Zayron Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 0102_laugh Мени је такав вид комуникације стран. 0442_feel Тако човек може врло лако да повреди саговорника. Ah, ti se nisi nikad čupala za kosu i povlačila s djecom za kike i repove, barem za škole? Aj, ni ne znaš šta si propustila, kako smo se mi mlatili i maštrafili uzajamno na odmorima u našem razredu u drugom, trećem osnovne tako recimo. Jedna Vukosava što sam s njom sjedio u istoj klupi mi probola olovkom skroz ruku načisto dok smo se jednom tako mlatili, pa sam pola časa proveo vadeći šestarom špic iz ruke, on se odlomio pa tamo ostao. Bio velik, mrcina, ona taman friško zašiljila, jedva sam ga izvukao van, pola ruke sam razrovao dok ga nisam iskopao! Al dobila je i ona, ječela ko sirena, hahahaha! Mlatili se u nas svako sa svakim, ženske najviše mlatile jednog M., neću ga imenovat, mrzile ga, napade dobivale, amok ih spopadaše čim ga gdje uvidješe, taj jedva preživio tu osnovnu. Poslije čujem da je postao gay, sigurno radi toga, omrzle mu jadnom ženske radi te šikane tamo u osnovnoj. Čitav ženski rod, sve linearno, tuto kompleto bez razlike i izuzetka. Nije se ni čudit čemu kad su ga mlatile ko vola u kupusu, on međutim si je za to bio sam najviše kriv. Imitirao ih i svakako provocirao pa uvijek potom po zasluzi i dobio. Moja kolegica s posla gdje sam radio kad mi je bilo tako oko 22 godine, inače njegova komšinica ga našla u stanu na kamari zajedno s jednim tamo mladićem kad je išla neko to tamo suđe valjda vratit što ga posudila pa na njih tako slučajno naletjela, hahahaha, Njegovi mu bili na poslu a oni dva mladenci, sami u stanu. Zaboravio zaključat a u nas u Bosni si komšije po kućama ulaze i bez kucanja ikakvog, takav je to običaj i danas kod nas. A ova to odmah rastrubila po cijelom gradu, kakva to kokoš i tračara bila. Baš da im ona tamo naleti, veća radio Mileva i torokuša od nje se nije mogla ni naći! Scena ko te najbizarnije iz Kusturičinih filmova, OMG! Mogu mislit! No on je barem tako o taj svoj "coming out" imao komplet postarano i sa medijalizacijom pa se nije morao i s tim još smarat, tako bar neka korist od tog bila. Ko se voli taj se mlati! Tako je to kod nas u Bosni bilo, hahahaha! 0102_laugh :bla: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 :bla: Мени је такав вид комуникације стран. prstgore Тако човек може врло лако да повреди саговорника. Ah, ti se nisi nikad čupala za kosu i povlačila s djecom za kike i repove, barem za škole? Aj, ni ne znaš šta si propustila, kako smo se mi mlatili u našem razredu u drugom, trećem osnovne recimo. Jedna Vukosava što sam s njom sjedio mi probola olovkom skroz ruku načisto dok smo se jednom tako mlatili, pa sam pola časa proveo vadeći šestarom špic iz ruke, on se odlomio pa tamo ostao. Mlatili se u nas svako sa svakim, ženske najviše mlatile jednog M., jedva preživio tu osnovnu, poslije čujem da je postao gay, valjda radi toga. Moja kolegica iz banke, inače njegova komšinica ga našla na kamari zajedno s jednim tamo muškim, hahahaha, Al dobila je i ona, ječela ko sirena, hahahaha! Ko se voli taj se mlati! Tako je to kod nas u Bosni bilo, hahahaha! 0102_laugh 1405_love Vi ste bili baš vesela dečica? :bla: dada 0442_feel 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Ма разумем ја то, мада се никада нисам тукла, али сам велики противник "ниских" удараца, и физичких и вербалних. Но Дина и ти само навалите, ако вам је задовољство, ја ћу да организујем кладионицу-50% мени,а по 25 % вама 0102_laugh 0102_laugh 0442_feel :bla: Геније, добра идеја, а? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Ма разумем ја то, мада се никада нисам тукла, али сам велики противник "ниских" удараца, и физичких и вербалних. Но Дина и ти само навалите, ако вам је задовољство, ја ћу да организујем кладионицу-50% мени,а по 25 % вама :bla: prstgore :bla: dada Геније, добра идеја, а? 0102_laugh 0442_feel 0102_laugh 1405_love prstgore https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Мој текст није покушај да заштитим тебе. (Одакле ти само та идеја 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> ?) Јефтин цинизам који користиш у изражавању, апсолутно не побуђује у мени никакву жељу да комуницирам са тобом, ни о теби. Зајрон у свом тексту се не обраћа само ТЕБИ,јер ти не персира, а користи друго лице множине,те су зато његове речи упућене и нама осталим православним члановима форума (у које спадам и ја). Стога, Зајроне, ако си мислио САМО на Динабластера, онда је то међу вама и не тиче ме се. aha znaci ni sad ne komuniciras sa mnom? nesto to nema logike al aj dobro... i da, hvala na uvredama Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 0102_laugh Мени је такав вид комуникације стран. 0442_feel Тако човек може врло лако да повреди саговорника. respect za protivrecnost :bla: da ne kazem nesto drugo 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Ма разумем ја то, мада се никада нисам тукла, али сам велики противник "ниских" удараца, и физичких и вербалних. Но Дина и ти само навалите, ако вам је задовољство, ја ћу да организујем кладионицу-50% мени,а по 25 % вама 0102_laugh 0102_laugh 0442_feel :bla: Геније, добра идеја, а? i eto jos, dobar skor a? mozes da otvoris kladionicu prstgore Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 "Не дозволите да вас застраши окружење које искључује Бога и у којем су моћ, богатство и уживање често главни критеријуми који руководе животима људи", нагласио је Бенедикт XVI у катедрали Алмудена у Мадриду, испред које га је дочекало више хиљада младих. jel ovo postaje samokritican?! dada E, šta ćeš, ne može se imat sve najednom! Mi smo heretici al bogati, vi niste heretici ali zato ništa ni nemate! Bogati ste duhom, to bi vam trebalo bit sasvim dosta. Nemate se na šta žalit! :bla: 400 miliona $, 500 miliona $, 600 miliona $ prstgore Ко се жали ? 1405_love-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Не разумем о чему пишеш. Коментар је потпуно клиначки, у фазону- "...ахааа, јел ти криииивооо, мени је мама купила већи сладолед, него твоја тееебииии" ; "Мој тата има има боља кооолллаааа, ааааа мука тиии". То је, или prstgore-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' />, или :bla:. У сваком случају 0102_laughжалосно da rezimiramo, jedino sto je zalosno u celoj ovoj prici je sto ti nisi shvatila shalu, a shvatila bi je da nisi bila nervozna... eto lepo si prakticno objasnila kako bes suzava svest, nesto smo ipak naucili 0102_laugh Megatronic - into the fire (Deejays Mix) [1994] Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 "Не дозволите да вас застраши окружење које искључује Бога и у којем су моћ, богатство и уживање често главни критеријуми који руководе животима људи", нагласио је Бенедикт XVI у катедрали Алмудена у Мадриду, испред које га је дочекало више хиљада младих. jel ovo postaje samokritican?! E, šta ćeš, ne može se imat sve najednom! Mi smo heretici al bogati, vi niste heretici ali zato ništa ni nemate! Bogati ste duhom, to bi vam trebalo bit sasvim dosta. Nemate se na šta žalit! 400 miliona $, 500 miliona $, 600 miliona $ greengrin Pa tako nešto kažu Židovi za sebe i za Arape. Arape - sinove Hamove - hamite, Jahve, Bog je prokleo i zato imaju naftu i tolike dolare da ne znaju više kud bi s njima. A njih tj. sinove Semove - semite, Jahve, Bog je blagoslovio i zato imaju Jaffa narandže. limune i mandarine! I Zid plača, naravno! Ništa im drugo ni ne preostaje već plakat od tolike sreće, pogotovu kad vide kako su ti Arapi u susjedstvu tako nesretni! facenew22222222 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 @http:DYNABLASTER 1) Тачно је да нисам схватила да је у питању шала, и жао ми је због тога. 2) Мени и даље ово звучи цинично.Нема смајлића који би објаснили да се ради о шали. jel ovo postaje samokritican?! 3) Мој текст није покушај да заштитим тебе. (Одакле ти само та идеја -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> ?) Јефтин цинизам који користиш у изражавању, апсолутно не побуђује у мени никакву жељу да комуницирам са тобом, ни о теби. Зајрон у свом тексту се не обраћа само ТЕБИ,јер ти не персира, а користи друго лице множине,те су зато његове речи упућене и нама осталим православним члановима форума (у које спадам и ја). Стога, Зајроне, ако си мислио САМО на Динабластера, онда је то међу вама и не тиче ме се. aha znaci ni sad ne komuniciras sa mnom? nesto to nema logike al aj dobro... i da, hvala na uvredama 4) Овде лепо пише да јефтин цинизам не побуђује у мени жељу за комуникацијом, а не да нећу комуницирати, посебно не значи да нећу одговорити на дрску примедбу упућену мени, јер нико осим нас троје тада није учествовао у причи - ne znam sto se bunite kad se ja ne bunim, Zayronov odgovor je super i bash me nasmejo 5) Где сам ТЕБЕ увредила ? Говорила сам о твом начину изражавања, а не о теби као човеку, уопште. 6) Моја реакција јесте била исхитрена, можда оштра, али сасвим отворена и директна.Стога, не стоји примедба о противречности у мојим текстовима.У њима није било ,ни цинизма, ни "ниских" удараца.Такав вид комуникације ми је ЗАИСТА стран. Ужасавам га се, најискреније. 0110_hahaha Мени је такав вид комуникације стран. Тако човек може врло лако да повреди саговорника. respect za protivrecnost 1405_love da ne kazem nesto drugo 4chsmu1 Шта друго? Буди директан.Једноставније је и спречава неспоразуме. 7) Само у једном посту сам се обратила теби, остали су били упућени Зајрону, па и оно у вези кладионице, што је била шала, поткрепљена смајлићима. 8) Ја више нећу спамовати тему (извињавам се због спама осталима,а посебно Зорану који је поставио тему ).Ако хоћеш још нешто да ми кажеш,користи ПП, и стварно те молим, не чини то дрско и цинично. Жао ми је што је дошло до овога, жао ми је што сам дозволила себи да се изнервирам. :bla:Са твојим резимеом се слажем делимично (нисам била бесна ). ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 "Не дозволите да вас застраши окружење које искључује Бога и у којем су моћ, богатство и уживање често главни критеријуми који руководе животима људи", нагласио је Бенедикт XVI у катедрали Алмудена у Мадриду, испред које га је дочекало више хиљада младих. jel ovo postaje samokritican?! E, šta ćeš, ne može se imat sve najednom! Mi smo heretici al bogati, vi niste heretici ali zato ništa ni nemate! Bogati ste duhom, to bi vam trebalo bit sasvim dosta. Nemate se na šta žalit! 400 miliona $, 500 miliona $, 600 miliona $ greengrin Pa tako nešto kažu Židovi za sebe i za Arape. Arape - sinove Hamove - hamite, Jahve, Bog je prokleo i zato imaju naftu i tolike dolare da ne znaju više kud bi s njima. A njih tj. sinove Semove - semite, Jahve, Bog je blagoslovio i zato imaju Jaffa narandže. limune i mandarine! I Zid plača, naravno! Ništa im drugo ni ne preostaje već plakat od tolike sreće, pogotovu kad vide kako su ti Arapi u susjedstvu tako nesretni! thank_you777 држи се историје инквизиције и Трећег Рајха, боље ти иде. Арапи су Семити, потичу од Ишмаела, Аврахамовог сина. Саговорнике ословљавај њиховим корисничким именом. Владан מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 "Не дозволите да вас застраши окружење које искључује Бога и у којем су моћ, богатство и уживање често главни критеријуми који руководе животима људи", нагласио је Бенедикт XVI у катедрали Алмудена у Мадриду, испред које га је дочекало више хиљада младих. jel ovo postaje samokritican?! E, šta ćeš, ne može se imat sve najednom! Mi smo heretici al bogati, vi niste heretici ali zato ništa ni nemate! Bogati ste duhom, to bi vam trebalo bit sasvim dosta. Nemate se na šta žalit! 400 miliona $, 500 miliona $, 600 miliona $ greengrin Pa tako nešto kažu Židovi za sebe i za Arape. Arape - sinove Hamove - hamite, Jahve, Bog je prokleo i zato imaju naftu i tolike dolare da ne znaju više kud bi s njima. A njih tj. sinove Semove - semite, Jahve, Bog je blagoslovio i zato imaju Jaffa narandže. limune i mandarine! I Zid plača, naravno! Ništa im drugo ni ne preostaje već plakat od tolike sreće, pogotovu kad vide kako su ti Arapi u susjedstvu tako nesretni! thank_you777 држи се историје инквизиције и Трећег Рајха, боље ти иде. Арапи су Семити, потичу од Ишмаела, Аврахамовог сина. Ja znam za to a to mi bilo i malo čudno. Inače tu priču bolje reći bonmot sam pročitao kod jednog mađarskog Židova, nemam pojma zašto a on je to tako napisao. Pitaj to onda njega, kad se sjetim kako se zvaše ta knjiga napišem. Inače si u pravu. Otkud ja da sad znam to bolje od nekakvog Židova, od koga je ko potekao, hahahaha! Naravno da to nemam iz svoje glave! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 @http:DYNABLASTER 1) Тачно је да нисам схватила да је у питању шала, и жао ми је због тога. 2) Мени и даље ово звучи цинично.Нема смајлића који би објаснили да се ради о шали. jel ovo postaje samokritican?! 3) Мој текст није покушај да заштитим тебе. (Одакле ти само та идеја confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> ?) Јефтин цинизам који користиш у изражавању, апсолутно не побуђује у мени никакву жељу да комуницирам са тобом, ни о теби. Зајрон у свом тексту се не обраћа само ТЕБИ,јер ти не персира, а користи друго лице множине,те су зато његове речи упућене и нама осталим православним члановима форума (у које спадам и ја). Стога, Зајроне, ако си мислио САМО на Динабластера, онда је то међу вама и не тиче ме се. aha znaci ni sad ne komuniciras sa mnom? nesto to nema logike al aj dobro... i da, hvala na uvredama 4) Овде лепо пише да јефтин цинизам не побуђује у мени жељу за комуникацијом, а не да нећу комуницирати, посебно не значи да нећу одговорити на дрску примедбу упућену мени, јер нико осим нас троје тада није учествовао у причи - ne znam sto se bunite kad se ja ne bunim, Zayronov odgovor je super i bash me nasmejo prstgore 5) Где сам ТЕБЕ увредила ? Говорила сам о твом начину изражавања, а не о теби као човеку, уопште. 6) Моја реакција јесте била исхитрена, можда оштра, али сасвим отворена и директна.Стога, не стоји примедба о противречности у мојим текстовима.У њима није било ,ни цинизма, ни "ниских" удараца.Такав вид комуникације ми је ЗАИСТА стран. Ужасавам га се, најискреније. stadaradim Мени је такав вид комуникације стран. stadaradim Тако човек може врло лако да повреди саговорника. respect za protivrecnost prstgore da ne kazem nesto drugo Шта друго? Буди директан.Једноставније је и спречава неспоразуме. 7) Само у једном посту сам се обратила теби, остали су били упућени Зајрону, па и оно у вези кладионице, што је била шала, поткрепљена смајлићима. 8) Ја више нећу спамовати тему (извињавам се због спама осталима,а посебно Зорану који је поставио тему ).Ако хоћеш још нешто да ми кажеш,користи ПП, и стварно те молим, не чини то дрско и цинично. Жао ми је што је дошло до овога, жао ми је што сам дозволила себи да се изнервирам. :bla:Са твојим резимеом се слажем делимично (нисам била бесна ). :cheesy: ? ma super si, evo i tebi jedan od smajlitja koji si meni uputila confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> a ceo taj text i silne stavke necu ni da komentarisem... ako shvatis shvatis, ako ne, molim te ne obracaj mi se, jer uvrede i licemerje ne trpim, imam pametnijih stvari nego da glumim dzak za boksovanje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Jako nevreme oteralo papu ? To je nesto kao pa pa (bye bye) papa slava3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Штета што га није Илија громовник посред непогрешне челенке одгулио wc joj))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука