Jump to content

Св. Николај жички

Оцени ову тему

Препоручена порука

Био би ред да се доврши дигитализација сабраних дела Св.Николаја:

Ја сам дигитализовао првих десет књига у издању Гласа цркве на Светосављау.Ако неко поседује књиге од 11-25 броја да ми пошаље пошто не радим па немам новаца да набавим урадио бих и остатак па да се објави овде.

А може и издања Сабрана дела Владике Николаја 5000 динара Манастир Рукумија телефон 012 261121

или повољно се могу набавити дела св.Владике у издању ПНХЗ у Шапцу.063290063 :!:У ПНХЗ треба проверити дали се ради о издању Гласа Цркве.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Милане, ако Бог да, наћи ће се неко ко ће то учинити. Да и си расположен да одрадимо дигитализацију још неких православних дела, нпр. дела Светих Отаца, Патрологије итд.?

Подели на овим сајтовима

Могу све дигитализовати сем екуменских проповеди јер је то против моје вере кад сам се крстио у символу вере лепо сам изговорио да верујем у једну свету апостолску Цркву и убеђења.

Једино се немогу дигитализовати црквенословенски текстови (може мали изводи да се ручно ураде).

Нисам пробао нове фонтове а и нисам имао на чем пробати.

Подели на овим сајтовима

Могу ако су А4 формат јер немам већи скенер једино ми недостају књиге због моје незапослености па се нема новац за набавку књига,а баш људи нису расположени да посуде или купе и то људи из Цркве.

Подели на овим сајтовима

ja imam Vladiku Nikolaja sabrana dela, naravno u izdanju Glasa Crkve jer sam njihova eparhija

javi se Milane na pp rado bih ti posudila

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Дали неко има или може набавити Сабрана дела Св.Николаја Велимировића у издању Гласа Цркве књиге од 1 до 25 ,а мени за дигитализацију требају од 11-25 броја.Првих десет сам дигитализовао.Из осталих издања додавао бих што овде нема.Зар је могуће да се неможе наћи 25 књига,а да се држе по витринама.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...