danijelam Написано Мај 27, 2009 Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 поздрав свима, од скоро се бавим новим хобијем низањем перлица или beading. израда накита ме испуњава и увесељава...ево неких мојих радова: ако има још заинтересованих за овај хоби, врло радо ћу да објасним како се шта ради...уз неке туторијале са интернета научи се врло брзо... само је потребна воља и љубав....као у свему! остале фотографије: http://picasaweb.google.com/danijelamalisic/MojNakit# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Лепо је. То му дође примењена уметност, је л да? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
danijelam Написано Мај 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 тако некако....на мој начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Daca Написано Мај 27, 2009 Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Jako je lepo! ;D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
danijelam Написано Јун 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 поздрав, хвала на комплиментима. то ми пуно значи. моје радове можете да видите на: http://picasaweb.google.com/danijelamalisic/MojNakit# надам се да страница може да се отвори. но, ускоро ће бити мој блог, па ћу на време да вас обавестим. што се тиче бројаница, то нисам радила али имам идеју да радим наруквице са српским етно мотивима...рецимо са мотивом шаренице или неког детаља са пиротског ћилима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Oво је фантастично! Некада сам и сама израђивала накит, додуше од глине и не овако сјајан. Када сам погледала ове примере, пожелела сам да се поново упустим у чаролију креативног мануелног рада. Данијела, било би јако интересантно да нам кажеш неке детаље о самом начину израде и низања, наравно, ако си у могућности. Поздрав и свако добро! com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Данијела, ако си још на форуму, волела бих да ми објасниш. А ево радова моје другарице Маје: http://www.facebook.com/album.php?aid=84062&id=537149503&ref=nf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Hvala,Maso!Divan je nakit! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Мени се Данијелин више свиђа, волим класику и скупоцени накит. Барем тако делује. А шта ћу. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Meni se svidjaju obe kolekcije.Jedna je za casual varijante,a druga je za svecanije.Ne znam kako da se izrazim. Nadam se da razumes sta hoce da kazem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Ма да, само што ти ја нисам за кежуал, само за лукс. Екстреми, шта ћу. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Pa,ja vise volim lux.Samo nekad mi prilika,vreme,a i novcanik ne dozvoljavaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Имала сам пар лепих комада које сам, у својој почетничкој духовној фази, исподавала. Не, не кајем се, само ми је то симпатично из ове перспективе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 To je bas lepo.I hriscanski.Mislim,divno je sto poklanjas stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 To je bas lepo.I hriscanski.Mislim,divno je sto poklanjas stvari.?? ????, ?? ???? ?????? ??? ??? ????? ???????? ????. ?????? ?? ?? ???? ???? ????????????. ???? ???? ????? ?????, ? ?? ??? ?? ???? ??????. ????? ??? ????? ??????. ? ????????, ?? ?? ???????? ????? ???????? ? ???????? ?? ??? ???????? ???????. ?? ???? ??, ??? ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука