obi-wan Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Pricasna pesma je vr`! ladan "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Да ли сте приметили једну ствар - да св. Литургију можеш без већих проблема да пратиш и укључиш се врло брзо на било ком језику? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 ja to nisam ni primetila 0110_hahaha си приметила да служе на МАТЕРЊЕМ ЈЕЗИКУ? greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Да ли сте приметили једну ствар - да св. Литургију можеш без већих проблема да пратиш и укључиш се врло брзо на било ком језику? facenew22222222 мада капирам да има везе с тим која је Литургија у питању ... да је нека друга, тотално бисмо се погубили да и њу не знамо напамет. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1315342674' post='495029] си приметила да служе на МАТЕРЊЕМ ЈЕЗИКУ? greengrin greengrin greengrin jesam i nisam imala problem s tim, super su! cak i moja majka, koja je iznenada usla i videla ih, skontala da govore Simvol Vere. Bila sam zapanjena jer ona cak i ne ide redovno u crkvu. Ja sam bila u Rumuniji i Grckoj i bez problema sam ucestvovala u bogosluzenjima. Simvol, Oce Nas i sl. sam izgovarala na srpskom i niko me nije gledao ko vanzemaljca. Naprotiv "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 Šta reći nego samo slava3 predivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 Šta reći nego samo slava3 predivo facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 .mense. al mnogo omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 jesam i nisam imala problem s tim, super su! Даки, то је била шала клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Даки, то је била шала kasno palim "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука