Jump to content

Акција КПС, напето на северу Косова

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

• Одговори 670
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Да да Бог да се све мирно реши...

али ће се понављати сваких пар месеци ...

а ако ишта ов о је показало неспособност Београда да реши било шта...

моронску и јајарску политику демократа...

сконтај изјаве едног морона:

Stefanović, koji je sa ministrom za Kosovo i Metohiju Goranom Bogdanovićem došao u područje tog administrativnog prelaza, označio je napad na punkt kao "kriminalni akt u trenutku kad smo nadomak rešenja".

КОЈЕ БРЕ РЕШЕЊЕ..ДЕО СРБИЈЕ ОКУПИРАН!

АЛО ПОЖЕГА

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ovo ce biti povod za ciscenje Kosova i Metohije i kraj.

Na zapadu se maltene o KiMu nista i ne spominje, sta znaci da su Taciju odresene ruke.

Па од почетка...ове ескалације сукоба...је то...

само наше јајаре нису имали петљу да кажу..и да уђу у сукоб...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

nije za smejanje

i neću da polemišem šta i zašto mislim i pitam...

Ajvanho8 mi nismo zapalili, mi smo samo gasili a ko je zapalio neka traze amerikanci...sta odmah mi krivi. Jok vala, albanci su krivi. Diverzija u neprijateljskoj (Srpskoj) pozadini.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Napadnut Srbin iz Štrpca

27.07.2011. 22:51

Nepoznate osobe pretukle su danas Radišu Milenkovića iz sela Sušiće u opštini Štrpce dok je u šumi sakupljao lekovito bilje. Napadači su bili naoružani.

Prema rečima Milenkovića, tri nepoznate osobe su ga presrele dok se vraćao kući a jedan od njih ga je udario kundakom po glavi. “Jedan mi je zatim prišao pozadi i ponovo sam osetio udarac”, kazao je Milenković za tv Herc.

Dežurni lekar u Domu zdravlja u Štrpcu Mirjana Milosavljević kaže da je stanje pacijenta stabilno, ali da ima povredu glave.  “Pacijent ima otvorenu ranu na glavi . Njegovo lice i ruke su bili u krvi, ali je ustanovljeno da radi samo o povredi glave i rani od 5 do 6 cm. Pacijent  je bio uznemiren, ali smo mi uradili sve što je trebalo”, kazala je doktorka.

U policjskoj  stanici u Štrpcu kažu da su upoznati sa slučajem ali da još uvek nemaju sve detalje. “Ovo lice je napadnuto je od strane tri osobe. Udareno je kundakom po glavi. Prema rečima žrtve, dvojica napadača su bila naoružana”, rekao je Dejan Ivanović, komandir policijske stanice u Štrpcu.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11569

Ево демократа са којима Београд преговара...и које помаже док пуцају на Србе..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

И још једна издаја

22:46 - Biler: Situacija na severu pod kontrolom

Komandant Kfora Erhard Biler rekao je večeras da je situacija na severu Kosova pod kontrolom, kao i da nema informacija da je u večerašnjim nemirima bilo povređenih. On je naveo da ta formacija ima dovoljno snaga da obezbedi mir i spreči eskalaciju nasilja. U telefonskom razgovoru za RTK iz Leposavića, Biler je rekao da je u blizini prelaza Jarinje pucano na pripadnike Kfora, ali da je sada situacija pod kontrolom.

"Bio sam u Brnjaku i situacija je mirna, pojačali smo prisustvo Kfora i spremni smo da sačuvamo red i mir u tom delu. Bilo je mnogo različitih spekulacija, ali je situacija mirna i mi smo spremni da zaštitimo ovaj prelaz", rekao je on.

"Svim ekstremistima šaljem poruku da je Kfor spreman i sposoban da obezbedi red i mir i ima ovlašćenja da upotrebi sva sredstva da bi to ostvario. Naš je cilj da sačuvamo mir, što samo uradili juče i danas", kazao je Biler, dodajući da je ponosan na sve građane Kosova koji su ostali mirni i pomogli Kforu da sačuva mir.

Biler je potvrdio da su pripadnici američkih jedinica raspoređeni kod Jarinja, dok su na severu Kosova sada i nemačke snage. On je rekao da je od srpskih vlasti zatražio da obezbede mir i red u blizini prolaza na strani Srbije i da ne dozvoli dolazak ekstremista sa srpske strane.

"Vlada Srbije sarađuje sa nama da onemogući dolazak ekstremnih grupa iz Srbije", kazao je on.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...