cloudking Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 A шта да ти одговорим брате....ево Добрица Ерић је најбоље осетио суштину.... Liiiiiij! Od kad nisam video da neko seruje video Ivane ZIgon a da se ne sprda sa njom! Znaci ovo je presedan! Serovana Ivana Zigon ali kao ozbiljan argument! Srecan sam sto sam bio delic stvaranja istorije! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 Двери: Протест против геј параде у Београду 16.9. Објављено 15 септембар 2017 БОШКО ОБРАДОВИЋ У СРБИЈИ НИСУ ПРОБЛЕМ ХОМОСЕКСУАЛЦИ, ВЕЋ „ПОЛИТИЧКИ ПЕДЕРИ У ФОТЕЉАМАˮ Зато позивам све оне који се противе одржавању геј парада у Србији да нам се придруже на великом народном протесту против Вучићеве власти, који се организује у суботу, 16. септембра испред Владе Србије у 16 часова... Слажем се са Александром Вучићем да је Ана Брнабић најбољи могући његов избор за председника Владе Србије. За политичара на власти који је утемељио организацију геј парада у Србији као нормалну и модерну тековину – природан избор је да на челу Владе буде хомосексуалац како би се пред Западом показали као додатно толеранти и савремени. Сви се сећамо како је Александар Вучић увео Ану Брнабић у свет политике и на власт тако што ју је представио као првог геј министра у Влади Србије, а сада и као првог геј премијера у историји Србије. Дакле, у Србији нису проблем хомосексуалци који слободно живе своје животе, већ „политички педери у фотељамаˮ који нам намећу нешто што је потпуно супротно јавном моралу, као и нашим традиционалним и породичним вредностима. Двери немају ништа против хомосексуалаца и не пада нам на памет да улазимо у било чију приватност. Напротив, спремни смо да заштитимо свакога ко је на било који начин дискриминисан у Србији, што је уосталом регулисано и постојећим српским законодавством. Али смо апсолутно против наметања нашој деци промоције хомосексуализма. Наш став је недвосмислено јасан: када се Двери буду питале и одлучивале геј параде ће бити забрањене, а биће донет и посебан закон којим ће бити забрањена промоција хомосексуализма малолетним лицима у Србији. Геј параде су већ превазиђен начин промоције хомосексуализма у Србији. Политичка идеологија промоције хомосексуализма отишла је много даље и већ улази у наше вртиће и школе, уџбенике и ТВ емисије, министарства и законе. Следећи корак је легализација хомосексуалних бракова и одобравање да хомосексуални парови могу да усвајају децу. На крају ће позитивна дискриминација хомосексуализма у Србији отићи дотле да ће свако ко има свој став по овом питању који се не слаже са наметнутом идеологијом промоције хомосексуализма бити кривично гоњен за говор мржње, а деца коју васпитавамо у традиционалном духу биће нам одузета и додељена хомосексуалним паровима. Посебно забрињава што се геј параде шире Србијом и што ће након Београда и Ниша бити наметнуте и другим градовима у Србији, као што је то Ана Брнабић јуче тражила од градоначелника Чачка да следећа геј парада буде организована у овом граду - као посебна провокација за једну изразито хришћанску и традиционалну српску средину. Зато су наши протести против одржавања ових парада срама у Србији посебно окренути онима који заправо стоје иза овога, а то су политичари на власти, Влада и Председник Србије, као и две владајуће странке: СНС и СПС. Зато позивам све оне који се противе одржавању геј парада у Србији да нам се придруже на великом народном протесту против Вучићеве власти, који се организује у суботу, 16. септембра испред Владе Србије у 16 часова. Дођите да заједнички прошетамо централним улицама Београда и изразимо свој протест што ће сутрадан наша престоница поново бити осрамоћена: организацијом друге геј параде ове године. Што је много – много је! Овако више не може! Сви на протест! ВОЈНИ И ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ подржали петицију ДВЕРИ за укидање ријалитија Позивамо све грађане Србије да се у суботу 16. септембра испред зграде Пинка у Београду, на Дедињу у 14 часова, одазову акцији за спас елементарне пристојности и морала и потпишу ову петицију, која је почетак пута ка враћању породичних и истинских вредности на којима су одрастале и васпитаване генерације у Србији. Наша деца изложена су разврату у ријалитијима. Национална фреквенција је власништво српског народа и државе, а не оних који народ доживљавају као поданике. То не даје права никоме па ни слугама режима да на најниже и најпростије начине вређа интелигенцију народа у време када је Србија у најцрњем медијском мраку у новијој историји. Војни синдикат Србије и Полицијски синдикат Србије Протест под називом ”Овако више не може” организацији Двери, биће одржан у суботу, 16.септембра у 14 часова испред зграде РТВ Пинк, потом испред Владе Србије у 16 часова, одакле ће се сви учесници и окупљени грађани прошетати до РТС-а и захтевати гостовање на у Дневнику 2 у 19.30. https://dveri.rs/clanci/novosti Djapa је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 БОШКО ОБРАДОВИЋ ГЕЈ ВОЂЕ МОГУ НА РТС – ПОРОДИЧНОЈ СРБИЈИ ЈЕ ЗАБРАЊЕНО! Ми мислимо да геј параде треба забранити. То је наш став и иза тога стоји огромна већина грађана Србије. Што не изађете на референдум? Што не питате грађане Србије да ли су за одржавање геј парада, кад сте тако уверени у те ваше ставове? Ако је већина против тога, па не можете да је одржите, крај - рекао је Бошко Обрадовић на Одбору за људска и мањинска права поводом одржавања геј параде. Геј парада је нешто што сте ви одавно превазишли, вас интересује много више од тога. Није геј парада поента, поента је позитивна дискриминација хомосексуалне популације која треба да има већа права него други грађани Србије у овоме друштву и држави. Где је већина овога народа, и овога друштва и државе? Права мањина су максимална, где је већина? Где су традиционалне и породичне вредности, где је борба против беле куге? Где је право већине да ми васпитавамо нашу децу онако како ми мислимо, по нашим верским уверењима а не онако како нам Ви намећете да је модерно или да је савремено. Ви даље намеравате већу политичку посвећеност промовисању културе поштовања права ЛГБТ особа. Па где ћете људи већу посвећеност од тога, кад пет министара долази на геј параду, премијер и градоначелник престонице. Колико треба да дође, цела Влада? Јел треба цела држава? Шта треба још да се уради да бисте Ви били задовољни и да би Ваша права била испоштована у овој држави? Шта није испоштовано, јел постоји Закон против дискриминације? Ја немам никакав проблем са хомосексуалцима, не улазим ни у чију приватност, не пада ми на памет да се бавим било чијом сексуалном оријентацијом али ми итекако смета када неко нашој деци намеће нешто што по нашем мишљењу, по нашим верским уверењима, по нашој традицији није нормално. Још хоћете да организујете обуке за запослене у образовним установама по међународним стандардима у области дискриминације и људских права. Желите Закон о истополним заједницама, да се регулише приступ вештачкој оплодњи лезбејкама, да се из буџета издваја још више средстава за операције промене пола. Молим вас…па то је највећи проблем Србије! Да издвајамо из буџета паре за промену пола и да се уведе афирмативни приказ ЛГБТ особа у школске уџбенике и промоција хомосексуалности деци!? Чекајте, због чега? Чијој деци? Мојој деци, нашој деци, ви да пишете уџбенике и да намећете ваше ставове? Па то не може људи, то морате да схватите да то не може, јер су то моја, односно деца одређених људи који се са вама не слажу. Не можете Ви нама писати уџбенике у Србији. Немојте нам наметати вашу идеологију хомосексуализма, као нешто нормално, природно и савремено. Ми се са тим не слажемо и нећемо дозволити да нам се то намеће, једноставна ствар. Што пре то схватите то боље за толерантан и цивилизован дијалог, ми не улазимо у ваша права, нико не улази у вашу приватност, немојте ви улазити у наше школе и вртиће, међу нашу децу и наметати нешто што је супротно нашим традиционалним и породичним вредностима. Ово је недеља провоцирања и наметања идеологије хомосексуализма овоме друштву. И није Вам довољна једна геј парада, сад имате две геј параде годишње. Шта је идеја, провокација читаве традиционалне породичне Србије? Значи хоћемо ли да се бавимо правим темама или ћете сваке године да нас бомбардујете, досађујете са овим празним причама о угрожености геј права у Србији. А цветају геј клубови, а цветају параде по целој Србији, имате шта год хоћете, ушли сте у законе, на медијима сте, радите шта год хоћете у овој држави, имате у Влади геј лобисте, имате геј премијера, људи, шта хоћете више од ове државе? Шта хоћете више од овога народа? Кажем вам у име традиционалне породичне Србије да то неће проћи, да то нису наше вредности, да ми имамо наше духовне и моралне вредности и да ћемо ми њих бранити по цену живота, јер је ово питање будућности наше деце, нећете нам ви васпитавати децу, ја вам то обећавам. Извор: dveri.rs Djapa је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука