. Права припадника националних мањина Основна одредба Члан 75. Припадницима националних мањина, поред права која су Уставом зајемчена свим грађанима, јемче се додатна, индивидуална или колективна права. Индивидуална права остварују се појединачно, а колективна у заједници са другима, у складу са Уставом, законом и међународним уговорима. Путем колективних права припадници националних мањина, непосредно или преко својих представника, учествују у одлучивању или сами одлучују о појединим питањима везаним за своју културу, образовање, обавештавање и службену употребу језика и писма, у складу са законом. Ради остварења права на самоуправу у култури, образовању, обавештавању и службеној употреби језика и писма, припадници националних мањина могу изабрати своје националне савете, у складу са законом. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Ako imas zakon koji zabranjuje da na ulici nosis bilo kakvu zastavu daj ga, inace ne smaraj. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Ako imas zakon koji zabranjuje da na ulici nosis bilo kakvu zastavu daj ga, inace ne smaraj. Ош да ручам уместо тебе..... и си нашао да причаш о нечему с,чим ниси упознат! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 A to po onom zakonu o zabrani slobode i pameti? Ха, ха, ха... Не, него по оном да је доста било... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Ош да ручам уместо тебе..... и си нашао да причаш о нечему с,чим ниси упознат! Ti si taj koji koji iznosi nebuloze, pa bi mogao da ih makar necim potkrepis. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 ја предлажем да довеземо 10 шлепера купуса и да их нахранимо..да наставе протесте и сјутра! ....................................................................... Стигла прва група из Београда I posle se pitas sto te opominjem? Ovakav brljavi cinizam i baljezganje ne zasluzuje nista bolje... naprotiv... Ti dobro znas kakvo ja misljenje imam o ovome, al` ne da ti djavo da otvoris oci i da skapiras de si promasio, pa si sad kao ti patriota u odnosu na nas ostale ovde... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 I posle se pitas sto te opominjem? Ovakav brljavi cinizam i baljezganje ne zasluzuje nista bolje... naprotiv... Ti dobro znas kakvo ja misljenje imam o ovome, al` ne da ti djavo da otvoris oci i da skapiras de si promasio, pa si sad kao ti patriota u odnosu na nas ostale ovde... Мислио сам Брате..да смо завршили са овом расправом.. Ја нема потребе да отварам очи.. замисли има нешта што знам...нема потребе да ме ти учиш... Господ нам је дао таленте и показао пут који треба да следимо да би се спасили... и као сваки Отац пустио нас у свет са одгојом и начином за преживљавање... друга ствар што људи попут тебе мисле да све Бог треба да уради уместо нас..и на неки магијски начин гледа на Бога као на Чику који чека да нас казни чим погрешимо...или на забринутог Оца који читав живот држи за руку дете... Имамо науку Хришћанску-Јеванђеље...имамо таленте... па изволи ...бори се за спасење и опстанак.. СЛОБОДНА ВОЉА.... Ринг а белл.... Ако се трудиш Господ ће нам помоћи....а ако сам седиш и чекаш... мислим да смо онда готови... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Ti si taj koji koji iznosi nebuloze, pa bi mogao da ih makar necim potkrepis. хахахаха... па ти се позиваш на закон за који кажеш да ниси упознао??? Стварно не контам твоју атеистичку идеологију...а бууу а бууу а бу бу... шта сада пребацујеш свој пробелм на мене??? Ја знам..а ти се потруди и научи... ја ти нисам професор да те учим у слободно време... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Мислио сам Брате..да смо завршили са овом расправом.. Ја нема потребе да отварам очи.. замисли има нешта што знам...нема потребе да ме ти учиш... Господ нам је дао таленте и показао пут који треба да следимо да би се спасили... и као сваки Отац пустио нас у свет са одгојом и начином за преживљавање... друга ствар што људи попут тебе мисле да све Бог треба да уради уместо нас..и на неки магијски начин гледа на Бога као на Чику који чека да нас казни чим погрешимо...или на забринутог Оца који читав живот држи за руку дете... Имамо науку Хришћанску-Јеванђеље...имамо таленте... па изволи ...бори се за спасење и опстанак.. СЛОБОДНА ВОЉА.... Ринг а белл.... Ако се трудиш Господ ће нам помоћи....а ако сам седиш и чекаш... мислим да смо онда готови... Prazna demagogija, kao i do sad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Prazna demagogija, kao i do sad... Ја се држим Хришћанског учења... у својим арументима.. сада ако је теби то демагогија..и ако се љутиш чим неко неће да се сложи са тобом.. онда нећу ни расправљати ...само ћу ти лајковати коментаре... није ми у циљу свађа са тобом..већ аргуметована расправа.. ја нисам измислио ово што говорим.. прочитао и учио од Свештенства,Монаштва и Епископа.... и замисли нису од Артемија... Стварно не могу да видим разлог таквих твојих реакција на писање... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 хахахаха... па ти се позиваш на закон за који кажеш да ниси упознао??? Стварно не контам твоју атеистичку идеологију...а бууу а бууу а бу бу... шта сада пребацујеш свој пробелм на мене??? Ја знам..а ти се потруди и научи... ја ти нисам професор да те учим у слободно време... Ako smem da se umesam... i mene interesuje taj zakon u kome se zabranjuju obelezja... a stvarno ga nisi prezentovao. Dao si citat iz nekog zakona koji nema veze sa obelelezjima nego sa nekim pravima manjina... Daj ako te ne mrzi postavi ga, bas me zanima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Drugim recima, "ljubite neprijatelje svoje" nije hriscansko ucenje? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Ош да ручам уместо тебе..... и си нашао да причаш о нечему с,чим ниси упознат! Ne mozes da rucas jer mu uvaljujes imaginarno jelo. Takav zakon ne postoji ovde. http://www.zakon.co.rs/ http://www.bgcentar.org.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=78&Itemid=93 Ovde sam pokusao da ga nadjem, al nisam uspeo. I debelo sumnjam da je istinit. Ako ti uspes, onda ok. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Drugim recima, "ljubite neprijatelje svoje" nije hriscansko ucenje? Нисам то рекао... Ја сам рекао да Хришћани имају право да се бране...а не ко гуске да стоје и чекају клање.. Да није неко мање Хришћанин ако се бори... Св.Димитрије Солунски нпр.. Св.Петар Цетињски... итд Значи да нема само један пут спасења за Хришћане... мислим да је то ипак до Бога! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Naravno da imaju pravo da se brane, niko to ni sekunde nije osporio, a kad ja pohvalim uzvisenije delo nasih koji su nahranili svoje dzelate, ti se onda tome rugas na 5 razlicitih tema... To samo pokazuje sta tebe svrbi u stvari - za tebe je nahraniti neprijatelja ravno porazu, suvise si nacionalno gord da to prihvatis kao srpsko delo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука