Jump to content

Оправданост смртне казне и евентуално увођење исте у вашу државу???

Оцени ову тему

Да ли бисте подржали увођење смтрне казне у вашу земљу?  

83 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте подржали увођење смтрне казне у вашу земљу?

• Да
      15
    • Не
      52
    • Већ постоји
      3
    • Никако
      12

Препоручена порука

• Одговори 417
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

3. Јер старјешине нису страх за добра дјела него за зла. Хоћеш ли пак да се не бојиш власти? Чини добро и имаћеш похвалу од ње,

4. Јер је слуга Божији теби за добро. Ако ли зло чиниш бој се, јер не носи мача узалуд, јер је Божији слуга осветник, да излије гњев на онога који зло чини.

РИМЉАНИМА 13, 3-4

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Texas je tu ubedljivo najjaci...

U cemu je tajna njihovog uspeha?

U manjku ubica pedofila i silovatelja nego neke druge liberalne sredine.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507357#msg507357 date=1313701055]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507242#msg507242 date=1313695412]

Захтевају се људски сведоци.

као што си ти?  :bla:

а да, треба Бога ''растеретити''  joooj

а потпис ти је брутално искрен.

усташина смрт = מוות לאוסטאשים

Не користи гоогле транслате. Испадаш смешан.

смрт + усташа ...

колико варијација има?

или још боље, преведи ми  4chsmu1

"Смрт усташама". Што, јел' ти смета? Бринеш се за осећања и људска права усташа?

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

3. Јер старјешине нису страх за добра дјела него за зла. Хоћеш ли пак да се не бојиш власти? Чини добро и имаћеш похвалу од ње,

4. Јер је слуга Божији теби за добро. Ако ли зло чиниш бој се, јер не носи мача узалуд, јер је Божији слуга осветник, да излије гњев на онога који зло чини.

РИМЉАНИМА 13, 3-4

мислим да је неопходно да прочиташ тумачење посланице  4chsmu1 :bla:

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/PoslanicaRimljanima/13.htm

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507357#msg507357 date=1313701055]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507242#msg507242 date=1313695412]

смрт + усташа ...

колико варијација има?

"Смрт усташама". Што, јел' ти смета? Бринеш се за осећања и људска права усташа?

мислим да је криминално да позиваш на било чију смрт, сем тога што је за кавез.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507392#msg507392 date=1313702303]

смрт + усташа ...

колико варијација има?

Ти си за кавез, онај обложени.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507392#msg507392 date=1313702303]

као што си ти?  4chsmu1

а да, треба Бога ''растеретити''  joooj

смрт + усташа ...

колико варијација има?

ја би га радо поднео, ако би те то оздравило  319.gif

пс. покушао сам да ти обратим пажњу на постојање суда и за говор мржње и позивање на убиство.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507405#msg507405 date=1313702762]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :drugarstvo: link=topic=15890.msg507242#msg507242 date=1313695412]

као што си ти?  4chsmu1

а да, треба Бога ''растеретити''  joooj

смрт + усташа ...

колико варијација има?

ја би га радо поднео, ако би те то оздравило  319.gif

пс. покушао сам да ти обратим пажњу на постојање суда и за говор мржње и позивање на убиство.

Е хвала ти што се бринеш за мене. Али можда ја само молим Бога за њихову смрт. Не мора да значи да позивам на убиство. А и волео бих да видим ко би ме осудио за говор мржње према усташама.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

не знам како бих ти одговорио сем да би било много конструктивније да се молиш да се покају и постану светитељи, него да умру и заврше у паклу ... пошто капирам да то двоје иду тако у твојој глави, јер нисам видео друге конструкције.

мислим, јел ти видиш неки смисао у овом горе што сам написао, неку позитивнију реалност?

Подели на овим сајтовима

не знам како бих ти одговорио сем да би било много конструктивније да се молиш да се покају и постану светитељи, него да умру и заврше у паклу ... пошто капирам да то двоје иду тако у твојој глави, јер нисам видео друге конструкције.

мислим, јел ти видиш неки смисао у овом горе што сам написао, неку позитивнију реалност?

Исаија, глава 2

4. И судиће међу народима, и караће многе народе, те ће расковати мачеве своје на раонике, и копља своја на српове, неће дизати мача народ на народ, нити ће се више учити боју.

Ја једва чекам ово. Али док моји непријатељи имају мачеве и копља, ја нећу држати раоник и срп.

Не живим у заблуди да ће се звери претворити у људе, јер то може бити опасно по мене и мој народ. Ако се неко од њих ослободи мржње, сјајно, први ћу да га загрлим као брата.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

по теби, ок је да убијаш људе, ал није ок да други убијају, из истих осећања правде?

па то је феноменална врста слепила joooj 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

само ме живо занима како мислиш да се дешава то преумљење ''звери'' у човека?

ако не рехабилитацијом, покајањем, освешћивањем, образовањем ...

а да, најлакше је неког скратити за главу и осећати се џелатом, упс, шампионом Бога  greengrin greengrin greengrin

ја да сам на твом месту, да тај бог тражи од мене да убијам и да му будем џелат, ја би му рекао да му дајем отказ.

пс. само ми још ниси објаснио шта ћемо са злочинчевим ''минулим радом'' ако се покаје и ти га изгрлиш ...

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15890.msg507517#msg507517 date=1313708523]

по теби, ок је да убијаш људе, ал није ок да други убијају, из истих осећања правде?

па то је феноменална врста слепила joooj 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

само ме живо занима како мислиш да се дешава то преумљење ''звери'' у човека?

ако не рехабилитацијом, покајањем, освешћивањем, образовањем ...

а да, најлакше је неког скратити за главу и осећати се џелатом, упс, шампионом Бога  greengrin greengrin greengrin

ја да сам на твом месту, да тај бог тражи од мене да убијам и да му будем џелат, ја би му рекао да му дајем отказ.

пс. само ми још ниси објаснио шта ћемо са злочинчевим ''минулим радом'' ако се покаје и ти га изгрлиш ...

Страшно какве глупости ти изговараш.

- По теби су усташе исто што и они који кажњавају по Божијем закону. Лечи се.

- Тешко да се такви примерци икад мењају.

- Најлакше је бити кукавица, забадати главу у песак и осећати се милостивије од Бога.

- Хришћани јесу дали отказ правом Богу.

- Нисам рекао да одговорни за злочине могу да се покају. Само они који тако размишљају и нису окрвавили руке.

Већ сам рекао на овој теми да нема смисла расправљати с хришћанима, али ти си посебан случај. Одустајем.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

ти стварно имаш чудне, у најмању руку, закључке ...

надам се да је то од адреналина, да ти то сужава ум  joooj

драго ми је да си увидео мудрост да је убеђивање немогуће без аргумената и хвала што си ме назвао хришћанином  0110_hahaha

хвала и на твојим опширним коментарима, јер одлично описују твоје ставове.

мислим да ће бити поучни, па како се ко снађе са њима и самим собом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...