grigorije22 Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 ako istina sta kaze da njemacka planirala.onda netreba zamjeriti leopoldu sta pise oni znaju jel su na ulasku u europu.sta se ond ai dalje planira,sve drzave protiv srba jaoj ovo za smijati je da nije zalosno koje mrznje nose jos u sebi kad sam rato planiraju na zemlji pa bangin bangin bangin bangin bangin 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 pa ja ne znam vise dal je smesno ili bizzarre-groteskno ili da kazem jednostavno- bezobrazno 0304_smile4 1000000001010 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Evo suzo i Dušane, ako možete za promjenu dati svoj duhovan prilog na ovoj temi bio bih vam jako zahvalan... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,16513.msg504715.html#msg504715 ...da vratimo forum na normalan tok jer tu smo nadam se ipak zbog želje za duhovnim a ne svjetovnim ili političkim. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука