стаклено_око Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Видео сам да постоји тема везана за чишћење ушију,али није директно фокусирана на ову древну методу. Мој случај гласи овако, пре недељу дана сам изгубио здравствену књижицу,а нову још нисам направио...у кући случајно имам те две нове свеће,тј у апотеци су купљене и запаковане у најлон...Из приложеног можете претпоставити да ме је у току ноћи кренуло болети уво и да једину наду полажем у Бога и у ове свеће које имам тренутно. Иначе, сваких пола годне у просеку,уво ме заболи,одем код ОРЛ и готова ствар,а сад без књижице не могу,тј могу,али ко зна колико би терапија коштала...једном је кева правила сама те свеће,али тако је добро направила да умало да останем без увета и да запалимо кућу...А сад имам те неке купљене у апотеКи, ти су ваљда добри и безбедни? Шта ви кажете, има ли ко искуства с тим? Помагајте,ако данас то не решим, нема спавања ноћас 0304_smile4 Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Banatski Vesnik Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Skoro sam bas citala vezano za svece, za sta sve ljudi kupuju, i to jos u crkvi.Zasto kazem i to jos u crkvi zato sto te svece imaju samo jednu jedinu namenu: paliti ih za zdravlje i paliti ih za nase upokojene, drugih namena nemaju. Ako ti toliko treba pomoc oko uha onda najbolje nastaviti kod orl, a otidji kod mesnog svestenika nek ti ocita molitvu za zdravlje i upali sebi svecu za zdravlje, time vise dobijas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Август 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Па нису то свеће као све остале...као оне што се пале у Цркви, већ шупље, за уши намењене...и не ради се о врачању или тако нешто, нема никакву религијску форму и садржину Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2011 ево оно што желите https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14641.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Да! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука