SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Dostojno je, uistinu, blaženom zvati Tebe, Bogorodicu, uvek blaženu i preneporočnu i Mater Boga našega. Časniju od heruvima i slavniju neuporedivo od serafima, Tebe što Boga- Reč neporočno rodi, uistinu Bogorodicu veličamo. Dragana Neg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 P.S. Kad napišem "confused" izađe mi ovo: smej.gif Morala sam da promenim u "uistinu" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Dostojno je facenew22222222 da te blazenom zovemo Tebe, Bogorodicu, uvek blazenu i sve besprekornu i mater Boga nasega. Casniju od Heruvima i neuporedivno slavniju od Serafima, Tebe sto neporocno rodi vaistin u Bogoriducu mi te Velicamo. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Dostojno je uistinu blaženom zvati tebe, Bogorodicu, uvek blaženu i preneporočnu i Mater Boga našega. Časniju od heruvima i slavniju neuporedivo od serafima, Tebe što Boga- Reč neporočno rodi, uistinu Bogorodicu veličamo. Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Dostojno je v aistinu da blazenom zovemo Tebe Bogorodicu, uvek blazenu i preporocnu i Mater Boga naseg. Casniju od heruvima i neuporedivo slavniju od serafima, Tebe sto Boga Rec neporocno rodi, v aistinu Bogorodicu mi te velicamo. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Dostojno je uistinu blaženom zvati Tebe, Bogorodicu, uvek blaženu i preneporočnu i Mater Boga našega. Časniju od Heruvima i slavniju neuporedivo od Serafima, tebe što Boga-Reč neporočno rodi, uistinu Bogorodicu veličamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Dostojno je uistinu blaženom zvati Tebe, Bogorodicu, uvek blaženu i preneporočnu i Mater Boga našega. Časniju od Heruvima i slavniju neuporedivo od Serafima, tebe što Boga-Reč neporočno rodi, uistinu Bogorodicu veličamo. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука