Jump to content

Kosovski zavjet i "Oluja"

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Хеј, ја по рођењу и нисам Србин, већ Јеврејин. Моји су такође страдали у НДХ. Међутим, Србију и Србе волим и осећам се Србином, јер Србин се рађа, али и постаје. Моји родитељи су примили православље, па сам ја такође и веру наследио! И, да за Србију и Србе би поново пушку носио, па и живот дао!

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Таквих је мало, заиста мало, и драго ми је да постоје.

Ја углавном познајем, србе који нестају, који прелазе у римкатолике.

сматрајући своју вјеру и нацију друштвено неприхватљивом.

у прошлом вијеку су се декларисали као југославени а сад као хрвати или њима слични.

не желе да имају ишта са прадедовском вјером.

Никога ја не осуђујем, то је њихов пут или странпут, како ко схвата.

Али им замјерам то, што би и нас остале повели са собом да икако могу.

Јако мало је таквих као ви што нису рођењем Православци, а примили су Правослаље.

Ја их посебно цијеним.

Подели на овим сајтовима

Хеј, ја по рођењу и нисам Србин, већ Јеврејин. Моји су такође страдали у НДХ. Међутим, Србију и Србе волим и осећам се Србином, јер Србин се рађа, али и постаје. Моји родитељи су примили православље, па сам ја такође и веру наследио! И, да за Србију и Србе би поново пушку носио, па и живот дао!

.mislise.
Подели на овим сајтовима

Србија није извршила агресију на Хрватску, већ Хрватска на Републику Српску Крајину, која је под окупацијом! Сви ми знамо да је уз помоћ Ватикана и вредног рада Језуита Славонија, Барања и Западни Срем нашли под Хрватима, окупиравши српске земље!

greengrin

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...