Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Не знам колико је Ђинђић био искрен, час'ан&поштен итд., али се у пракси показао као мотивациони говорник неспособан за практичан политички рад.

Подели на овим сајтовима

Био је венс-овенсов план и неки план 3 немам појма како али су то крајишници одбацили

vens ovenov plan je bio suplja stvar, nisu ga krajsinci odbacili, prihvatili su ga, istina da su babica molili cijelu noc u beogradu da ga potpise, ali on kao inteligentan covijek je znao da je to podvala i ispao je u pravu, jugoslavija je garantovala bezbednost krajini od ustasa, ali ubrzo potom ta drzava je ugasena i osnovana je savezna republika jugoslavija koja nije garantovala nikom nista.

plan z 4 je bio neprihvatljiv, ali ni on nije odbacen do kraja, vec je nasa delegacija na celu sa geenralom milom novakovicem insistirala da on bude osnova za pregovore, okvir za pregovore, ali hrvati su ga apsolutno odbacili, mnogi misle da je taj z 4 bio gotova stvar, sto veze nema sa istinom

Подели на овим сајтовима

englezi na foklandima ratovali za 10 000 svojih ovaca sto reko moj zemo lazanski, cak i svog princa kraljica poslala , koji je bio ranjen u ratu, bio mu oboren helikopter kojim je letio, e to je drzava, a ne ova propala simulacija od drzave kod nas, koja isporucuje i sto se  trazi i sto se ne trazi, jad i bijeda i jos sami sebe ucimo kako nismo dosta dali, jos se krive nasi sto se nisu ubili da ne pati narod zbog njih, hahaha

Јесте они су држава...али су држава јер своје не дају никако...а воле и туђе

а лако је борити се за Фокланде, кад си УК и имаш "дозволу" од УСА...то јест УСА ти неће ништа..а и знаш да си већа сила од Аргентине

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Не знам колико је Ђинђић био искрен, час'ан&поштен итд., али се у пракси показао као мотивациони говорник неспособан за практичан политички рад.

Као Радуловић?

Подели на овим сајтовима

Ја сам крива за све...куд поменух Ђинђића вечерас. :ani_biggrin: ....рајска му насеља...и њему и Слоби...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Као Радуловић?

Сушта супротност, Радуловић је очајан говорник, не знам да се смејем ил' да плачем док је за говорницом, али је оспособљен за рад и држи до свог личног интегритета, што смо имали прилике да видимо док је био министар.

Подели на овим сајтовима

Јесте они су држава...али су држава јер своје не дају никако...а воле и туђе

а лако је борити се за Фокланде, кад си УК и имаш "дозволу" од УСА...то јест УСА ти неће ништа..а и знаш да си већа сила од Аргентине

i srbija je veca sila od ustasa i ne bi amerika nista stigla da uradi, njoj je bilo bitno samo da padne komunizam, al ne mozes ti srbima komunizam iscerati iz duse i to ti je to, da oce Hristos tako da se u srba prima ko komunizam, bili bi sigurno nebeski narod.

Подели на овим сајтовима

Ма провоцирам, не љути се.

Види Жекс, мој трип је да Срби од одбацивања Лондона 1915. живе фалсификат (ај нека буде и од 1918.) Ми 100 година живимо фалсификат. То је прво.

Друго, са једне стране гледам српске народне пословице (што Вук сакупио) а са друге гледам народно јеванђеље (другу пјесмарицу, исто Вук сакупио). А ту нешто не ваља. Не поклапа се, а паралелно су живеле и стваране.

Треће, историографија се не поклапа са народним јеванђељем, и истовремено та историја се поклапа са народним пословицама (бар колико сам ја сконтао за сада).

Четврто, моје лично мишљење и став, јесте да је образац малог народа у политици Јаков. 

jel ti znas da je srbija iako mala bila prevaga u 1 svjetskom ratu? znas li ti da su rusi zbog srbije usli u prvi svjetski rat?

kakav bi to narod srpski bio da uvuce rusiju u rat, a onda kad je rat zaglavio, kad niko nigdje ne moze vise da mrdne, kad je sve blokiralo, onda da se srbi nagode sa svabama a vi rusi se snadjite kako znate, ja u tom slucaju bi se prekrstio u dalaj lamu, a po srbima bi pljuvao svom snagom.

srbin znaci biti svetosavac, srbin znaci biti ljudina, a ne neki lukavi latin, sta patite stalno za lukavoscu, okrenite se hristu, manite se lukavosti, u hristu je nema.

Подели на овим сајтовима

Шта је Путин урадио да сачува источну руску Украјину? Па нацисти су почистили те Русе скроз на руб украјине а наши овде русофили се курче некаквим донбасом и како се она друга зове слободна територија немам појма. А и то је смешно, нису се ни ујединили. Нити су им руси притекли у помоћ, ни послали војску ништа.

Cuj Rusi im nisu pritekli u pomoc, pa Putin ti je dobrim delom inicirao sve te tamosnje sukobe i debelo im pomaze, nisu dzaba ovi ljubsteri iz EU uvodili sankcije. 

To sto Putin ne moze diretkno da useta sa maljchikima u Donbas i Lugansk je druga prica medjunarodne prirode, istrosio je taj kredit sa Krimom koji je dobro iskoristio jer mu to crno poluostrvo oko kog Rusi ginu jos od srednjeg veka znaci vise nego pola Sibira i te dve bizarne teritorije nalozenih rusofila sto vec nekoliko godina boj bojuju sa nalozenom bagrom i polufasistima iz Z. Ukrajine. U sustini ista bagra, u toj Ukrajini od raspada SSSR niko normalan nije bio, sve komunisticki naslednici koji se pregrnu nekakvim nacionalizmom i glume ludilo. 

Подели на овим сајтовима

А јел знаш ти да је Краљ Александар Карађорђевић, Краљ ослободилац и ујединитељ, српски витез и јунак, 1934. након доласка Хитлера на власт почео да окреће кормило ка нацистичкој Немачкој?

И знаш ли да су нас Руси које помињеш 1812. године нудили као кусур Аустријанцима само да ови не би потписали споразум са Наполеоном против Руса?

И кад већ постављаш питања, да ја тебе питам да ми објасниш, зашто је народно предање витеза Милоша Обилића опевало као преваранта који након предаје, мучки и свирепо, из потаје што реко народ, убија туђинског цара?

to ako je tako kako kazes ja nikada podrzavati necu za razliku od tebe!  ne podrzavam lukavost milosa obilica takodjer, niko normalan to ne podrzava, to se kod njega i ne slavi, vec se sslavi njegovo zrtvovanje, nije bas na viteski nacin ubio murata, ali je kao vitez sebe zrtvovao

Подели на овим сајтовима

Komunista (nikada Srbin!!!) Slobodan Milosevic ce u istoriji ostati zapamcen kao jedan od najvecih zlikovaca i unistitelja srpskog naroda!

Jako mi je zao sto je isporucen Hagu umesto da mu se sudilo u Beogradu i to pre svega za zlocine protiv sopstvenog naroda od Stambolica preko Bosne, Krajine, KiM, do bombardovanja '99. 

Isporucivanjem Hagu se samo zamagljuje dubina i sirina zla koje je zaista bio i ostavlja prostora za udbaske manipulacije i neke sentimentalne fantazije o njemu kao spasiocu i zrtvi sto je, kao sto je uvek slucaj sa komunistickom propagandom, upravo SUPROTNO od istine! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...