Јаков. Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Лепи Сића је хтео не хтео моро да ради и кад је празник.. али Лепи Сића и његов чичко спојили лепо и користно. Док је Сића продавао музичку томболу пред манастиром, чичко је правио лепине и кебабе у манастиру. Комшија Јеле је певао одлично.. Био у том манастиру и један калуђер али он није трупао у коло нити је наручио кебабе. Био је чини ми се нешто снужден или је просто оборио нос можда зато што је калуђер. Не бих умео вам описати. Има на снимку. Ево вам форумаши како се у Босне радује и трупа. А види и манастир како се лијепо обновио. Најбоље кебабе и најбољу музику у шатри код Жоје. http://www.youtube.com/watch?v=Zv9n0-Zbs7M Radmila and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 :229229229: :291291291: Šta je ovo Bože dragi? Daj neko pojašnjenje Sićo životati... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Ovo je dno Žalost teška.U sred manastira ovakav vašar :blink: Ne znam da li da se smejem il da plačem.Jadan onaj monah iz klipa što što prođe,šta trpi i svi sa njim u manastiru.Ama,ko to dozvoljava da se ovakve stvari organizuju gde im mesto nije?U manastiru. Dakle klasični seoski vašar u sred manastira.Sad sam se setila,pričala mi moja pokojna majka da su ovakvi vašari bili negde oko manastira Ajdanovac,ne u samom manastiru ali ne znam da li su bili ovakvog tipa.Mislim,reči ove pesme,pa ćevapi,pljeske ...onda su se prodavale ona srca,kandirano voće,bombone...Mislim ,gledam a ne verujem :unsure: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Лепом Сићи ништа није фалило , баш се лепо провео - боли га брига хихихи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 ВСИ, опет провоцираш поштен народ? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 ВСИ, опет провоцираш поштен народ? AAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.... To ti je Bosna brale!!!!! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Овај снимак нема везе са форумом ЖРУ. Наслов ће бити преправљен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Овај снимак нема везе са форумом ЖРУ. Наслов ће бити преправљен. nemoguce ,zar nisu mogli sve to sto metara dalje od manastira da izigraju ,svaka hvala auuu wehttp://www.youtube.com/watch?v=rYp4aWUpiFo&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Лепи Сића је хтео не хтео моро да ради и кад је празник.. али Лепи Сића и његов чичко спојили лепо и користно. Док је Сића продавао музичку томболу пред манастиром, чичко је правио лепине и кебабе у манастиру. Комшија Јеле је певао одлично.. Био у том манастиру и један калуђер али он није трупао у коло нити је наручио кебабе. Био је чини ми се нешто снужден или је просто оборио нос можда зато што је калуђер. Не бих умео вам описати. Има на снимку. Ево вам форумаши како се у Босне радује и трупа. А види и манастир како се лијепо обновио. Најбоље кебабе и најбољу музику у шатри код Жоје. http://www.youtube.com/watch?v=Zv9n0-Zbs7M Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ОбришитеМојНалог Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ово је стварно страшно, али да је митрополит здрав и да може да ради како је радио прије овакав тип манифестације сигурно не би могао да се одигра у Добруну, страшно - задужбина Немањића и синтетички звуци који асоцирају на афро-азијатску музику а не на српску традицију и све то испод видовданског крста и Карађорђеве бисте - не могу да вјерујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ово је стварно страшно, али да је митрополит здрав и да може да ради како је радио прије овакав тип манифестације сигурно не би могао да се одигра у Добруну, страшно - задужбина Немањића и синтетички звуци који асоцирају на афро-азијатску музику а не на српску традицију и све то испод видовданског крста и Карађорђеве бисте - не могу да вјерујем... dobro sada muzika tradicionalna tamo ovamo ,nije to vazno,muzika je muzika ,al jedno jeste direktno na mjestu da neki kebab i meso i sve tu se odigrava pred manastirom ,to je novo pravoslavle nova religija ,nije to nista drugo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ОбришитеМојНалог Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 dobro sada muzika tradicionalna tamo ovamo ,nije to vazno,muzika je muzika ,al jedno jeste direktno na mjestu da neki kebab i meso i sve tu se odigrava pred manastirom ,to je novo pravoslavle nova religija ,nije to nista drugo Мада у принципу ови теферичи се могу гледати и са позитивне стране, вјероватно постоје људи који у цркву оду само кад је теферич, то је једино оправдање овог стања ствари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 ђе та босна? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Почетком месеца сам био у Српској (Бијељина и околина) и видех сасвим другачију слику.... Ово не... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 ниси имао прилику... 1000000001010 није ово ни до Епископа ни Цркве то је до нашег народа такви смо какви смо и тешко нама с нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука