Иван Недић Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 daewoo tico 1996, бензинац 800 кубика, у изврсном стању, мало кочнице да се утегну и да се замени шофершајбна. регистрован пре неколико дана. потрошња 5. Цена 1300€, покушаћу да га спустим на 1100-1200. Шта мислите? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 daewoo tico 1996, бензинац 800 кубика, у изврсном стању, мало кочнице да се утегну и да се замени шофершајбна. регистрован пре неколико дана. потрошња 5. Цена 1300€, покушаћу да га спустим на 1100-1200. Шта мислите? Pa ako je tako dobro ocuvan, to je otprilike to... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 То је добра цена, мада сам ја увек за Немце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Спустио сам га за 100 еврића. Сада смо госпоја и ја поносни власници маленог кршића "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Nek ti je sa srecom kupovina A taman sam hteo da ti kazem "NEMOJ"... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Спустио сам га за 100 еврића. Сада смо госпоја и ја поносни власници маленог кршића Ниси га ваљда купио? sHa_sarcasticlol Шалим се, супер је ако је мали потрошач и ако вам се допада. Иначе, ја исто возим кршић, 95-то годиште (прошли ауто ми је био 85-то али мерџован) и супер је . Мали потрошач, мали и неупадљив изгледом, а завршава ми посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Јесам, и већ сам прошао 150км. За те паре - задовољан сам "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 уздрављу да га возиш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука