Jump to content

Да ли је до нас, педера или пензионисаног оца Жарка, а биће да је ипак до нечастивог

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дођох данас на Литургију. Било је још времена пре него ли ће свештеник почети са службом и прочаврљах мало са братом из Цркве. Даде он мени у једном часу неки летак. Види се да је сецкан маказама и да је онако офрље написан, у кућној радиности.

Прелетех погледом у полумраку храма. Неко братство (не запамтих име) позива на Литургију и литију пре педерске параде. Пише куда ће се све кретати литија и каже да се надају да ће литију водити о. Жарко Гавриловић. Дођох до те ставке, нешто ме штрецну, захвалих се и вратих летак овом брату. Рекох да ме не занима и нешто промрмљах. У том поче и служба.

Попић наш много лепо слово држао на беседи о данашњем јеванђељу и о онима који су звати на свадбу.

Добро..

Кренусмо кућама. Ја са овим братом и још једним. Онако мирно и нека мирна прича, и тек кад смо били близу куће, одједном се овај брат брецну:

- А шта је то са тим на летку да те не занима?; - рече он онако љутито.

- Видим кога зову и са ким се ките па ми нешто није по вољи; рекох ја резигнирано.

- Какве везе има, па тај о.Жарко је био и на првој паради и водио је оне којима ниеј стало да се град ружи!

- Да, то је онај о.Жарко који је нападао Цркву и који је мало застранио. - уђох ја већ у шеснаестерац.

- Ма треба да се овај град сруши, да нам падне нека комета и све да нас убије!!! Нека нас нема, нека педери марширају! - паде већ у ватру велику брат мој.

Заћутасмо, јер видесмо да је враг однео и шалу и добар разговор. Хвала Богу ипак у миру уђосмо у кућу и у неком разумевању, али опет свако остаде при свом.

...................

Опет ја нешто размишљам. Ево и да ревнитељи и парацрквењаци праве ту контра-параду и литију, нешто раде. Некако ми се чини да Црква максимално споро и тромо реагује. Да ће се огласити на сам дан параде или непосредно после. Зашто?

Јављају се ту и тамо хвала Богу поједини оци и црквењаци, али Црква не.

Али даће Бог па ће све бити потаман. Хвала Богу. Амин.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Црква је објавила своје званично саопштење прошле године. не знам шта би ту могло да се дода. ја сам за то да тог дана НИКО не изађе на улице па нека хомићи марширају колико им воља. Они баш и хоћу да привуку пажњу, то им је циљ.

Подели на овим сајтовима

pa jeste, valja ih ignorisati, bolji nacin ne postoji, jer je situacija takva kakva je, i tako su samo shaka jada, a orginal homicima ne pada na pamet da tako nesto rade, ovo su izmanipulisani ljudi koji oce da zadovolje svoj egotrip, a zadovoljili bi ga i na taj nacin sto bi ih neko napao, znaci ne pridavati vaznosti i ostace osujeceni klovnovi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...