Jump to content

Хвала што не долазите...

Оцени ову тему

Solomon Kane

Препоручена порука

Beogradska filharmonija je sastavljena od obrazovanih ljudi,tu su eminentna imena muzičke scene ovog tipa na čelu sa Ivanom Tasovcem koji je,kako se kaže u gorepomenutom tekstu,izdigao istu iz pepela.Zaista je sramota takve ljude osuditi za ovakav postupak.Što se mene tiče,genijalno odrađen,tako da:BRAVO za Filharmoniju i Tasovca likefaceeeeeeee

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

divno !!!!!!!!!!!!! podrzavam sve sto su uradili,i svirali bas u silikonskoj dolini i rasirili transparent !!!!! bravo za nijh !!!!!!!!

p.s. jutros je bila tema sa istim naslovom (samim tim i istom temom ) solomon kane je postavio temu ,proveri da li je jos u zivotu ta tema pa mozda da spojite misljenja :0104cheesy:

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2011. at 10:32, marko_13 рече

Потез филхармоничара је за сваку похвалу. Још једном су показали да колико год неко позирао и фолирао, култура је и даље најшмекерскија.

А момак са Б92... Јадно...

Момак??? Колега, где си ти ту видео момка? :nene:

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2011. at 7:50, Solomon Kane рече

Hvala ti, Azdejkoviću, što ne dolaziš na kocerte Filharmonije. Nemoj očekivati od mene da zauzvrat ne budem na ulici u nedelju 2. oktobra ove godine. Biću na ulici kao i prošle godine.

Mene taj azdeljkovic kao lik poprilichno nervira. Ne zato sto je gej, to valjda treba svi da znaju jer podrzavam paradu nego mi je ovako.. nekako ljigav. Isto ko seselj, nikolic, mrkonjic, dacic, dinkic, tadic, djelic i svi ostali politicari pa i marko vidojkovic, marcelo i ostali aktivisti.

Jednostavno komentarisati politicke i drustvene igre kao bezobrazluk il licimerje je znak nezrelosti. U politici i drustvu uvek moraju u nekim stvarima da vladaju dupli standardi jer mora svima da se udovolji a isto vazi i za markenting. Tu je taj bezobrazluk o kom oni pricaju jedna normalna pojava. I uopste ne vidim kako bi mogao da se karakterise bezobrazlukom.

Ja mislim da je dobar potez, i sigurno nije pucan na slepo, ima iza tog poteza marketinskih eksperata.

Uz sve to lik podrzava JK. Sve su to klasicni markentinski i biznis potezi.

Al kako mi neko rece za ove nacionaliste da misli da niko od njih stvarno en veruje u ono sto prica jer "diler koji konzumira svoju drogu, retko kad opstane "

Tako vazi i za politicare i aktiviste koji prosipaju neke price za prikupljanje glasova.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2011. at 15:59, Александар рече

Момак??? Колега, где си ти ту видео момка? :nene:

Хахахахахахахаха! Има истине.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

потез је генијалан, пуна подршка facenew22222222

On 8. 9. 2011. at 10:35, ajvanho8 рече

narod jednostavno nije obrazovan u takvoj muzici, a i pitanje je i da li treba,

jer klasična (umetnička) muzika nema veze sa srpskim kulturnim nasleđem i često je teška za slušanje

молим?

ко не зна за ове класичне композиције?

прође цео филм и све време дрндају људи, одвалише по инструментима и нико ни не осети, још и доживе јаче све што виде.

да им неко право објасни шта је опера и шта је концерт класичне музике, нормално да би кренули да капирају.

аман, па нико се није родио са афинитетом за одређену музику, то се развија.

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2011. at 20:59, Милан Меденица :) рече

...

On 8. 9. 2011. at 10:35, ajvanho8 рече

narod jednostavno nije obrazovan u takvoj muzici, a i pitanje je i da li treba,

jer klasična (umetnička) muzika nema veze sa srpskim kulturnim nasleđem i često je teška za slušanje

молим?

ко не зна за ове класичне композиције?

прође цео филм и све време дрндају људи, одвалише по инструментима и нико ни не осети, још и доживе јаче све што виде.

да им неко право објасни шта је опера и шта је концерт класичне музике, нормално да би кренули да капирају.

аман, па нико се није родио са афинитетом за одређену музику, то се развија.

...

U čemu je nesporazum?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...