Jump to content

Mој накит

Оцени ову тему

Препоручена порука

поздрав свима,

од скоро се бавим новим хобијем низањем перлица или beading. израда накита ме испуњава и увесељава...ево неких мојих радова:

Постављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена слика

ако има још заинтересованих за овај хоби, врло радо ћу да објасним како се шта ради...уз неке туторијале са интернета научи се врло брзо...

само је потребна воља и љубав....као у свему!

остале фотографије: http://picasaweb.google.com/danijelamalisic/MojNakit#

Подели на овим сајтовима

поздрав,

хвала на комплиментима. то ми пуно значи. моје радове можете да видите на:

http://picasaweb.google.com/danijelamalisic/MojNakit#

надам се да страница може да се отвори. но, ускоро ће бити мој блог, па ћу на време да вас обавестим.

што се тиче бројаница, то нисам радила али имам идеју да радим наруквице са српским етно мотивима...рецимо са мотивом шаренице или неког детаља са пиротског ћилима.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Oво је фантастично! Некада сам и сама израђивала накит, додуше од глине и не овако сјајан. Када сам погледала ове примере, пожелела сам да се поново упустим у чаролију креативног мануелног рада. Данијела, било би јако интересантно да нам кажеш неке детаље о самом начину израде и низања, наравно, ако си у могућности.

Поздрав и свако добро!

02jKp1.png

com

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Имала сам пар лепих комада које сам, у својој почетничкој духовној фази, исподавала. Не, не кајем се, само ми је то симпатично из ове перспективе.

Подели на овим сајтовима

To je bas lepo.I hriscanski.Mislim,divno je sto poklanjas stvari.

?? ????, ?? ???? ?????? ??? ??? ????? ???????? ????. ?????? ?? ?? ???? ???? ????????????. ???? ???? ????? ?????, ? ?? ??? ?? ???? ??????. ????? ??? ????? ??????. ? ????????, ?? ?? ???????? ????? ???????? ? ???????? ?? ??? ???????? ???????. ?? ???? ??, ??? ???
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...