Гости Guest Светлана Написано Септембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 и нарцис љубави за солуфама његовим http://svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/ReciOSvecoveku/Nikolaj020101.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Солуфа је зулуф? Или коса? Можда обрве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Моја баба је говорила за Зулуфе - Сулуфи. Могуће је да су у питању зулуфи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 да нису оне локне код зулуфа? као што их пуштају они ликови ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 "Ходио сам кроз скимне и змије, кроз арслане гневне и голубе кровињаре, и кроз њих се враћао себи. Ходио сам кроз гвожђе и живу, кроз биљур и драгуљ, кроз угаљ и радијум, и обазревши се - нашао сам се опет код себе." Шта значе ове три речи које сам болдовала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 гугл френд извини, мрзи ме да прекуцавам ... http://www.most.ba/106/072.aspx a najljepši su oni ženski nišani sa ”solufama”. Solufe su fine vanredno ukusne, pravilne plastičke rezbarije na kamenu, koje sigurno potječu od drvenih originala, jer podsjećaju na tokarsku umjetnost Istoka. I ornamenti su pretežno orijentalni, ali imade među njima i narodnih ornamenata скимна - схимна ? arslan(turcizam) -lav ako se ne varam биљур http://www.vokabular.org/?search=BILJUR〈=sr-lat клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 ?????. 0110_hahaha klapklap 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Arslan je lav sigurno.Andric cesto koristi taj turcizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Молим теологе за њихово мишљење о овој књизи, за анализу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Искрен да будем, одавно сам је читао. Сећам се само онога Враног Гаврана. Сећам се да сам слабо шта разумео кад сам је читао (пре неких 10 година), али ме лепо подсети да обновим мало ту књигу. Додуше, кад будем имао времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Сви јунаци ником поникоше? Ајде, помагајте мало и немојте одмах да ме упућујете на гугл. 1. Која је тачно мера ПЕДАЉ? 2. Шта су УРМОЈЕДИ (оно који једу урме? ако је тако, шта би то означавало?) 3. Шта је ВЕРЗИЛ? (И читао сам мисли ваше у биљуру исписане верзилом.) Биће још питања ... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Да искористим овај Светланин пост и да кажем да ће сутра да будем освећење за почетак изградње храма Светог Николаја Српског у Реснику (општина Раковица) литугију ће служити Митрополит Амфилохије са почетоком у 8 сати. Па ко може сутра нека дође. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????? ?? ?????, ?????? ??? ?? ?????. ????? ?? ???? ????? ?????? ???????. ????? ?? ?? ??? ????? ??? ??????? ??? ??? ?? ????? (??? ????? 10 ??????), ??? ?? ???? ??????? ?? ??????? ???? ?? ?????. ??????, ??? ????? ???? ???????. Da li da se ja usudim onda opet probati jer jesam pre jedno 4 godine i odustala jer nisam mogla sve pratiti... 0409_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Има овде та књига. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/ReciOSvecoveku/Nikolaj0201.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука