Mudrov Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Као што знате мене су бановали јер сам поставио бетину вест о обрачуну песницама игумана и верника у једном овачарско-кабларском манастиру. Поставио сам ту тему јер су је на овој страници игнорисали. Невероватна је била реакција господе из администрације, а посебно једног мога брата. Овај пут ћу ризиковати и поставити тему коју исто игноришете већ данима, а веома је озбиљна, и поставља се питање како је могуће ћутати на такве оптужбе без икакве реакције надлежних црквених власти. п.с.Молим за опроштај ако је већ ова вест постављена на овом форуму, у неком другој теми. http://www.youtube.com/watch?v=DTErpsgfVYk&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=p-iFGfurlfM&feature=player_embedded Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 На који начин новинари читају електронску пошту премијера РС? Знаш Мудролије, разлика између секташа и нас је та што ми не разговарамо о стварима које нису поткрепљене конкретним доказима. Овај бивши дикретор, што се није бунио док је био на дужности, већ када је смијењен одлучио је да проговори, јадниче моје мало. Сви и да је истина ово што говориш тренутно једини "аргумент" је исфорсирана и надасве безобразна прича о имејл поруци искуцаној на рачунару неког новинарчића која почиње причом о великом пријатељству премијера и Игумана, па је сад као овај први проследио поруку новинама. ајде молим те klapklap Нађи нешто црно на бијело. 4chsmu1 Алоха Алоха Земља зове Мудрова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Август 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2011 На који начин новинари читају електронску пошту премијера РС? Не знам на који начин, вероватно су то новинарска посла. То треба питати Жељку Јевтић и сличне које су исто тако имали инсајдерске информације како су монаси Црне Реке покрали козе из истог манастира. Ово је ипак вест са РТРС и РТБН које су ипак државне и полудржавне ТВ, и мислим да се не би шалили са таквим стварима. Посебно ако је писмо из јануара ове године. Знаш Мудролије, разлика између секташа и нас је та што ми не разговарамо о стварима које нису поткрепљене конкретним доказима. Како да не. По томе сте познати. Ево сећамо се како је то изгледало у случану монахаАртемија. Докази нису били потребни ако то каже Синод, јер се то подразумева да је тачно. Фиктивни објекти и даље стоје на Косову, тамо се служе Литургије, а грчки суд каже да никавих доказа нема, док су наши после више од годину дана пустили Суботичког - тога окорелог кримоса. Овај бивши дикретор, што се није бунио док је био на дужности, већ када је смијењен одлучио је да проговори, јадниче моје мало Ко је вама рекао да се није бунио. И одакле вама информација да је он такав. Напротив отказ је добио због непослушности. Сви и да је истина ово што говориш тренутно једини "аргумент" је исфорсирана и надасве безобразна прича о имејл поруци искуцаној на рачунару неког новинарчића која почиње причом о великом пријатељству премијера и Игумана, па је сад као овај први проследио поруку новинама Аутентичност писма потврдио је сам премијер са одговором како га се не сећа, али зна да се тражила помоћ, да је писмо лажно он би "са одлучном индигнацијом одбацио ту бескрупулозну инсинуацију". Као што сте чули, један од директора Игумановог предузећа, Козић бивши премијер РС ПОТВРДИО је АУТЕНТИЧНОСТ ПИСМА, и још је рекао како је то нормално и како ће ићи и на друге винске дестинације. ајде молим те klapklapНађи нешто црно на бијело. 4chsmu1 Алоха Алоха Земља зове Мудрова Знам шта је вама "црно на бело" - само оно што каже Синод, али на жалост немам никакво саопштење тога типа са сајта Патријаршије. Отац Артемије није Владика. Упозоравам те да обратиш пажњу. Владан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Не знам на који начин, вероватно су то новинарска посла. Да ли ти стварно вјерујеш да неко чита пошту Председника Владе. Како да не. По томе сте познати. Ево сећамо се како је то изгледало у случану монаха Артемија. Докази нису били потребни ако то каже Који то ми, чији си ти онда? Пуне су архиве докумената са печатима и потписима горе споменутог али немојмо о томе. Нисам ја продавао земљу и објекте Шиптарима. Ко је вама рекао да се није бунио. И дакле вама информација да је он такав. напротив отказ је добио због непослушности. ко је теби рекао да јесте, одакле теби да није? 1000000001010 Знам шта је вама "црно на бело" - само оно што каже Синод, али на жалост немам никакво саопштење тога типа са сајта Патријаршије. нормално као и сваком крштеном православном Србину, да нећу можда вјероватио Деји Виловском ( читај Побегуља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Август 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Тада је био владика, то је поента писања. Када је смењиван и када му је било забрањено да остане као пензионер у једном манастиру ЕРП он је ТАДА БИО ВЛАДИКА. Но да не останем нејасан, горе сам мислио на прошло време, али и у садашњем је он за мене Владика, и шта ми можете. Банујте ме због тога. Не можете из мога срца избацити то уверење, које је сваким даном све јаче и јаче. Овде је постигнута прећутна сагласност да владику Артемија свако зове онако како хоће у међусобни дијалозима. Па и председник Тадић говори за Хашима Тачија да је председник, додуше нелегалне државе, али се уважавају и договарају. Ако ви овде хоћете да тренирате строгоћу, урадите то, и ако некада због избегавања бана и кажем само Артемије, знајте да је он за мене владика док је православан, док исповеда веру светих отаца, и док не падне и ако падне у неки телесни и други грех. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 из срца ти га нико не може избацити, Господ ти је дао и очи и уши и хвала му те можеш и да видиш и да чујеш, значи твој избор. На форуму ћеш га ословљавати као монаха Артемија како и гласни његов канонски статус свако даље "титулисање" ће бити преправљено а наставиш ли и санкционисано. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Август 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Да ли ти стварно вјерујеш да неко чита пошту Председника Владе. Да, верујем. Ако му се да да прочита, ако украду, или ако се интереси поклопе па део истине изађе у јавност. Ово су огромне оптужбе, које би да је нормално стање изазвале бар саопштење онаквог типа о посети Америци за мене владике Артемија. Пазите, о овоме говоре државни медији, један директор сведочи о претњи смрћу, писмо потврђује бивши премијер, а садашњи га не демантује. Еј мало ли је. Да је и слично постојало са монахом Артемијем прошле године, он би лежао као најгори криминалац у ћелији поред Легије и Шарића. Прва опомена. Владан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука