SANJA Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Oče naš koji si na nebesima da se sveti Ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja i na zemlji kao što je na nebu; hleb naš nasušni daj nam danas i oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim, i ne uvedi nas u iskušenje, no izbavi nas od zloga. Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Oce nas, koji si na nebesima, a se sveti Ime Tvoje, da dodje carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja i na zemlji kao sto je na nebu; Hleb nas nasusni das nam danas; I oprosti nam dugove nase, kao sto mi oprastamo duznicima nasim, I ne uvedi nas u iskusenje; No izbavi nas od zloga Amin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Oče naš,koji si na nebesima Da se sveti ime Tvoje; Da dođe Carstvo Tvoje; Da bude Volja Tvoja I na zemlji kao što je na nebu Hleb naš nasušni daj nam danas I oprosti nam dugove naše Kao što i mi opraštamo dužnicima svojim: I ne uvedi nas u iskušenje, No izbavi nas od zloga. Amin. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја и на земљи као што је на небу, Хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Oče naš,koji si na nebesima Da se sveti ime Tvoje; Da dođe Carstvo Tvoje; Da bude Volja Tvoja I na zemlji kao što je na nebu Hleb naš nasušni daj nam danas I oprosti nam dugove naše Kao što i mi opraštamo dužnicima svojim: I ne uvedi nas u iskušenje, No izbavi nas od zloga. Amin. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Oče naš Koji si na nebesima Da se sveti ime Tvoje, Da dođe Carstvo Tvoje, Da bude volja Tvoja Na nebu kao na zemlji; Hleb naš nasušni daj nam danas I oprosti nam dugove naše Kao što i mi opraštamo dužnicima svojim, I ne uvedi nas u iskušenje, No izbavi nas od zloga. Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Oce nas, koji si na nebesima, a se sveti Ime Tvoje, da dodje carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja i na zemlji kao sto je na nebu; Hleb nas nasusni das nam danas; I oprosti nam dugove nase, kao sto mi oprastamo duznicima nasim, I ne uvedi nas u iskusenje; No izbavi nas od zloga Amin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 29, 2011 Пријави Подели Написано Јул 29, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја и на земљи као што је на небу, Хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Oče naš,koji si na nebesima Da se sveti ime Tvoje; Da dođe Carstvo Tvoje; Da bude Volja Tvoja I na zemlji kao što je na nebu Hleb naš nasušni daj nam danas I oprosti nam dugove naše Kao što i mi opraštamo dužnicima svojim: I ne uvedi nas u iskušenje, No izbavi nas od zloga. Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука