Дете Апокалипсе Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто stadaradim ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто 4chsmu1 ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. тако, кад човек умисли нешто, па још не жели да чује о опасностима физичке и/или психичке зависности и могућностима контроле због тога ... 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg445600#msg445600 date=1305935988] мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто 0110_hahaha ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. тако, кад човек умисли нешто, па још не жели да чује о опасностима физичке и/или психичке зависности и могућностима контроле због тога ... 0110_hahaha Празнословиш 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg446211#msg446211 date=1306010086] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg445600#msg445600 date=1305935988] мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. тако, кад човек умисли нешто, па још не жели да чује о опасностима физичке и/или психичке зависности и могућностима контроле због тога ... Празнословиш stadaradim па исто тако ја могу да ти напишем да на претходној страни имаш објашњење пола лакта, ал кад не желиш да промислиш нимало о томе онда џаба и да ти причам клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg446323#msg446323 date=1306012675] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg446211#msg446211 date=1306010086] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg445600#msg445600 date=1305935988] мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. тако, кад човек умисли нешто, па још не жели да чује о опасностима физичке и/или психичке зависности и могућностима контроле због тога ... Празнословиш stadaradim па исто тако ја могу да ти напишем да на претходној страни имаш објашњење пола лакта, ал кад не желиш да промислиш нимало о томе онда џаба и да ти причам И ја ово исто могу рећи за тебе Остајем при ставу да свако ко брани легализацију марихуане, а није и за забрану алкохола, тај је лицемер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg446323#msg446323 date=1306012675] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg446211#msg446211 date=1306010086] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg445600#msg445600 date=1305935988] мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. тако, кад човек умисли нешто, па још не жели да чује о опасностима физичке и/или психичке зависности и могућностима контроле због тога ... Празнословиш 0205_whistling па исто тако ја могу да ти напишем да на претходној страни имаш објашњење пола лакта, ал кад не желиш да промислиш нимало о томе онда џаба и да ти причам 0102_laugh И ја ово исто могу рећи за тебе Остајем при ставу да свако ко брани легализацију марихуане, а није и за забрану алкохола, тај је лицемер. лицемери смо по гордости, ионако клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 мени не требају таква демагошка упоређења, мени је то исто Hristos vaskrse ал све време покушавам да ти објасним да алкохол може да се контролише, јер у малим количинама и спорадичним употребама не изазива физички и/или психичку зависност. и да због тога нема потреба да буде нелегалан или да падне под прохибицију. То исто може и са марихуаном. Колико има тхц-а у 5 грама марихуане? Алкохол у малим количинама користи веома мали број људи, а последице алкохола су далекосежне. Зашто ризиковати када је боље и то забранити. Ја говорим о лицемерју де ја алкохол легалан а марихуана није. тако, кад човек умисли нешто, па још не жели да чује о опасностима физичке и/или психичке зависности и могућностима контроле због тога ... Празнословиш facenew22222222 па исто тако ја могу да ти напишем да на претходној страни имаш објашњење пола лакта, ал кад не желиш да промислиш нимало о томе онда џаба и да ти причам 1000000001010 И ја ово исто могу рећи за тебе Остајем при ставу да свако ко брани легализацију марихуане, а није и за забрану алкохола, тај је лицемер. лицемери смо по гордости, ионако Јесмо, али овако смо још већи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ниси у праву, ал ако волиш да се самоосуђујеш - твоја ствар. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ниси у праву, ал ако волиш да се самоосуђујеш - твоја ствар. .mislise. У праву сам, а за самоосуђивање не знам, али знам да не волим да се оправдавам bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
napoleon bonaparta Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 svi vi pricate da je nama mladima lako ja ne znam da li vece muke od mladosti postoje iskreno nadam se da nece biti gore jer ako bude odo ja na heroin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 za pocetak smanji LSD :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Trebate imati u vidu jednu razliku izmedju nas i evropljana kada je ispijanje i napijanje u pitanju. Ovde i mladi i stari izlaze jednom nedeljno, petkom ili subotom i tada se nalivaju a radnim danima ne. A kod nas je obrnuto, izlaze svakoga dana i imaju vise prilike za konzumiranje alkohola, tj puno cesce. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
napoleon bonaparta Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Alkohol je droga kao bilo koja druga. Ja sam aktivno ( barem 3 puta nedeljno opijanje mortus ) pio skoro 7-8 meseci. Prve znake zavisnosti sam poceo da osecam vec posle 3 meseca. Pio sam i sam. To jest 70 % vremena sam pio sam. Na pocetku su bile potrebne male kolicine, a posle bukvalno litar vina na eks, posle toga gasim vinjakom ili votkom....Glavni razlozi su: dosada i velika depresija i pesimizam. Posle 5 meseci sam poku sao da ostavim, ali nema sanse, vec je postala velika zavisnost. Velika kocnica mi je bilo to sto sam nisam bio siguran da li je alkohol droga ili ne. Istraziovao sam neko vreme i definitvno priznao sebi da je alkohol droga, da vuce jos vecoj depresiji, a sto je najgore, kao kod svake droge, alkohol postaje RAZLOG ZIVLJENJA, PA I SAM BOG. Glupo je i naivno, da bilo ko laze sebe da alkohol nije stetan i da nije opasna droga. To je psihoaktivna supstanca i tacka. Zato sam se, hvala bogu, zakunuo da necu piti b arem 2 meseca, da bi ta zavisnost "prosla", pa se nadam i molim boga da posle tog vremena necu imati problema sa alkoholom. PS. Nisam u kozi onima koji su dugogodisnje pijanice. Zaista ne znam kako mogu da se spasu..... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука