Jump to content

Ваш лични БЛОГОСЛОВ са свим унапређеним функцијама

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

vdjn04.jpg

Браћо и сестре,

Ускоро покрећемо нови сервис под именом "БЛОГОСЛОВ". Шта би то требало да буде?

Најкраће речено, то је блог са свим могућим додацима које прате модерне блогове али на православном сајту. Сада ће сваки појединац православни хришћанин, Епархија, Црквена општина, манастир, православне издавачке куће, удружења са благословом Цркве, произвођачи црквених производа... моћи да имају своју интернет страницу на нашем сајту. Страница ће функционисати као блог али са опцијама једне фејсбук интернет странице, постоји могућност потпуне персонализације тако да свако ко отвори блогослов може да га прилагоди својим потребама.

Ако неко већ има сајт, православни блог итд... ова опција ћему тек бити од користи јер ће линковањем својих текстова и вести још више повећати број посета.

Све је, наравно, бесплатно али постоји и могућност комерцијалног рекламирања и помоћи при персонализацији од стране посебно обучћених уредника за то уз минималне надокнаде.

Ово је нешто укратко, касније ћу да вам откријем још неке појединости.

Подели на овим сајтовима

Odlična stvar, to sam vidio i ja na jednom sajtu, tamo je to također kombinovano, svako potom hoda i gleda te blogove drugih šta oni pišu i o čemu a istovremeno ih možeš odmah kontaktirati ili se poslužiti bilo kakvim drugim zajedničkim službama sajta, znači sve prednosti Foruma i web stranice na jednom mjestu.

0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наравно, ми ћемо се трудити да непрестано додајемо нове идеје али нам је потребна и ваша помоћ јер овај сајт заједно стварамо (јес мало излизана фраза али  је добра)  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...