Zayron Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Evo dobre i poučne "nedeljne" teme, znači na dan kada mnogi mladi a i stariji ljudi odlaze u prirodu za relaksacijom i zasluženim odmorom. Nisam znao gdje da je postavim, najbolje bi pristajala u odjeljku s hrišćanskom moralkom ali sjetio sam se da bi ovdje u zoni sumraka bila mnogo čitanija a nije ni daleko od nje zahvaljujući snimku koji ću vam, pokazati. Ako se tim mladencima to ne čini bit baš takvim žestokim za "zonu sumraka" onda tim njihovim nesretnim roditeljima sigurno da. Ovdje važi ono "blaženo neznanje", bolje da nikad ni ne uvide te snimke i s čim tačno se to ti njihovi povedeni sinovi i kćerkice bave u slobodno vrijeme, za njih bi to zona sumraka sigurno bila a to itekakva. Što se katoličke hrišćanske moralke tiče, najdalji mogući bod koji katolička moralka toleriše je alpsko visokogorsko planinarenje, naravno pod uslovom da ste iškoleni i tjelesno i psihički sposobni. u svim ostalim slučajevima se to tretira kao "samoubojstvo iz nehata" ili "pokušaj samoubojstva" u slučaju kad iako nismo ni sposobni ni školovani čistom srećom izvučemo živu glavu iz toga. Ovdje možete vidjeti na videu kako sportuju ruski mladencci od kojih su najvjerovatnije svi poslušnom dječicom Majke Crkve Ruskopravoslavne ili bi barem to imali biti. No isto tako bi se mogli naći isto takvi adrenalina žedni i gladni mladenci katolički, protestantski i ateistički. No kako smo ovdje na pravoslavnom forumu postavio sam onda ovaj ruski film. Isto tako tih adrenalinovih zaležitosti je na internetu neprebrojno mnogo, na primjer gdje mladi s video kamerom liježu među željezničke šine na pragove i tamo se puštaju "pregazit" ekspresom u punoj brzini i samo pusta sreća da s tih vagona ne klimba i ne landara nekakva žejezna palica koja im može učiniti definitivni kraj takvim zabavama. Dakle šta na ovakvu adrenalinovu razonodu dokonih mladenaca kaže pravoslavno bogoslovlje, a šta vi sami, članovi Foruma mislite o tom: Nowa atrakcja rosyjskiej młodzieży Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Evo primjera adrenalinovog sporta iz Čelke Republike, čim se bave ti mladenci češki, ovako si češki mladenci skraćuju "dugu minutu", ili "nudu" - dosadu. Tako što su legnu pod češki brzi vlak "rychlik" što je vidjet s videa. Ruski malo drugačije to ste vidjeli gore a srpski vjerovatno tako slično ili i drugačije. Hajde, više, javite se šta o tom mislite, ne ćutite samo, nije valjda da ovakvim budalaštinama povlađujete i odobravate ih vi svi kao pravoslavci: http://www.youtube.com/watch?v=sKE9Fc9Ho6M&feature=related Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Šta? Niko od vas nema pojma šta je to adrenalinov sport? OMG! Kako to? Ja sam to znao kad mi je bilo tek 13 godina! Bolje da se to moja mama nikad u životu ni ne dozna, i ta zavela internet al za neki tamo ŽRU Forum ni nema pojma da takvo nešto postoji. Onda tako,inače smo ja i sestra Mirjana koja bila napola Srpkinjom (i Hrvaticom) dočim sam ja ja bio napola Hrvatom (i Čehom) čuvali sestru Tanju koja nije bila ni jednim od tog dvoje ili najvjerovatnije bila obojim, od tog dvoje, u svakom slučaju bila poslije katolkinjom, taj dan kad je baš na meme došao na red da je kao "ćuvam" nije mi palo ništa pametnije na pamet, mrsko mi bilo hodat okolo, nego da krenem preko željezničkog mosta i s njom. Tako da sam si s u užasom s kolicima u rukama tražio mjesto na kojem bismo se mogli naći sigurnima, bezbjednima. A to se našlo na vrijeme u ispustu za željezničare i nadohvat ruke zahvaljujući najviše krunicama, ružencima koje sam se tada na kolljenima molio. Zato kažem vam, možda iz mog pisanja mislite da sam čovjek kojii se u mladosti držao strogih kršćanskih principa, opak je istinom. Ako budete bolji barem 20% od mene, budete savršeni OK! A pre sestricom sam se naravno pravio da je to "normalno", ta to progutala, inače da sam zapaničio rekla bi to i provalila bi me sigurno pred roditeljima da sam je teglio i skolicimoa preko kratice, željezničkog mosta. Mo ta je tada mogla baš skratit nživoz i nama. Ovako ni pojma nisu imali, hahahaha! Al. sestra, ta za to danas zna, to sam joj se priznao. Zato kaže nema strah od ničeg - osim od insekata, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 pa ovo je slicno ko kad bi uskocio u amazon i testirao dal su pirane gladne ili su se malopre najele, neka hvala Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 ako nisi gledao ,pogledaj film Tilva Ros rezija Nikola Lezaic ,film je o mladim ljudima iz Bora није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 http://www.movieweb.com/movie/hoodwinked/extreme-granny "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 pa ovo je slicno ko kad bi uskocio u amazon i testirao dal su pirane gladne ili su se malopre najele, neka hvala Šta, ma kakve pirane, ti još nisi čuo za šarana indisjkog "ljudožderskog", ti ne "čopkaju" već te samo progutaju cijelog, komplet, to ti pokažem, čim nađem video! To uganjao onaj otkačeni mladenec Jakub iz Češke što sam ti pričao, on ulovio i ribu velkou, a ulovio nekakvu amazonsku neman 210 kg ili više, ne znam tačno koliko kg tešku i SAM je izvukao na palubu, samo da nađem film pa ti je pokžem. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Ovdje se svake sedmice na češkoj TV daje emisija takozvana "Trinaesta komnata iliti odaja", takva kao iz bajke u koju niko živ ne smije stupit ili kročit. Dakle nešto skriveno, tajno, što skrivamo pred svijetom i bliskim osobama cijeli život. A u njoj učestviju "celebrite" slavne češke osobnosti. To bih preporučio i u Srbiji takvu emisiju jer je u temelju hrišćanskom, takvom javnom ispovijedi na neki način. Tako se taj ribar Jakub koji je inače sin poznate češke estradne osobnosti, Karla Wagnera, "ispovijedio" o svojim najvećim tajnama u životu. Kako je htio od puberteta postati svjetski poznati "ribarom" a postao to, i kad su mu roditelji pripremili sasvim, sasvim, drugu karijeru ozbiljnog muzičara, konzervatorij, muziččku akedemiju i svjetla svjetskih operskih i pozorišnih kuća. A on htio biti "ribarom" i kad mu je mama plakala i govorila, kakve, bre, ribe, gdje tu vidiš more u Češkoj, on je čvrsto i nepokolebljivo stao za tim. A kad je u tom uspio od njega sad i američki National Geographic uzima članke, reportaže i videa i stavlja ih danas na prva mjesta. A uspio je to tako što su ga njegovi roditelji, posebno majka, dočekivali na praškom aerodromu, potpuno malaričnog, s ogromnom kvrgama na nogama i oteklinama iz kojih su vylezali, plazili se crvi još deset dana potom, doktori tamo u bolnici na Bulovci, poznatoj praškoj, nešto kao VMA, rekli, izaće sami oni, co se da dělat, šta se sad može uradit - apsolutno ništa i dali mu nekakve tablete. A u toj se emisji priznao da je bio u neposrednoj životnoj opasnosti da je to bolje kad roditelji nikad tako nešto ne bi saznali, al oni svejejedno to predosjećali i osjećali bez tog kako bi im o tom nešto rekao, kako se poslije uvidjelo iz te emisije. Kad nađem ta videa o tom češkom mladencu ribomanijaku sigurno ih postavim. Jakub se zove, hahahaha! pecanje Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 pecanje ume biti opasno prosli put kad mi se dogodila opasnost na pecanju(jedna od kolko oces) je bilo to da sam cekao poslednji minut da idem kuci, oluja takva da su mi i gatje bile mokre(nije ni prvi ni poslednji put) a gromovi mi pucaju nad glavom, a imam da pesacim 12 minuta po brisanom prostoru sa karbonskim stapom u ruci, nije mi bilo bas svejedno :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 pecanje ume biti opasno prosli put kad mi se dogodila opasnost na pecanju(jedna od kolko oces) je bilo to da sam cekao poslednji minut da idem kuci, oluja takva da su mi i gatje bile mokre(nije ni prvi ni poslednji put) a gromovi mi pucaju nad glavom, a imam da pesacim 12 minuta po brisanom prostoru sa karbonskim stapom u ruci, nije mi bilo bas svejedno :lol: No, vidiš, on je priznao da je mnogo puta bio u direktnoj životnoj opasnosti, ni sam ne zna koliko puta tačno, neda se to ni izbrojat, kad ga vidiš izgleda skoro tako nježan i krhak kao kakva "curica - djevojčica". No, to biste se samo po tom vanjskom izgledu strašno prevaril jer je to momčina takav da bi mnogi koji izgledaju neuporedivo "opasniji" ko oni ukrajinski boxeri na primjer uzeli "noge na ramena" i pobjegli glavom bez obzira davno prije njega! A to mu je najviše imao i za zlo jedan tamo taj neki praški psihijatar, inače porodični prijatelj njihov koji Jakuba zna od malena i koji je potom o tim takvim mladencima kao Jakub govorio. Kaže da imaju pomjeren prag straha, ukoliko ga uopšte i imaju i malo se koji od takvih dočeka razumnog vijeka, 40 + i više godina. Evo našao sam video gdje se pojavio kao gost u najpoznatijoj američkoj show Tonight Show Jaye na američkoj TV NBC. : NEJZNÁMĚJŠÍ ČESKÝ RYBÁŘ JAKUB VÁGNER V AMERICKÉ SHOW Jakub Vágner, nejznámější český rybář a cestovatel, byl hostem i Tonight Show Jaye Lena na americké televizi NBC. Mluvil s ním mimo jiné o rybaření, jeho působení na kanále National Geographic a o České republice. Govorio tamo, između ostalog o ribarenju, o svojem učestvovanju na kanalu National Geographic i o Češkoj Republici. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Evo ga na Amazonu, ko bi sad rekao da je on jedan on prvih 10 , vjerovatno ustvari 5 najboljih ribara na svijetu? To si ti već vidio, pokazivao sam ti, Blasterečku, nema veze drugi nisu. Da vidite kako bar izgleda, teško je naći akčne snimke kad ih je sve "prodo", OMG! Jakub Wagner, Amazon Adventure http://www.youtube.com/watch?v=P4MhF_6gwS8&feature=related Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Kad sam gledao ove klince na onom stubu ,ljubio sam zemlju nakon završetka klipa pošto imam strah od visine . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 pa da on je komercijalni VIP ribar hahahaha :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Kad sam gledao ove klince na onom stubu ,ljubio sam zemlju nakon završetka klipa pošto imam strah od visine . iju meni kazes, pa ja ne smem da se priblizim ivici terase koja nema ogradicu, nego moram da puzim, a ako slucajno pogledam uvis gotov sam, ono sto kazu ne gledaj dole to za mene ne vazi, ja ako pogledam gore gotov sam padam u nesvest 0102_laugh a kad sam isao sa drugarom za Grcku, dao mi pe@!#$ namerno da ja vozim po najvecim gudurama, i onda imam trip da oce planina da skoci na mene, znaci nije mi frka provalija, smem da gledam dole, nego mi je frka oce cela planina da skoci na mene pobrka mi se dimenzija hahaha, svasta Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 nego mi je frka oce cela planina da skoci na mene hahaha, svasta Ajd, pusti more planinu. će da na tebe skače, što bi Crnogorci rekli. oće sjutra, Boga mi! Al što to od tebe te gatje tvoje odskaču dalje i bježe, ti moraš imat nekakve Slovake il Moravake u porodici, tož není to možné tak hovorit' "gatě" když Slovakom ani Moravakom nejsi ale Srbom? Gatě, gatě, gatě...??? 0409_feel Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука