Jump to content

Слава Сабор Српских Светитеља, Карабурма, Београд

Оцени ову тему

Препоручена порука

Моjа парохиjска црква Сабор Српских Светитеља jе свечано прославила славу у недељу 13.09.

Ево неколико фотографиjа:

http://img195.imageshack.us/gal.php?g=dsc0003wh.jpg

Свако добро од Господа!

Даниjела

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ? ?????????? ????????!

???? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?????????? ??? ????? ?? ??? ???????? ?? ??????, ??????? ?????? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ?????????

??j? ??????j??? ????? ????? ??????? ?????????

???? ?? ?? ?????? ?????? ??????? ?????? ??????????? ?????, ??? ?????, ?? ???? ???? ? ?? ???? ????, ?? ????????? ????? ?????????? ?????!!!

?? ?? ???????????, ?????? ? ???????? ? ?????? ????? ?????????? ????? ??????, ?? ??????? ????,

???? ?? ???? ???? ? ??????.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Хвала Ивице. Овај форум пратим буквално од првог дана.

Ух не сналазим се баш најбоље на форумима. Понекад се само огласим са неком молбом или обавештењем и то је то. Скоро никад не пишем на њима и планирам да тако остане.

"Ко чува језик свој, чува душу своју"

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...