Александрида Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Beogradska filharmonija je sastavljena od obrazovanih ljudi,tu su eminentna imena muzičke scene ovog tipa na čelu sa Ivanom Tasovcem koji je,kako se kaže u gorepomenutom tekstu,izdigao istu iz pepela.Zaista je sramota takve ljude osuditi za ovakav postupak.Što se mene tiče,genijalno odrađen,tako da:BRAVO za Filharmoniju i Tasovca likefaceeeeeeee gloria west је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 8:15, AVE SERBIA рече можда када буду гусле биле...дођем и ја... Ај да се и ја сложим са нечим. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pDPX-nv75ZI ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 divno !!!!!!!!!!!!! podrzavam sve sto su uradili,i svirali bas u silikonskoj dolini i rasirili transparent !!!!! bravo za nijh !!!!!!!! p.s. jutros je bila tema sa istim naslovom (samim tim i istom temom ) solomon kane je postavio temu ,proveri da li je jos u zivotu ta tema pa mozda da spojite misljenja :0104cheesy: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Е, нисам видео. Молим модераторе да ураде шта треба. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Па, искрено, нисам нешто одушевљен "перформансом".... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Браво! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 15:14, ZvonkoM рече Е, нисам видео. Молим модераторе да ураде шта треба. Сређено zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 10:32, marko_13 рече Потез филхармоничара је за сваку похвалу. Још једном су показали да колико год неко позирао и фолирао, култура је и даље најшмекерскија. А момак са Б92... Јадно... Момак??? Колега, где си ти ту видео момка? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Па ако су им се наругали, тако и треба. Доста су се они ругали култури. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 7:50, Solomon Kane рече Hvala ti, Azdejkoviću, što ne dolaziš na kocerte Filharmonije. Nemoj očekivati od mene da zauzvrat ne budem na ulici u nedelju 2. oktobra ove godine. Biću na ulici kao i prošle godine. Mene taj azdeljkovic kao lik poprilichno nervira. Ne zato sto je gej, to valjda treba svi da znaju jer podrzavam paradu nego mi je ovako.. nekako ljigav. Isto ko seselj, nikolic, mrkonjic, dacic, dinkic, tadic, djelic i svi ostali politicari pa i marko vidojkovic, marcelo i ostali aktivisti. Jednostavno komentarisati politicke i drustvene igre kao bezobrazluk il licimerje je znak nezrelosti. U politici i drustvu uvek moraju u nekim stvarima da vladaju dupli standardi jer mora svima da se udovolji a isto vazi i za markenting. Tu je taj bezobrazluk o kom oni pricaju jedna normalna pojava. I uopste ne vidim kako bi mogao da se karakterise bezobrazlukom. Ja mislim da je dobar potez, i sigurno nije pucan na slepo, ima iza tog poteza marketinskih eksperata. Uz sve to lik podrzava JK. Sve su to klasicni markentinski i biznis potezi. Al kako mi neko rece za ove nacionaliste da misli da niko od njih stvarno en veruje u ono sto prica jer "diler koji konzumira svoju drogu, retko kad opstane " Tako vazi i za politicare i aktiviste koji prosipaju neke price za prikupljanje glasova. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 15:59, Александар рече Момак??? Колега, где си ти ту видео момка? Хахахахахахахаха! Има истине. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 потез је генијалан, пуна подршка facenew22222222 On 8. 9. 2011. at 10:35, ajvanho8 рече narod jednostavno nije obrazovan u takvoj muzici, a i pitanje je i da li treba, jer klasična (umetnička) muzika nema veze sa srpskim kulturnim nasleđem i često je teška za slušanje молим? ко не зна за ове класичне композиције? прође цео филм и све време дрндају људи, одвалише по инструментима и нико ни не осети, још и доживе јаче све што виде. да им неко право објасни шта је опера и шта је концерт класичне музике, нормално да би кренули да капирају. аман, па нико се није родио са афинитетом за одређену музику, то се развија. Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 9:08, nishizawa рече Е хвала и теби до неба што не долазиш... само да потпишем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 20:59, Милан Меденица :) рече ... On 8. 9. 2011. at 10:35, ajvanho8 рече narod jednostavno nije obrazovan u takvoj muzici, a i pitanje je i da li treba, jer klasična (umetnička) muzika nema veze sa srpskim kulturnim nasleđem i često je teška za slušanje молим? ко не зна за ове класичне композиције? прође цео филм и све време дрндају људи, одвалише по инструментима и нико ни не осети, још и доживе јаче све што виде. да им неко право објасни шта је опера и шта је концерт класичне музике, нормално да би кренули да капирају. аман, па нико се није родио са афинитетом за одређену музику, то се развија. ... U čemu je nesporazum? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука