Jump to content

Куповина аута Даеву Тико - помагајте

Оцени ову тему

Препоручена порука

daewoo tico 1996, бензинац 800 кубика, у изврсном стању, мало кочнице да се утегну и да се замени шофершајбна. регистрован пре неколико дана. потрошња 5. Цена 1300€, покушаћу да га спустим на 1100-1200. Шта мислите?

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

daewoo tico 1996, бензинац 800 кубика, у изврсном стању, мало кочнице да се утегну и да се замени шофершајбна. регистрован пре неколико дана. потрошња 5. Цена 1300€, покушаћу да га спустим на 1100-1200. Шта мислите?

Pa ako je tako dobro ocuvan, to je otprilike to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Спустио сам га за 100 еврића. Сада смо госпоја и ја поносни власници маленог кршића :D

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Гости

Спустио сам га за 100 еврића. Сада смо госпоја и ја поносни власници маленог кршића :D

Ниси га ваљда купио? sHa_sarcasticlol

Шалим се, супер је ако је мали потрошач и ако вам се допада. Иначе, ја исто возим кршић, 95-то годиште (прошли ауто ми је био 85-то али мерџован) и супер је . Мали потрошач, мали и неупадљив изгледом, а завршава ми посао.

Подели на овим сајтовима

Јесам, и већ сам прошао 150км. За те паре - задовољан сам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...