Владан Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Опљачкана православна црква у Триполију Из православне цркве Светог Георгија у Триполију украдени су мошти светитеља заштитника и стара Јеванђеља, преноси Радио Светигора. „Украден је кивот са моштима нашег светитеља заштитника, који сам донео са Свете Горе, стара Јеванђеља, путири, кадионице, од којих смо једну добили од васељенског патријарха Вартоломеја“, рекао је митрополит Триполија Александријске патријаршије Теофилакт. Они који су извршили ово дело, рекао је митрополит Теофилакт, контактирали су председника грчке заједнице Димитриса Анастасиа и тражили новац. „Господин Анастасиу је пријавио провалу полицији, али како ствари тренутно стоје, нико се неће тиме бавити. Срце ми се слама због овога што се дешава у Либији, земљи познатој по гостопримству“, рекао је владика Теофилакт, који је постављен за митрополита Триполија 1991. године. О овом вандалском чину надлежног архијереја, митрополита Теофилакта, који се од краја јуна налази у Грчкој, обавестио је председник грчке заједнице Димитрис Анастасиу. Црква светог Георгија у Триполију најстарија је православна црква у Северној Африци, саграђена 1647. године. вести011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 ее....сада муџахедини владају Либијом... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2011 ее....сада муџахедини владају Либијом... који је пуни назив Либије? Шта је Гадафи урадио са хрићшанским храмовима када је дошао на власт? Гдје завршише крстови са храмова? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 који је пуни назив Либије? Шта је Гадафи урадио са хрићшанским храмовима када је дошао на власт? Гдје завршише крстови са храмова? слушај ја имам слике ранохришћанске Цркве..у Либији...са све Крстовима... према томе... а муџахедини..сада воде рат...против Гадафија..јер није дао да буде по њиховом... има да остане два Хришћанина...као у Тунису,Египту итд...где год стигла...демократија... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Социјалистичка Либијска Арапска Народна ЏАМАХИРИЈА подржавати Гадафија само зато што се бори против Натоа је бесмислица рекох шта је урадио са храмовима када је дошао на власт? Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 подржавам Гадафија што је био савезник Србије...када није ни Русија... подржаам Гадафија јер га НАТО фашисти желе скинути да би ресурсе Либије користили као своје.. подржавам Гадафија јер се бори против НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 14.26 - Гасовод "Зелени поток", који снабдева Европу природним гасом, поправљен и оспособљен, саопштили побуњеници. триполи нема воде..болнице немају лекова..али господари из Британије и Француске наредли да гасовод ради... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2011 подржавам Гадафија што је био савезник Србије...када није ни Русија... подржаам Гадафија јер га НАТО фашисти желе скинути да би ресурсе Либије користили као своје.. подржавам Гадафија јер се бори против НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА видим све нам је послао С 300... ево пружам и ја њему такву подршку све се бојим да ће га то вратити на власт.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 видим све нам је послао С 300... ево пружам и ја њему такву подршку све се бојим да ће га то вратити на власт.. па што нисмо купили... јесу нам Руси послали С 300 или Амери? вазда чекамо неко други да реши наше проблеме... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2011 рекао си "пружио нам подршку" ја те питам какву, моралну? пихххх ево пружам и ја њему моралну подршку а то што гањају да га удаве то је његов проблем! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 рекао си "пружио нам подршку" ја те питам какву, моралну? пихххх ево пружам и ја њему моралну подршку а то што гањају да га удаве то је његов проблем! немој да заборавиш да смо добијали нафту од њега по бољој цени него од Руса... доста...више него било ко други... и колико хиљада наших људи је тамо радило и зарадило добрих пара...опет више него други... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука