Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Слично као и убиство Краља Александра I  Карађорђевића. Тешко је изаћи из врзиног кола без последица....покушај изласка га скупо коштао...

Што не верујеш да је човек могао да се покаје....да направи политички заокрет/ промени мишљење /...

ne vjerujem takvim ljudima kakav je bio djindjic

Подели на овим сајтовима

ne vjerujem takvim ljudima kakav je bio djindjic

Е брате мили...ала сте ви кордунаши задрти...не верујем, па не верујем.... :)

Ја баш верујем...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Не знам много о Ђинђићу, али се као појава и понашањем дефинитивно издвајао из ове политичке жабокречине и пре и после њега. Ако ништа друго бар је деловао динамично, свеже и оригинално, без ретардиране папагајске демагогије која "краси" остатак политичке сцене.

Е сад, то што су неки од њега хтели (и још увек покушавају) да направе култ личности и помињу га кад им и како одговара, то је већ нека друга прича...

Подели на овим сајтовима

Нема ту шта да се верује или не верује, јер Ђинђић није мењао смер, само је хтео да промени начин путовања. А поред тога, он ће остати велика непознаница као политичар, јер оно на чему ми формирамо мишљење о њему то је углавном његов опозициони рад. Ово што је био премијер то је исувише кратко да бисмо га оцелили као државника.

ja kazem ne vjerujem takvim ljudima i gotovo, samo kad se sjetim da je slobu na vidovdan isporucio, nista drugo ne treba

Подели на овим сајтовима

Е брате мили...ала сте ви кордунаши задрти...не верујем, па не верујем.... :)

Ја баш верујем...

mi kordunasi smo ga i dosli glave, legija je kordunas, mama i tata su mu kordunasi, tata mu bio na sluzbi u beogradu kao oficir kada se rodio, sad ce jos vise da me vole na forumu

Подели на овим сајтовима

mi kordunasi smo ga i dosli glave, legija je kordunas, mama i tata su mu kordunasi, tata mu bio na sluzbi u beogradu kao oficir kada se rodio, sad ce jos vise da me vole na forumu

Извини...је ли Легија радио за ЦИУ...

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Нема ту шта да се верује или не верује, јер Ђинђић није мењао смер, само је хтео да промени начин путовања. А поред тога, он ће остати велика непознаница као политичар, јер оно на чему ми формирамо мишљење о њему то је углавном његов опозициони рад. Ово што је био премијер то је исувише кратко да бисмо га оцелили као државника.

И онда ћемо да га мистификујемо и замишљамо како би он то све решио.

Либерали замишљају како је увео Србију у ЕУ. Националисти замишљају како је решио питање Косова и Р Српске у српску корист.

Чак су и Дверјани једно време позитивно причали о Ђинђићу, дали под утицајем опште + медијске хистерије, или што су покушали да се ушлихтају тадашњем мејнстриму или су заиста тако мислили немам појма.

Подели на овим сајтовима

Па и ја бих Слобу изручио на Видовдан.

2 пута ужас!

Први пут што би уопште изручивао држављанина Србије. Други пут зато што баш и ти на Видовдан.

УЖАС!

Подели на овим сајтовима

Па и ја бих Слобу изручио на Видовдан. Да се на Видовдан види ко је највећи џелат Срба међу Србима. Јер то што је Слоба урадио своме народу и у шта га је увукао, ја ни најгрђем непријатељу не бих урадио. Кад се свет ломио, кад је падао источни блок, комунизам се руши, Руси се распадају, НАТО и Америка се стуштили, ми смо за вођу имали психотичног национал-комунисту који се прси. Милошевић је једна под највећих срамота српског народа и велика је штета што му ми нисмо могли судити.

А што се Ђинђића тиче, погледај пажљиво његов интервју телевизији Бањалука непосредно пред атентат. Све што је рекао и упозорио у вези са КиМ, све нам се то догодило у деценији након његове смрти. Скоро идентично. Ја нешто мислим да је баш због неких идеја у вези са решавањем КиМ морао бити склоњен. Чини ми се да је хтео да убрза решавање тог питања, да се то што пре реши, и онда да се настави ка ЕУ. Изгледа да се то косило са нечијим плановима. А већ тамо негде од лета 2002. могло се по медијима прочитати да су га и неки странци и неки у региону називали "Слоба2"...

vidi, ti bi ga isporucio dusmanima, ja ne bi, tu je razlika izmedju mene i tebe fundamentalna!

Подели на овим сајтовима

Али ја тог човека сматрам непријатељем мог народа, и немам никакав морални проблем по том питању.

Слоба јесте крив за многе ствари, и крив је Србима, али није био непријатељ народ. Дејтон и Р Српска су добрим делом и његова заслуга.

Ево ти сад Путин.

Што он ништа не уради по питању Руса у Украјини?

Испаде Слоба бољи од Путина!

Подели на овим сајтовима

Па и ја бих Слобу изручио на Видовдан. Да се на Видовдан види ко је највећи џелат Срба међу Србима. Јер то што је Слоба урадио своме народу и у шта га је увукао, ја ни најгрђем непријатељу не бих урадио. Кад се свет ломио, кад је падао источни блок, комунизам се руши, Руси се распадају, НАТО и Америка се стуштили, ми смо за вођу имали психотичног национал-комунисту који се прси. Милошевић је једна под највећих срамота српског народа и велика је штета што му ми нисмо могли судити.

:skidamkapu: 

Гомно... 

Подели на овим сајтовима

moaj pokojna baba marija je radila za ciju

:)):))Озбиљно..Мата Хари... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...