Гости Guest Оливера Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Када се слива толико воде из облака да се стопе небо и земља. Да, могло би се рећи као што си описала (наравно, на српском би био други редослед речи). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 лије ка из кабла confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 ???? ?? ?? ????? osmeh1??? ?? ???? "?? ?? ?????"? ????? ?? ?? ?????, ?????...??? osmeh1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2009 кабл, кабал је, вероватно франкофонија, у преводу олук ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 У том Вран Гавран беше изишао и сео у кестенов хлад. А сестре поседаше око њега, са бледом невестом међу собом. И замолише сестре Врана, да им свира на харфу, на некакву стару, прашљиву харфу, што ју је некада некакав слепи певац завештао манастиру, пре него је пошао у госте кртицама. Оставио је сем харфе и име мудраца, чије речи нико није запамтио, нико записао. http://svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/ReciOSvecoveku/Nikolaj020119.htm Певац је петао или певач, како вам се чини? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 И кад челе зујаху у роју на кестену, Вран удари у харфу. Јекну харфа као васкрсли мртвац. Јека се прели у кликтање жуње, кликтање у маукање мачке, маукање у рикање лава, а рикање у говор мудраца. И јасно и разговетно изговараше харфа речи, које мудрац певац беше оставио на жицама њеним: Шта је жуња? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 Оливера, где си? 0913_sport https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2180.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 А шта је дом Земље, ако не аркадна палата Васељене? Шта је аркадна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 ? ??? ?? ??? ?????, ??? ?? ??????? ?????? ????????? ??? ?? ???????? Ovo zanima i mene jer znam da postoje i arkadne igrice (vrsta video igara) ali ne znam znacenje te rijeci... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 ... један дервиш позва их у своју избу .... Шта је изба? http://svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/ReciOSvecoveku/Nikolaj020120.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 Колиба-Καλύβα. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 Цецо, ту сам! Мала пауза...ајд да видимо шта имаш нерешено...чекам те, драга :smiley: Ал мораш бити јасна и прецизна, од контекста много значи...ако је у питању анализа дела, то морам добрано да проучим. Мало си ми набацала и речи и питања. Полако, решићемо...кад сам успела да испредајем прво руско писано дело "Слово о полку Игореве" и ово ћу. Ал дај ми податке, па ћу наћи литературу 0104_cheesy Што волим кад је тешко spavanje2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 ? ??? ?? ??? ?????, ??? ?? ??????? ?????? ????????? ??? ?? ???????? http://svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/ReciOSvecoveku/Nikolaj020120.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 love1.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> hello Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 "Дом кћери је што и дом мајке. А шта је дом Земље, ако не аркадна палата Васељене? Ако ти је рођење наденуло име црв, смрт ће ти наденути име звезда!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука