Danijela Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Моjа парохиjска црква Сабор Српских Светитеља jе свечано прославила славу у недељу 13.09. Ево неколико фотографиjа: http://img195.imageshack.us/gal.php?g=dsc0003wh.jpg Свако добро од Господа! Даниjела "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ?????? ??? ? ?????????? ????????! ???? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?????????? ??? ????? ?? ??? ???????? ?? ??????, ??????? ?????? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ????????? ??j? ??????j??? ????? ????? ??????? ????????? ???? ?? ?? ?????? ?????? ??????? ?????? ??????????? ?????, ??? ?????, ?? ???? ???? ? ?? ???? ????, ?? ????????? ????? ?????????? ?????!!! ?? ?? ???????????, ?????? ? ???????? ? ?????? ????? ?????????? ????? ??????, ?? ??????? ????, ???? ?? ???? ???? ? ??????. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Хвала Ивице. Овај форум пратим буквално од првог дана. Ух не сналазим се баш најбоље на форумима. Понекад се само огласим са неком молбом или обавештењем и то је то. Скоро никад не пишем на њима и планирам да тако остане. "Ко чува језик свој, чува душу своју" "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука