Ратко :( Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Прескордиција, односно предосећање б. д., у овом случају је наизглед ламентација, скоро фиктивна ламентација која можда и постоји, али у изгледнијем светлу, заправо, титрају светла. Зашто? Зато што кајмак вероватно скида игуман, а не оплакани калуђер који жуте банке неће видети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ma nisam to hteo reći. Polazim od pretpostavke da pare idu u blagajnu i da ih ekonom raspoređuje gde je potrebno. Nego ljudi to je vašar, tj. zbor kako se kaže u Bosnoj. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ОбришитеМојНалог Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Mislim da se braća i sestre ljute više zbog roštiljanja i vrste muzike koja je na vašaru. Mada sve što nije pojanje i ne priliči manastiru, pa makar bio to i Vlado Georgijev ili Karmina Buranija, a ne Baja mala nindža i drugi izvođači iranske muzike. Heheh, što bismo se mi ljutili, neko to "odgore" vidi sve, a mi se ne trebamo opterećivati... hahaha "Karmina Buranija" najsmješniji momenat koji sam vidio u posljednjih godinu dana, direktan prenos otvaranja gradilišta Andrić-Grada u Višegradu preko Radio Televizije Republike Srpske, svi su tu Dodik, Kusta, mitropolit Nikolaj i naravno simfonijski orkestar i hor RTS-a i nastupaju sa Carminom Buranom, Taman što je Suđić dig'o palicu i pošto je krenula čuvena O Fortuna, pale se bageri, kamioni, sva teška mehanizacija i počinju da "rove" ispred bine sa orkestrom.... i sve to u direktnom prenosu, Suđić se počeo smijati, Dodik mlati nogom a Kusta uživa, još samo da je jato golubova proletjelo ili eventualno da je guska nekome od njih skočila na glavu pa bi doživljaj bio potpun... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Република Српска al i bosna valjda ili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Alal vera Srbi iz Republike Srpske!! Manastir i konake su pozlatili. I proslavljaju u svom manastiru sa svojom Crkvom. Kakvo je to sablaznjavanje na odigrano kolo u manastiru? Vole Srbi i Crkvu i Manastir a i veselje. Ko peva zlo ne misli. facenew22222222 nisam ni znala da u manastiru se meso jede ,jednostavno imam pogresno misljenje ,imas pravo da veselje isto je vazno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Dragi moj Sico... vidim burno .. Svi ste vi u pravu... A i niste.... Obicaj jeste da se o vecim crkvenim prznicima (crveno slovo) organizuju ovakve manifestacije. To nije nista novo. Nista neobicno. Jedina stvar koja meni sveta jeste "muzika". Nemam problem ja sa tim sta su svirali. Ali imam iskustva sa tekstovima ovakve "muzike" tako da necu ni da razmisljam na sta je to licilo.... Ali dobro to smo mi. I toga ima i s onu i s ovu stranu Drine.. Nista novo ali smatram da treba da se postavi da se vidi. Jer uvek postoje dve strane medalje... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 e sad ti ave jeste bosna staje drugo Đe ta Bosna, e moj Ave! Tude Bosna, šta se sad Ave tolko prenemažeš, ti izgleda ko da nikad iz grada nisi koraka napravio okolo po brdima i selima po RS i Bosni, OMG! Ovo ovako uvijek bilo, šatori, kola, roštilj, po Misi i liturgiji naravno! Opali kolce podno manastira! U pravu si Suzo! 319.gif Kraljeva sutjeska kolo 2011, evo teža Metallica, hahahaha klapklap Kraljeva Sutjeska-Ivan dan 2011 kolo eheeeej Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ko zna zyjorn ko jeste ko nije u pravu, svi su u pravu hahhahahha ,gdje nadje ove lole , odma me gripa spopadne ,ta muzika bas nista nevalja hahhahah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ko zna zyjorn ko jeste ko nije u pravu, svi su u pravu hahhahahha ,gdje nadje ove lole , odma me gripa spopadne ,ta muzika bas nista nevalja hahhahah hahaha, bar je izvorna, mene svi zubi zabole dok ih slušam, ima i težih primjera, to je takav bosanski techno. Evo još dva primjera, s vrlo poučnim, edukativnim i pedagoški promišljenim dubokim tekstovima i porukama nadobudnim i još neiskusnim mladencima: BORBA PROTIV ALKOHOLA 0212_rolleyes NISI GAZDA U KUĆI 0205_whistling Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Najkomičnije na ta videa gore je što taj dole drugi mladencima preporučuje baš isto to ono što onaj gornji prvi izričito osuđuje: pijanke i alkohol! Hajd sad budi mlad i pametan kad su po tom i ti stariji: stari i blentavi, hahahaha! No, što bismo rekli, nije ništa nad narodnu mudrost, što bi Česi rekli "hitra horakinja", može i ovako i onako, zavisi od situacije, "lukava baba" hahahaha! Ma glavno je da se svira, peva i veselimo se, što bi rekla lepa Brena! .smil. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ај што је музички укус катастрофа, ал је моја једина замерка што је музика прегласна. да је неко евентуално хтео да добије молитву испод крова цркве, мислим да ни свештеник не би чуо себе како мисли а не нешто више ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука