Млађони Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Drugari, hteo bih da odradim par intervjua sa vernicima kao i sa ateistima. Koji vernici bi zeleli da ucestvuju u tome? Nema pravila, ko god zeli da iznese svoje stavove i odgvori na pitanja. Obecavam da pitanja nece biti provokativna, vec ce biti da nam prenesete svoju ideju o vasoj veri. bice mozda poneko provokativno u smislu da objasnite odredjene stvari u vasoj veri: Npr, da Li verujete u sveti oganj ako kazete Da zasto da. Da li ste svesni da moze biti madjionicarski trik itd. Ali nece biti nikako provokativno u kontekstu da omalovazava vasu veru, niti ista drugo. Naravno intervjui bi prosli odredjenu promenu u smislu lektorisanja, i pre obajave imal ibi konsultacije sa vama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Постави овде питања па нек ти људи одговарају. Мислим да је твој проблем што у властитом трагању прибјегаваш обрасцима (туђим) умјесто да одговоре тражиш на мало интуитивнији начин, за почетак у себи. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Постави овде питања па нек ти људи одговарају. Мислим да је твој проблем што у властитом трагању прибјегаваш обрасцима (туђим) умјесто да одговоре тражиш на мало интуитивнији начин, за почетак у себи. Hvala na savetu ali se ne slazem. Mislim da me ne poznajes dovoljno da bi mogao kvalitetno misljenje u tome da izvadis, ali u svakom sluchaju verujem da je namera dobra, zato hvala na savetu. Ne mogu da postavljam pitanja tu jer zelim da imam jedno 4-5 intervjua sa vernicima i 4-5 intervjua sa ateistima da ljudi mogu da uporede gledanja. Naravno to ne znaci da vide koje je gledanje "bolje" vec kako na stvari gledaju vernici kako ateisti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Па не контам, ево једноставно овде стави своју листу питања и ми ћемо одговорати. Или ти то не одговара јер желиш питања да постављљаш у следу, у смислу да одговор вуче твоје идуће питање? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Или ти то не одговара јер желиш питања да постављљаш у следу, у смислу да одговор вуче твоје идуће питање? Upravo. Tako nekako zelim da odigram. Ako hoces da mi pomognes pusti mi mail na pp imam vec dvojicu, ti bi mi dosao kao treci. facenew22222222 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Ок. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2011 IZVINJAVAM SE SVIMA SA KOJIMA SAM SE DOGOVORIO ISKRSLE SU MI OZBILJNE OBAVEZE OKO FAKULTETA I PRENATRPAN SAM! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука